Libnet.ro
UNICEF

09:30

Cele mai amuzante 4 mituri despre sex, in care oamenii au crezut de-a lungul timpului: de ce nu aveau barbatii nevoie de femei pentru conceptia unui copil

Adevărul Adevărul,
Cele mai amuzante 4 mituri despre sex, in care oamenii au crezut de-a lungul timpului: de ce nu aveau barbatii nevoie de femei pentru conceptia unui copil

Sexualitatea a fost intotdeauna invaluita in mister, iar in vremuri demult apuse oamenii aveau tendinta sa creeze povesti de-a dreptul fantastice ca sa explice lucruri pe care nu reuseau sa le inteleaga. Iata numai cateva dintre cele mai amuzante mituri care au existat referitoare la sex. continuă pe Adevărul

12 mituri despre sanatatea barbartilor

Iata cateva mituri despre corpul si mintea barbatului, unele adevarate, in vreme ce altele sunt simple scorneli. Purtarea unei palarii sau folosirea uscatorului de par pot duce la chelire Mit Nu exista.

Cele mai bune ceaiuri care te ajuta sa te lasi de fumat

Fumatul poate duce la aparitia mai multor boli, insa nu este deloc usor sa renunti la acest viciu, insa nici imposibil. Dependenta de tutun poate fi tratata cu ajutorul ceaiurilor. Iata care sunt cele mai eficiente licori din plante care te ajuta sa scapi de fumat.

Orasul cu cele mai ieftine locuinte din Romania

Cele mai ieftine apartamente din tara sunt in Resita. Somajul sau salariile mici sunt cauza pentru care preturile raman scazute. De exemplu, o garsoniera ajunge la 10. 000 de euro. Pretul.

Reduceri eMAG: cele mai importante oferte din aceasta saptamana

Mai jos puteti vedea cateva dintre cele mai bune reduceri eMAG din aceasta saptamana. in aceasta saptamana, avem parte de o serie de reduceri eMAG la dispozitive precum telefoane, Samsung, telefoane Lenovo sau televizoare inteligente. Din oferta completa, am selectat sase produse, pe care le puteti vedea mai jos. Reduceri eMAG Samsung Galaxy A5 O [].

Unde se afla si cum arata una dintre cele mai frumoase biblioteci din Europa, adapostita intre zidurile unei manastiri FOTO VIDEO

Una dintre cele mai frumoase biblioteci din lume, construita in 1671, se afla intr-un oras european care figureaza in preferintele romanilor pentru vacante de tip city-break. impodobita cu fresce spectaculoase si obiecte de arta valoroase, biblioteca este adapostita in interiorul unui complex manastiresc.

Cele mai frumoase case din Venetia, necunoscute de turisti

Venetia este o adevarata bijuterie arhitecturala. In spatele peretilor scorojiti pe exterior ce imprejmuiesc canalele pe care vizitatorii se plimba cu gondola, se afla interioare impresionante. Multe dintre acestea locuinte private, necunoscute de turisti. Iata doar cateva dintre acestea.

Retete de weekend: Cele mai delicioase prajituri fara coacere

Cand afara e cald si incinsul cuptorului iese din discutie, e cam greu sa faci prajituri. Nu insa si imposibil. Noi va prezentam cele mai inspirate retete de prajituri fara coacere. Daca iti place oricare dintre prajitur.

Cele mai inalte cladiri din Romania: cladirile occidentale contra constructiilor comuniste

Cele mai inalte cladiri din tara se afla in Bucuresti. Topul este condus deSky Tower, o cladire de birouri construita in anul 2012. Un oras din provincie a reusit sa patrunda in clasamentul celor mai inalte cladiri din Romania. Este vorba de Palatul Administrativ, din Satul Mare.

Cum sa faci cu telefonul cele mai bune poze de vacanta

Cu sau fara camera foto mai pleci in vacanta, dar fara telefon e putin probabil. Astfel, o serie de sfaturi despre cum sa-l folosesti la maximum iti pot transforma pozele de vacanta in unele memorabile.

Raport: Femeile musulmane care poarta hijab, cele mai dezavantajate in societatea britanica. Rolul traditional pe care propriile comunitati il cer de la ele le izoleaza si mai mult

Femeile musulmane din Marea Britanie care poarta vesminte specifice religiei lor sunt constant respinse la interviuri sau sunt marginalizate la locurile de munca, avertizeaza un raport intocmit de membri ai.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2352 seconds )