Libnet.ro
UNICEF

18:00

Uite cum arata CEL MAI LUNG SANDVIS din Romania! Ce ingrediente au pus timisorenii in GIGANTUL de 101 metri! (VIDEO)

B1 B1,
Uite cum arata CEL MAI LUNG SANDVIS din Romania! Ce ingrediente au pus timisorenii in GIGANTUL de 101 metri! (VIDEO)

Tot Banatu-i fruncea si la. sanvisuri! in ciuda frigului, sute de profesori si elevi, dar si angajati ai institutiilor publice au preparat vineri in centrul Timisoarei cel mai lungsandvis din Romania,. continuă pe B1

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 3 - 10 DECEMBRIE Fondul Proprietatea - cel mai rentabil emitent din BET-FI

Marcand o crestere de 1,11%, in raport cu moneda unica europeana, in intervalul 3 - 10 decembrie, actiunile Fondul Proprietatea FP) reprezinta titlurile cu cea mai buna evolutie din cadrul indicelui financiar BET-FI, care a suferit o retragere de 1,29%, in aceeasi perioada de raportare.

Acesta este cel mai sigur oras din Romania

Oradea este orasul cu cel mai ridicat grad de siguranta. Conform unui studiu, clasamentul continua cu Brasov, Cluj-Napoca, Sibiu, Sfantul Gheorghe si Timisoara. Capitala Romaniei se claseaza abia pe.

Cel mai periculos interlop din Bucuresti a murit in inchisoare. A fost gasit fara suflare in celula

Iancu Trandafir, cunoscut drept Regele cocalarilor, a incetat din viata. Cel care in trecut a comandat asasinarea lui Ion Balint, zis Nutu Camataru, a fost gasit fara suflare in celula.

(P)Zeedo Shop 2.0: Cum arata cel mai nou music shop din Bucuresti

Zeedo tocmai a inaugurat 2 etaje in magazinul fizic de pe Bd. Alexandru Ioan Cuza 98A, pline cu sute de echipamente de muzica si lumini, gata de testat. O gama larga de produse isi asteapta pasionatii in showroom-ul de 400 m2, ca: boxe profesionale,.

Miss World 2018: Cum arata cea mai frumoasa femeie din lume - Galerie FOTO

Reprezentanta Mexicului, Vanessa Ponce de Leon, in varsta de 26 de ani, model si voluntara, a fost aleasa Miss World la cea de-a 68-a editie a celebrei competitii de frumusete, potrivit site-ului oficial al.

Controlul armelor: Rata deceselor cauzate de mpuscaturi n SUA atinge cel mai nalt nivel de dupa 1996

Cresterea constanta a sinuciderilor care implica arme de foc a impins rata deceselor cauzate de arme in SUA la cel mai inalt nivel din ultimii 20 de ani, cu aproape 40 000 de oameni ucisi in impuscaturi in 2017, potrivit unor noi statistici furnizate de Centrele pentru Controlul si Prevenirea Bolilor, transmite The Guardian.

VIDEO India se pregateste pentru una dintre cele mai scumpe nunti din lume

India se pregateste pentru una dintre cele mai scumpe nunti din lume. Pe 12 decembrie, cel mai bogat om din Asia, urmeaza sa-i dea m fiicei sale Isha, fiului miliardarului Ajay Piramal, Anand, scrie time. com.

O mai stii pe MargaretHoulihan din MASH? Uite cum arata la 81 de ani!

Si-a jucat cel mai important rol al carierei in anii 70, dar nici acum, aproape 50 de ani mai tarziu, actrita de origine poloneza nu s-a retras complet din activitate. Loretta Swit,.

FOTO Cum arata cele mai frumoase 20 de targuri de Craciun din Europa. Un oras din Romania s-a clasat la mijlocul topului

Targul de Craciun din capitala Estoniei, Tallinn, a fost votat drept cel mai frumos din Europa in cadrul unei competitii la care au participat 20 de orase. Celebrul targ din Viena s-a clasat abia pe locul 4, in timp ce un oras din Romania s-a situat la jumatatea clasamentului.

Cum arata cea mai buna vila din lume si ce dotari impresionante are FOTO

Obiectivul turistic se afla in apropierea capitalei thailandeze Bangkok, la cinci minute de plaja, iar marile sale atuuri sunt luxul si intimitatea totala de care au parte cei care ii calca pragul.

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2394 seconds )