Libnet.ro
UNICEF

16:15

Victor Armaselu, Samsung Romania, despre Black Friday: Este perioada cu cele mai mari vanzari din an, inclusiv pentru noi

Adevărul Adevărul,
Victor Armaselu, Samsung Romania, despre Black Friday: Este perioada cu cele mai mari vanzari din an, inclusiv pentru noi

Am vorbit cu Victor Armaselu de la Samsung Romania despre cum cel mai mare eveniment de vanzari a ajuns in Romania sa se intinda pe o luna intreaga, care sunt produsele cele mai cautate in aceasta perioada si ce categorii de produse vor avea reduceri din partea gigantului sud-coreean. continuă pe Adevărul

LIVEBLOG Black Friday 2020 - Ne pregatim de vineri 13, ziua cu cele mai multe reduceri din an

Black Friday este cel mai important eveniment de vanzari din an si in 2020 are loc pe 13 noiembrie in Romania, desi multe magazine au furat deja startul. Aici vom reuni in cursul zilei de maine cele mai importante reduceri si noutati.

Marelbo da startul reducerilor de Black Friday, pentru prima data in 35 de ani

Producatorul de incaltaminte din piele naturala, Marelbo, a dat startul reducerilor de Black Friday. Este pentru prima data in cei 35 de ani de existenta cand Marelbo se aliniaza acestei tendinte cu sonor in toata lumea. Bucuria este cu atat mai mare intrucat reducerile reale se aplica preturilor de producator.

eMAG parca a dat drumul la Black Friday mai devreme. Preturi infime la telefoane Samsung si Huawei

Mai e un pic pana la Black Friday, dar eMAG deja are mii de reduceri pe site. Sunt telefoane ieftine de la Samsung si Huawei, la fix sa iei ceva bun si nou. Daca erai in cautarea unui telefon.

INTERVIU. Stejara Pircan, vicepresedinte eMAG: Obiectivul nostru este de a livra comenzile de Black Friday pana pe 27 noiembrie

Cu doua zile inainte de inceputul celui mai mare eveniment de vanzari din an, am vorbit cu vicepresedintele eMAG, Stejara Pircan, despre pregatirile din acest an, data de livrare a coletelor si conditiile speciale in care este organizata ziua de Black Friday.

Ce reduceri au loc, de fapt, de Black Friday. Specialistii atrag atentia asupra acestui detaliu

Mai este putin timp si Black Friday va incepe in Romania. Invitata in cadrul emisiunii ILikeIT, Doina Ionescu, specialist e-commerce, a facut o analiza de context a fenomenului de la noi in pandemia de coronavirus. Ce reduceri sunt la noi de Black Friday La emisiunea ILikeIT, specialistul e-commerce, Doina Ionescu a abordat fenomenul reducerilor de .

Black Friday 2020 - 54% dintre romani spun ca vor cumpara cel puttin un produs

Noua din zece romani stiu ce este Black Friday, iar mai mult de jumatate dintre ei intentioneaza sa achizitioneze cel putin un produs in ziua cu cele mai mari reduceri din an, potrivit unui studiu Kantar Romania. Studiul arata si o preferinta crescuta pentru mediul online in randul potentialilor cumparatori de Black Friday: 46% dintre acestia se gandesc prima oara la un magazin online, inregistrand o crestere de 20% fata de anul trecut.

KANTAR ROMANIA: 54% dintre romani vor cumpara cel putin un produs de Black Friday

Noua din zece romani stiu ce este Black Friday, iar mai mult de jumatate dintre ei intentioneaza sa achizitioneze cel putin un produs in ziua cu cele mai mari reduceri din an, potrivit unui studiu Kantar Romania, transmite un comunicat de presa.

Start Black Friday! Oferta SensoDays vine cu produse de 5 stele la preturi de 3

Deseori, bugetul este cel care nu ne permite sa ne transformam casa cu ajutorul produselor de Home Deco. Taie problema asta de pe lista pentru ca SensoDays Black Friday 2020 vine cu o selectie speciala de produse premium de 5 stele la pret de 3 stele! Piese cu tehnologii inovatoare, concept realizat de designeri internationali, produse de ultima generatie toate se regasesc acum in oferta SensoDays Black Friday 2020.

Black Friday la PC Garage: reduceri la peste 35.000 de componente si un sistem construit special pentru eveniment

PC Garage, unul dintre cele mai mari magazine online de produse IT si electronice din Romania, anunta startul campaniei Black Friday de Gaming pe data de 13 noiembrie.

Catalogul eMAG uimeste Romania: se vinde asa ceva chiar de Black Friday

In mai putin de 24 de ore, eMAG da drumul Black Friday. Pe 13 noiembrie pune pe site cele mai bune reduceri. Si pe masura ce ne apropiem de momentul zero magazinul vine cu diverse surprize.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,265 seconds )