Libnet.ro
UNICEF

14:45

Cele mai amuzante bancuri cu Ion. Ce-i spune Dumnezeu cand il intalneste in Rai, proaspat inecat

Adevărul Adevărul,
Cele mai amuzante bancuri cu Ion. Ce-i spune Dumnezeu cand il intalneste in Rai, proaspat inecat

Printre cele mai amuzante bancuri care circula pe Internet sunt si cele in care protagonist este Ion, un personaj romanesc arhetipal. continuă pe Adevărul

Cele mai reusite bancuri cu personaje istorice. Cum il pune la punct Horia pe un conte de la curtea imparatului

De-a lungul timpului si regii ori presedintii marilor state au ajuns subiectele multor glume facute pe seama lor. Iata aici o selectie cu cele mai bune bancuri unde regasim personaje ca Napoleon sau Winston Churchill.

Cele mai tari bancuri despre betivani. Ce afla Adam cand se trezeste mahmur in Gradina Raiului

Starea de a doua zi dupa o bauta crunta este subiectul a nenumarate bancuri si glume ce circula pe Internet. Va prezentam o colectie de 10 bancuri despre mahmureala.

Faze tari:Cu cat esti platit ca sa pleci intr-o croaziera de unde sa pui poze pe Instagram; Oficial taiwanez, inmormantat cu muzica de club si dansatoare la bara sexy; Au fost surprinsi in cele mai amuzante pozitii in timp ce isi faceau somnul de dupa-am

O tanara si-a parasit viitorul sot chiar in ziua nuntii. Ce a infuriat-o atat de rau pe femeie. O mireasa din China a fost filmata cand. Locuitorii orasului Sankt-Petersburg au putut vedea astazi 'curcubeul iernii'. Locuitorii orasului Sankt-Petersburg au avut, astazi, posibilitatea de a.

Cele mai bune companii aeriene low-cost din Europa: ce taxe percep si unde zboara

Nu mai ai nicio scuza sa nu calatoresti in ziua de azi oriunde in Europa sau chiar in lume, in contextul in care zborurile sunt tot mai frecvente si preturile biletele de avion pornesc de la cativa euro. Iata, asadar, care sunt cele mai bune companii.

Fotografiile facute de doi romani la festivaluri de datini si obiceiuri de Anul Nou din Romania sunt printre cele mai apreciate pe National Geographic

O fotografie realizata de un tanar din Radauti, Catalin Urdoi, cu Malanca lui Stefan cel Mare si una realizata de un tanar din Timisoara, Raul Jighici, cu un copil mascat in urs, au fost publicate de prestigioasa publicatie National Geographic, la sectiunea Daily Dozen. Cele doua poze sunt printre cele mai apreciate, cea a timisoreanului aflandu-se pe primul lor, iar cea a radauteanului pe locul patru.

10 sfaturi pentru a calatori cu bani putini de la tanarul care a vizitat toate tarile lumii: cum poti obtine cazare gratuita, sponsorizari si cele mai bune promotii

Are 28 de ani si a vizitat toate tarile lumii. in tot acest timp, Henrik Jeppesen a invatat cele mai utile trucuri pentru a calatori cu un buget redus, oferindu-si sfaturile celor care vor sa se cazeze gratuit, sa obtina sponsorizari sau sa primeasca cele mai bune promotii.

Globurile de Aur 2017: Filmele La La Land, Machester by the Sea si Moonlight printre cele mai nominalizate (FOTO)

Globurile de Aur, unul dintre cele mai asteptate evenimente ale anului la Hollywood, isi deschid portile pentru decernarea premiilor celor mai apreciate filme. Premiile celei de-a 74-a editie a evenime.

Previziunile turistice ale anului 2017: lunile cu cele mai ieftine vacante

Cu preturi mai mici in medie cu 40-45%, calatoriile in lunile ianuarie si februarie sunt printre cele mai ieftine din an.

Sony, LG si Samsung isi lanseaza cele mai performante televizoare pentru 2017

Cei mai importanti producatori de televizoare, LG, Samsung si Sony, au profitat de prima zi a targului CES 2017 pentru a-si prezenta cele mai performante televizoare pe care le vor scoate pe piata in decursul acestui an.

Forbes: Romania este magica in timpul iernii; Bucuresti si Brasov, printre cele mai ieftine destinatii de calatorie in 2017

Romania se numara printre cele mai ieftine destinatii de vacanta in 2017, potrivit unui top realizat de revista Forbes, in care sunt incluse 21 de orase, Bucurestiul ocupand locul 5, iar orasul Brasov pozitia 18, cei de la Forbes notand ca Romania este magica in timpul iernii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )