Libnet.ro
UNICEF

09:30

Cele mai bogate campionate ale lumii se adapteaza la pandemie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cele mai bogate campionate ale lumii se adapteaza la pandemie

Campionatele de hochei, baschet si fotbal american ale SUA unde se inregistreaza printre cele mai mari contracte din sportul mondial) se adapteaza la noua realitate, desenata de criza sanitara. Scurtarea campionatelor, relocarea echipelor, plafonari salariale sunt printre masurile luate de conducerile acestor ligi in acord cu sindicatele fotbalistilor si conducerile cluburilor. continuă pe Ziarul Bursa

in plina pandemie, apartamentele s-au scumpit din nou. Cat costa in medie, metrul patrat in cele mai importante orase ale tarii

Preturile au continuat sa creasca in domeniul imobiliar, in ciuda pandemiei de COVID-19. Astfel, tarifeleapartamentelor s-au majorat cu 2,4% in luna octombrie a anului in curs, fata de septembrie, in.

INS: Cartofii si chiriile, printre cele mai mari cresteri de preturi. Topul scumpirilor in octombrie

Cele mai recente date ale Institutului National de Statistica INS) arata ca rata anuala a inflatiei a coborat la 2,2% in octombrie, fata de 2,5%, cat era in septembrie. Marfurile alimentare s-au scumpit cu.

Preturile apartamentelor in cele mai apreciate cartiere ale marilor orase

Se stie ca factorul localizare influenteaza puternic pretul unei locuinte, bugetul necesar pentru o asemenea achizitie putand varia semnificativ de la un cartier la altul.

Peste 900 de noi cazuri de COVID-19 in ultimele 24 de ore in Capitala Topul judetelor cu cele mai multe imbolnaviri noi

Cele mai multe cazuri noi de coronavirus - peste 900 - sunt raportate in continuare in Capitala. Topul judetelor cu cele mai multe imbolnaviri raportate in ultimele 24 de ore este deschis de Brasov, Cluj si Hunedoara, care au peste 400 de cazuri.

Cele mai bune chiftele de peste. Reteta mai putin stiuta de catre gospodine

Va prezentam in articolul de mai jos cum se fac cele mai bune chiftele de peste, potrivit unei retete mai putin stiuta de gospodine. Chiftelele din peste nu este o reteta prea des gatita deromani. O face mai des populatia care traieste langa ape. Oricum, bine ar fi daca acest fel ar fi preparat macar .

Scandal urias la Puterea Dragostei. Cele mai cunoscute concurente, jigniri fara precedent

Doua dintre cele mai cunoscute concurente de la Puterea Dragostei se afla intr-un razboi urias. Vedetele de la Kanal D si-au adus jigniri fara precedent, spre uimirea fanilor. Scandal fara precedent la Puterea Dragostei Andra Volos si Ella se numara printre cele mai indragite si cunoscute concurente din istoria show-ului matrimonial Puterea Dragostei. Desi nu .

LIVEBLOG Black Friday 2020 - Ne pregatim de vineri 13, ziua cu cele mai multe reduceri din an

Black Friday este cel mai important eveniment de vanzari din an si in 2020 are loc pe 13 noiembrie in Romania, desi multe magazine au furat deja startul. Aici vom reuni in cursul zilei de maine cele mai importante reduceri si noutati.

Victor Armaselu, Samsung Romania, despre Black Friday: Este perioada cu cele mai mari vanzari din an, inclusiv pentru noi

Am vorbit cu Victor Armaselu de la Samsung Romania despre cum cel mai mare eveniment de vanzari a ajuns in Romania sa se intinda pe o luna intreaga, care sunt produsele cele mai cautate in aceasta perioada si ce categorii de produse vor avea reduceri din partea gigantului sud-coreean.

Horoscop. Cele mai RELE zodii. Stai departe de ele

Tu stiai care sunt cele mai rele zodii? Cu siguranta ai avut de-a face macar cu o parte dintre acesteasi ai vazut ce fel de caracter au. Vezi daca si tu te afli printre cele sase semne zodiacale care.

Cum se pun, de fapt, gogonelele la murat. Secretul nebanuit al gospodinelor pentru cele mai bune muraturi

Romanii se pregatesc de iarna. Legumele care s-au copt trebuie sa ajunga in camara, asa ca gospodinele fac asta neincetat. Stapanele casei au inceput de mult sa puna la borcane gustul verii, pornind cu zacusca, iar acum cu cel al toamnei, muraturile, de care se vor bucura la iarna. Unele dintre cele mai iubite de .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )