Libnet.ro
UNICEF

21:00

Cele mai bogate gustari in fibre. Ce cantitati trebuie consumate pentru o sanatate de fier

Adevărul Adevărul,
Cele mai bogate gustari in fibre. Ce cantitati trebuie consumate pentru o sanatate de fier

Alimentele bogate in fibre sunt excelente pentru organism si ne ajuta sa tinem foamea departe pentru mai mult timp. Sunt substante de balast nedigerabile care pot sa-si indeplineasca rolul important in interiorul tractului digestiv tocmai pentru ca organismul nu le poate digera. continuă pe Adevărul

Top 3 cele mai frumoase plaje din Mamaia pe care ar trebuie sa incepi sa le apreciezi mai mult

Mamaia este statiunea fabuloasa, plina de turisti si pentru a avea acces la plajele acesteia trebuie facute rezervari din timp. Cele mai elegante 3 plaje din acest sezon sunt locuri cu clientela omogena, muzica atent aleasa, servire impecabila si decor superb. Top 3 cele mai frumoase plaje din Mamaia care trebuie apreciate mai mult Cea .

Judetele din Romania cu cele mai putine cazuri de infectari. Vezi harta

Cele mai multe cazuri de infectii cu coronavirus au fost raportate in Suceava si Bucuresti. Printre judetele din Romania cu cele mai putine cazuri de infectari se afla judete precum Olt, Buzau sau Gorj, potrivit ultimelor date oficiale puse la dispozitie de autoritati. Pana in prezent, au fost raportate la nivel national un numar de .

Cele mai frumoase fotografii ale anului iti perioada asta mai usor de suportat

In cadrul Sony World Photography Awards 2020 s-au ales si de aceasta data cele mai frumoase fotografii ale anului care a trecut. Aceasta este una dintre cele mai importante competitii de.

Exclusiv De la inceputul lunii martie s-au cumparat prin achizitie directa echipamente de protectie in valoare de aproape 130 milioane lei Cu cat au vandut mastile firmele care au avut cele mai mari contracte

De la inceputul lunii martie s-au achizitionat echipamente medicale de protectie si consumabile medicale, in principal masti de protectie, viziere, combinezoane si botosi, in valoare de aproape 130 milioane lei, toate prin achizitie directa. HotNews. ro a cautat in sistemul electronic de achizitii publice cele mai mari contracte incheiate prin aceasta procedura, pentru a afla cu cat s-au vandut mastile simple, cu 3 pliuri, si mastile FFP2, necesare personalului medical din prima linie.

Top 10 cele mai bine cotate seriale TV, conform voturilor publicului

Platforma IMDB prezinta nu doar un top al filmelor, ci si al serialelor de televiziune care au primit cele mai bune note din partea spectatorilor. Va prezentam topul primelor zece.

Mesaje cu Paste Fericit, 2020. Cele mai frumoase urari pentru aceasta zi sfanta

Multi romani nu pot fi alaturi de persoanele dragi de invierea Domnului, din cauza epidemiei de coronavirus, astfel ca cea mai la indemana metoda sa le aratam ca nu i-am uitat si ca ne gandim la ei este sa le trimitem cate un mesaj de Paste Fericit. Mesaje cu Paste Fericit, 2020. Cele mai frumoase .

Cum se prepara placinta ciobanului. Este printre cele mai vechi mancaruri romanesti

Ingredientele folosite sunt specifice gospodariei taranesti. in unele zone se mai numeste si alivenci si nu trebuie confundata cu placinta ciobanului care se gateste in spatiul britanic.

Site-ul pe care iti iei adio de la unul dintre cele mai iubite personaje din Casa de Papel

Daca n-ai vazut cel mai recent sezon din Casa de Papel - adica sezonul 4 - atunci poate n-ar trebui sa citesti acest articol pentru ca el contine spoilere. Daca, insa, l-ai vazut, atunci.

Coronavirus in Romania. Care sunt cele mai afectate judete Zonele in care s-au inregistrat cele mai putine cazuri de COVID-19

123 de noi cazuri de coronavirus s-au inregistrat in ultimele 24 de ore la Suceava, judet unde numarul total al imbolnavirilor a ajuns la 2. 238, din cele 9. 242 de cazuri de persoane infectate cu COVID 19 in Romania. Un alt judet afectat puternic, unde sunt 423 de cazuri, este Arad, urmat de Hunedoara.

De ce se grabeste Dacia sa reia productia: a pus in asteptare cele mai asteptate modele

Dacia cauta sa-si revina si sa iasa din criza cauzata de pandemia de coronavirus. Marti, 21 aprilie, isi reia o parte din productie, mai ales ca are planuri mari: a pus in asteptare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )