Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai ascultate melodii online in 2016

ADPM ADPM,
Cele mai ascultate melodii online in 2016

Anu acesta Spotify a devenit unul din principalele canale media online de ascultat muzica. Aflati aici ce piese au cautat si ascultat oamenii din intreaga lume anul acesta. continuă pe ADPM

Cele mai urmarite vedete pe Instagram in 2016

Marile vedete ale momentului sunt cele care au multi followeri pe Instagram. Si nu este obligatoriu ca acestea sa fie artisti sau actori de cinema. Idolii noii generatii vin si din lumea modelelor de catwalk sau a bloggerilor.

Cele mai bune jocuri din 2016, prezentate in cadrul Youtube Video Game Awards

Premiile din industria jocurilor video au o lunga istorie, iar cea mai noua editie Video Game Awards tocmai a fost postata pe YouTube, dupa ce a fost transmisa live. Fanii jocurilor video, indiferent daca prefera PC-uri sau console, precum Xbox sau PlayStation, nu trebuie sa rateze Video Game Awards. Pe langa o ocazie unica de [].

O comedie despre criza refugiatilor, filmul german cu cele mai mari incasari din 2016 VIDEO

Willkommen bei den Hartmanns/ Bine ati venit la familia Hartmann, o comedie despre criza refugiatilor care ruleaza in cinematografele din Germania, a avut incasari de peste 20 de milioane de dolari de la lansare, la 3 noiembrie, ceea ce-l face filmul de limba germana cu cel mai bun box office din acest an, scrie The Hollywood Reporter, citat de Agerpres.

Cele mai trasnite aparitii pe covorul rosu in 2016

Outfit-uri care merita reamintite, pentru ca au fost prea bune sau prea proaste. Iata care au fost cele mai trasnite aparitii pe covorul rosu in 2016 .

Cele mai utilizate hashtaguri pentru moda pe Instagram in 2016

Luati notite daca vreti sa cresteti numarul urmaritorilor pe contul vostru. Acestea sunt cele mai utilizate 10 hashtaguri pentru moda pe Instagram in acest an .

Beoplay H9 sunt cele mai bune casti Bang Olufsen

Produsele Bang Olufen au fost frumoase din totdeauna, dar noile casti Beoplay H9 sunt si unele dintre cele mai destepte disponibile pe piata. De la momentul lansarii liniei de produse Beoplay, Bang Olufsen a incercat sa aduca in mainile utilizatorilor obisnuiti produse un pic mai accesibile ale companiei daneze. Rezultatele s-au reflectat in [].

Cele mai importante sfaturi pentru a nu fi un partener mediocru de sex: ce recomanda autoarea unuia dintre cele mai citite ghiduri sexuale

Acelasi loc, aceeasi pozitie si uneori chiar aceeasi ora. Nimic spectactulos sau iesit din comun. Fara sa-si dai seam, te poti transforma intr-un partener de sex mediocru, care nu reuseste sa-i mai ofere iubitei placere. Sadie Allison, autoarea unuia dintre cele mai citite ghiduri sexuale, ofera sase sfaturi pentru momente de neuitat.

Cele mai ciudate mituri despre familie din istorie: in ce conditii se transformau mortii in strigoi si cum puteau transmite acestia mesaje rudelor

Legendele ocupa un loc important in cultura populara. Fie ca se refera la existenta strigoilor, obligatia casatoriei cu vaduva fratelui sau existenta copiilor adusi de demoni, superstitiile si miturile au ingrozit oamenii din cele mai vechi timpuri.

Titlurile Banca Transilvania, Fondul Proprietatea si Romgaz au fost cele mai tranzactionate

Actiunile Banca Transilvania TLV), Fondul Proprietatea FP) si Romgaz SNG) au fost cele mai tranzactionate de pe segmentul principal al Bursei de Valori Bucuresti BVB), in ultima luna, arata datele operatorului pietei de capital.

Nordul Italiei in flacari: Una dintre cele mai mari rafinarii a sarit in aer (FOTO)

Una dintre cele mai mari rafinariidin nordul Italiei a sarit in aer in urma unei explozii puternice. Explozia a izbucnit joi, in jurul orei 16, intr-o rafinarie a companiei ENI din.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )