Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nordul Italiei in flacari: Una dintre cele mai mari rafinarii a sarit in aer (FOTO)

B1 B1,
Nordul Italiei in flacari: Una dintre cele mai mari rafinarii a sarit in aer (FOTO)

Una dintre cele mai mari rafinariidin nordul Italiei a sarit in aer in urma unei explozii puternice. Explozia a izbucnit joi, in jurul orei 16, intr-o rafinarie a companiei ENI din. continuă pe B1

Propunerea SOCANTA a unei romance stabilite in UK pentru pentru mamele de bebelusi: UNA DINTRE CELE MAI MARI PSIHOPATE. Femeia asta invita mamici la ea acasa si...(FOTO)

O romanca stabilita in Marea Britanie, proaspata mamica, si-a socat conationalele cu copii mici cand, cu o propunere halucinanta. Raluca le chema pe femei acasa la ea, iar apoi le.

O comedie despre criza refugiatilor, filmul german cu cele mai mari incasari din 2016 VIDEO

Willkommen bei den Hartmanns/ Bine ati venit la familia Hartmann, o comedie despre criza refugiatilor care ruleaza in cinematografele din Germania, a avut incasari de peste 20 de milioane de dolari de la lansare, la 3 noiembrie, ceea ce-l face filmul de limba germana cu cel mai bun box office din acest an, scrie The Hollywood Reporter, citat de Agerpres.

Care sunt cele mai mari greseli care strica dintii copiilor pe termen lung? Aflati la Adevarul Live de la ora 15.00

80% din romani au probleme cu dantura, arata statisticile, iar copiii nu fac exceptie. in cazul celor mici, o igiena orala precara este si mai daunatoare decat in cazul adultilor, pentru ca ii programeaza, practic, pentru o viata intreaga de chinuri cu problemele dentare si nu numai, avertizeaza specialistii. Despre erorile care dauneaza grav sanatatii orale a copiilor vorbim la Adevarul Live de la ora 15. 00, cu medicul pedodont Diana Marin.

Calendarul Pirelli 2017 sfideaza falsele idei despre frumusete: imagini neretusate cu 14 dintre cele mai apreciate actrite din lume FOTO VIDEO

Calendarul Pirelli 2017 a fost dezvaluit in premiera publicului, imaginile cu 14 dintre cele mai apreciate actrite din lume nefiind deloc retusate, iar la sedintele foto artistele au purtat un machiaj minimal, ideea editiei de anul viitor fiind de a promova frumusetea naturala si de a elimina asteptarile nedrepte si nerealiste pe care societatea le are de la vedetele hollywoodiene.

Care este echipa romaneasca ce a reusit una dintre cele mai spectaculoase rasturnari de scor din istoria fotbalului

Acum 50 de ani, in toamna lui 1966, in turul al II-lea al Cupei Oraselor Targuri viitoarea Cupa UEFA) se intalneau Dinamo Pitesti ce isi va schimba dupa doi ani numele in FC Arges) si echipa franceza FC Toulouse. in meciul tur disputat in Hexagon, francezii au castigat fara probleme cu 3-0. Ce a urmat insa pe 26 octombrie 1966 a reprezentat una dintre cele mai spectaculoase rasturnari de scor din istoria fotbalului.

intalnirea cu moartea a unui preot-speolog: a fost la un pas sa fie strivit de 15 tone de piatra intr-una dintre cele mai fascinante pesteri din tara

Saptamana trecuta, o bucata din tavanul pesterii Tausoarelor, grea de 15 tone s-a prabusit. Custodele pesterii, preotul-speolog Crin Theodorescu se afla in interior cand s-a intamplat, descriind cu lux de amanunte intalnirea sa cu moartea.

Unul dintre cele mai cunoscute droguri ar putea fi folosit in scopuri terapeutice

MDMA, forma pura de Ecstasy, ar putea fi folosita in curand in medicina, pentru a trata pacientii care sufera de boli incurabile si pentru a le oferi o mana de ajutor celor care sufera de sindromul stresului post-traumatic. in ceea ce priveste sindromul stresului post-traumatic, rezultatele au fost atat de promitatoare, incat FDA a introdus [].

Diamantele ar putea transforma deseurile nucleare in baterii

Cercetatorii din cadrul universitatii din Bristol ar putea ajuta la rezolvarea unei probleme majore din ziua de azi. Una dintre cele mai mari probleme ale secolului actual este cea a deseurilor nucleare. Dupa cum scrie si site-ul New Atlas, cea mai mare problema nu estelegata de eliminarea lor, ci de stocarea lor sigura pentru o [].

Aceasta tehnica ar putea fi solutia impotriva rezistentei la antibiotice

Rezistenta la antibiotice e una dintre cele mai mari probleme ale secolului 21, iar unii oameni de stiinta o pun pe aceeasi treapta cu schimbarile climatice. Un raport din 2014 sugereaza ca acesta va fi motivul pentru care vor muri 300 de milioane de oameni pana in 2050. Cercetatorii australieni incearca sa schimbe modul in [].

Utile: Gaina batrana face supa buna? De ce barbatii prefera femeile mai in varsta la pat; Dezvaluire soc: ce contine de fapt carnea de pui de crescatorie; Tratamente anti-frig pentru ten, par si unghii

Motivul ascuns al durerilor de spate. Este una dintre cele mai neplacute afectiuni care pot aparea, ca din senin. Apare cel mai frecvent la barbati, mai ales tineri, si este una dintre cele mai neplacute afectiuni. Dieta cu supa de ceapa. Slabesti 5 kg in 5 zile. Vrei sa mai dai jos cateva kilograme si iti plac supele? Incearca dieta cu supa de ceapa.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )