Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cele mai bine imbracate vedete la amfARs 2012 Los Angeles Inspirational Gala

ADPM ADPM,
Cele mai bine imbracate vedete la amfARs 2012 Los Angeles Inspirational Gala

Cateva dintre cele mai stylish vedete de la Hollywood au luat parte la amfARs 2012 Los Angeles Inspirational Gala pentru a-si arata sustinerea fata de munca de cercetare a fundatiei. Iata in continuare care au fost cele mai stralucitoare tinute prezentate pe covorul rosu! Continue reading . continuă pe ADPM

Cele mai folosite 25 de parole ale anului 2012: password, cap de lista

Un studiu condus de SplashData arata ca, anul acesta, cele mai folosite trei parole la conturile online sunt: password, cuvantul in limba engleza pentru parola, 123456 si 12345678, scrie Daily.

Top 10 cele mai prospere orase ale lumii

Iata care sunt cele mai prospere orase ale lumii, cu cele mai mari sanse pentru a combate criza economica la nivel global Continue reading .

Premiera negativa pentru Nokia pe piata smartphone: Strategy Analitcs sustine ca Nokia a iesit din top 3 producatori cu cele mai multe smartphone-uri vandute/IDC estimeaza ca Nokia a iesit din top 5

Estimarile facute de firmele de cercetare privind livrarile la nivel mondial de telefoane de tip smartphone telefoane avansate dotate cu sisteme de operare) in trimestrul trei din acest an sunt ingrijoratoare pentru Nokia, odata cel mai mare producator mondial de telefoane mobile din lume. Strategy Analytics a anuntat vineri ca Nokia nu mai este intre primii trei cei mai mari producatori de smartphone-uri din lume, in timp ce o alta firma de cercetare, IDC, merge mai departe si anunta ca Nokia a iesit din top cinci producatori cu cele mai multe vanzari de smartphone-uri la nivel global, informeaza Mobileworldlive. com.

Cat de SIGURE sunt conturile tale ? Afla care sunt cele mai utilizate PAROLE pe internet!.

Cuvantul password parola) si grupurile de cifre 123456 si 12345678 au fost cele mai utilizate parole pe internet in ultimele 12 luni, in ciuda apelurilor lansate de expertii in securitate online, care ii indeamna pe utilizatori sa aleaga parole cu un grad mai mare de complexitate, potrivit Mediafax. Acest studiu anual a fost realizat de compania SplashData, care a alcatuit o lista cu cele mai utilizate parole pe internet, ce au fost postate apoi online de piratii cibernetici, informeaza .

Top 5: cele mai ingrozitoare aeroporturi din lume pentru piloti

Pilotul Guy Hirst cu peste 34 de ani de experienta in cadrul companiei British Airways si peste 18. 000 de ore de zbor a destainuit intr-un interviu pe ce aeroporturi au loc cele mai dificile aterizari si decolari, scrie businessweek. com . Vezi mai jos.

Unul dintre cele mai scumpe tablouri din lume, Strigatul lui Edvard Munch, a fost expus la New York

Unul din cele mai scumpe tablouri din lume, Strigatul, semnat de pictorul norvegian Edvard Munch, poate fi vazut timp de sase luni intr-o expozitie la New York. Evenimentul este intr-adevar extraordinar,.

Volkswagen, lider in Europa: Golf VI, in continuare cel mai bine vandut autoturism. Golf VII se lanseaza comercial luna viitoare

Volkswagen ramane lider in Europa. Modelul german VW Golf VI este in continuare cel mai vandut autoturism, chiar daca se pregateste sa iasa din productie. Noul Golf VII, prezentat la Slonul Auto de la Paris,.

Cele mai bune oferte din targul imobiliar: lectia 'anonimilor' din rezidential (Foto-Reportaj)

De la garsoniere de 19. 000 euro, la case de 120 mp la sub 90. 000 euro, mii de locuinte se lupta sa isi mai extinda baza de potentiali cumparatori la targul imobiliar.

Orasele Austriei: Uitati de Viena si descoperiti cele mai atractive orase austriece.

Vibrante si in acelasi timp linistite, moderne, insa cu un parfum vechi si sarmant, cosmpolite si traditionale deopotriva, orasele Austriei sunt o destinatie perfecta pentru oricine, la orice varsta. Daca Viena este o destinatie mai cunoscuta si mai populara, nu acelasi lucru se poate spune si despre celelalte orase ale Austriei, adevarate centre cultural-istorice, bogate in arhitectura si pline de viata. Daca sunteti amatori de plimbari lungi pe stradute inguste si intortocheate, pe jos sau .

Castelul Bran, printre cele mai iNSPAIMANTATOARE destinatii de Halloween.

Castelul Bran a fost inclus intr-un top al celor mai inspaimantatoare zece destinatii de Halloween, realizat de un site turistic, alaturi de alte locuri celebre pentru istorii terifiante precum Hollywood si Triunghiul Bermudelor, informeaza Mediafax. Poate nu ai nevoie de usturoi si tepuse cand vizitezi Castelul Bran din Transilvania, Romania, dar adevarul terifiant despre groaznicul print Vlad te va face cu siguranta sa te uiti in spatele tau cand vizitezi castelul, sunt de parere autorii .

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )