Libnet.ro
UNICEF

14:46

Cele mai inalte cladiri din Romania: cladirile occidentale contra constructiilor comuniste

Adevărul Adevărul,
Cele mai inalte cladiri din Romania: cladirile occidentale contra constructiilor comuniste

Cele mai inalte cladiri din tara se afla in Bucuresti. Topul este condus deSky Tower, o cladire de birouri construita in anul 2012. Un oras din provincie a reusit sa patrunda in clasamentul celor mai inalte cladiri din Romania. Este vorba de Palatul Administrativ, din Satul Mare. continuă pe Adevărul

Skala Panagia, una dintre cele mai frumoase statiuni din Thassos

Thassos, una dintre cele mai frumoase insule de pe litoralul Marii Egee, te asteapta intr-un paradis uluitor, dominat de plajele spectaculoase, intinderi lungi de nisip, peisajele montane incredibile, cu paduri.

Cele mai spectaculoase cladiri de birouri din lume: arhitectura si designul se impletesc in armonie

Romania a inceput de numai cativa ani sa prinda gustul dezvoltarilor de birouri in care designul si arhitectura sa isi puna o amprenta tot mai mare asupra aspectului oraselor de un gri orbitor, iar acest lucru se poate observa in multitudinea de proiecte noi aflate in constructie atat in Bucuresti, cat si in tara.

Cele mai spectaculoase cladiri de birouri din lume: arhitectura si designul se impletesc in armonie

Romania a inceput de numai cativa ani sa prinda gustul dezvoltarilor de birouri in care designul si arhitectura sa isi puna o amprenta tot mai mare asupra aspectului oraselor de un gri orbitor, iar acest lucru se poate observa in multitudinea de.

Top 10 cele mai frumoase plaje din lume

Daca iti este gandul la concediu si vrei sa ajungi intr-un loc linistit si mirific, iata un top al celor mai frumoase 10 plaje din lume. Noua nu ne mai ramane decat sa-ti uram Vacanta placuta! 1. Plaja iepurilor,.

Aglomeratie pe Transfagarasan. Cel mai impresionant drum din Romania, destinatia ideala pentru a scapa de canicula

Nu doar drumurile de pe litoral sunt aglomerate, ci si Transfagarasanul. Mii de masini ale turistilor au blocat soseaua. Turistii au luat cu asalt Transfagarasanul. Din dorinta de a scapa de canicula.

Cel mai lung slide din lume, la Bucuresti: ce provocari aduce un astfel de eveniment

Agentiile Artvendo si Media Concept Store au reusit, dupa trei ani de investigari si provocari, sa implementeze in Romania conceptul de Slide Urban cel mai lung si unul dintre cele mai spectaculoase tobogane din lume, avand 330.

Unul dintre cele mai importante bulevarde din Timisoara, programat pentru reasfaltare, va fi doar carpit

Consiliul Local Timisoara a aprobat in luna mai a acestui an alocarea unei sume de peste trei milioane de lei pentru inlocuirea covorului asfaltic de pe bulevardele Iosif Bulbuca si Liviu Rebreanu, bulevarde care joaca si rol de sosea de centura pentru camioanele care merg spre Serbia. Din cauza unor mari santiere, deschise deja, primaria renunta la lucrarile de amploare de pe Rebreanu-Bulbuca.

FOTO Cum arata drumul spre una dintre cele mai frumoase zone din judetul Cluj. Autoritatile anunta ca lucrarile de modernizare sunt in toi

Autoritatile anunta ca lucrarile de modernizare ale Drumului Judetean 107N Baisoara - Valea Ierii sunt in toi. Vestea este una cat se poate de buna pentru soferii satui sa evite gropile din carosabil.

Azamat Zhangulov: Daca declaram falimentul Rompetrol in 2010, ce s-ar fi intamplat cu sistemul bancar si energetic din Romania?

Povestea Rompetrol intra intr-o noua era. Dupa o privatizare contestata, un dosar DIICOT de peste 3000 de volume, in care sunt implicati politicieni si fosti ministri de prim rang, dupa cea mai mare tranzactie din Romania pentru care multi oameni de afaceri l-au invidiat pe Dinu Patriciu, conducerea actuala a companiei a anuntat, recent, ca intentioneaza sa dea statul in judecata la Tribunalul International de la Washington, daca problemele cu autoritatile noastre nu se vor solutiona amiabil in urmatoarele 3-6 luni. Diferendul de arbitraj priveste tratamentul aplicat de autoritatile romane investitiilor realizate de NC KazMunayGas JSC si KMG International in subsidiarele din Romania. Domnul Azamat Zhangulov, senior vice president, KMG INTERNATIONAL, a avut amabilitatea sa ne povesteasca, intr-un interviu, despre situatia actuala a companiei.

Audientele TV in luna iulie: mai putini telespectatori pentru cele mai importante televiziuni. Ce canale au avut cresteri

Perioada de vara a afectat posturile de televiziune din Romania, multe dintre ele pierzand telespectatori. Pe fondul cosumulul scazut de TV, Pro TV a inregistrat o scadere importanta in prime-time n. r. - interval orar de maxima audienta), in timp ce Digi Sport, canal detinut de RCS RDS, a avut o crestere semnificativa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )