Libnet.ro
UNICEF

08:15

Cele mai amuzante imagini cu membrii guvernului din umbra a lui Ludovic Orban

Antena3 Antena3,
Cele mai amuzante imagini cu membrii guvernului din umbra a lui Ludovic Orban

Razvan Dumitrescu a prezentat, miercuri, la Editie Speciala, imagini senzationale cu cei care ar forma guvernul dim umbra al opozitiei. Potrivit unei liste care circula in presa, noul premier ar fi chiar. continuă pe Antena3

Care sunt cele mai in voga destinatii exotice din aceasta toamna

Sorin Stoica, CEO-ul agentiei de turism Eturia, a vorbit intr-un interviu despre cele mai in voga destinatii exotice din aceasta toamna, dar si despre doua concepte noi de calatorie lansate, Share A Trip si Single Traveller.

Business report: Angajatii Dacia Mioveni au intrat in greva spontana de frica robotilor; Morgan Stanley, printre cele mai mari si importante banci de investitii din lume, intra in Romania

De ce posibilitatea intrarii Germaniei in recesiune este cea mai proasta veste pentru Romania. Volumul schimburilor comerciale intre Romania si Germania a insumat, in prima jumatate. Scurtatura catre economia postindustriala. Cine produce valoarea adaugata mare in economie. Alinierea Romaniei la trendul economic european face pasi inainte dar are nevoie de.

Greseala care duce la cele mai mari pierderi de caldura din imobil

Cele mai mari pierderi de caldura dintr-un imobil ar putea fi oprite daca peretii locuintei ar fi izolati, arata E.

Opozitia pregateste guvernul din umbra. Prima reactie din parte PSD: Niciun om lucid nu ar propune un guvern cu tumultuosul Mihai Tudose la Externe

Opozitia pregateste guvernul din umbra. PotrivitDc News, noul premier ar fi chiar Ludovic Orban, iar PNL, USR, ALDE, ProRomania, PMP si UDMR negociaza dur pentru posturile de ministri. O prima.

Opozitia pregateste guvernul din umbra. Prima reactie din partea PSD: Niciun om lucid nu ar propune un guvern cu tumultuosul Mihai Tudose la Externe

Opozitia pregateste guvernul din umbra. PotrivitDc News, noul premier ar fi chiar Ludovic Orban, iar PNL, USR, ALDE, ProRomania, PMP si UDMR negociaza dur pentru posturile de ministri. O prima.

Una dintre cele mai mari banci americane intra pe piata imobiliara din Romania: a cumparat una dintre cele mai importante cladiri din Piata Victoriei

Una dintre cele mai mari banci americane a intrat pe piata imobiliara din Romania prin achizitia unei cladiri de birouri din Piata Victoriei din Capitala si a unui mall din Targu Mures.

Cele mai tari coafuri si machiaje de la Emmy 2019

Dincolo de aparitiile vestimentare, vedetele feminine au fost analizate de stilisti si in ceea ce priveste machiajele si coafurile purtate la Emmy 2019. Iata cine au fost cele mai apreciate in acest sens.

Cele mai frumoase aparitii de la Emmy 2019

Aseara a avut loc o adevarat defilare de bun gust vestimentar la Gala de decernare a Premiilor Emmy 2018. Iata cateva din cele mai apreciate tinute purtate de marile vedete de la Hollywood pe Red Carpet.

HOROSCOP. Cele mai bune iubite ale zodiacului? Fecioarele sunt foarte critice, femeile-Berbec traiesc totul intens

Domnilor, doamnelor, sunteti pregatiti sa aflati adevarul? Acestea sunt cele mai bune iubite ale zodiacului. Pe ce loc se claseaza iubita ta? Incepem numaratoarea inversa! HOROSCOP.

Cele mai bune remedii anti-mahmureala care nu dau gres

Cele mai bune remedii anti-mahmureala care nu dau gres. iNMORMANTAREA celei mai iubite cantarete de MUZICA POPULARA din Romania: MILIOANE de romani in lacrimi IMAGINILE DURERII - GALERIE FOTO) Cui pe.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2337 seconds )