Libnet.ro
UNICEF

17:00

Cele mai frumoase fotografii ale anului iti perioada asta mai usor de suportat

Playtech Playtech,
Cele mai frumoase fotografii ale anului iti perioada asta mai usor de suportat

In cadrul Sony World Photography Awards 2020 s-au ales si de aceasta data cele mai frumoase fotografii ale anului care a trecut. Aceasta este una dintre cele mai importante competitii de. continuă pe Playtech

Mesaje cu Paste Fericit, 2020. Cele mai frumoase urari pentru aceasta zi sfanta

Multi romani nu pot fi alaturi de persoanele dragi de invierea Domnului, din cauza epidemiei de coronavirus, astfel ca cea mai la indemana metoda sa le aratam ca nu i-am uitat si ca ne gandim la ei este sa le trimitem cate un mesaj de Paste Fericit. Mesaje cu Paste Fericit, 2020. Cele mai frumoase .

Cele mai frumoase 15 urari si mesaje, SMS-uri de Paste. Felicitari virtuale deosebite

Cu ocazia sarbatorilor pascale, romanii trimit foarte multe mesaje prin SMS, email, dar si pe retelele de socializare Whatsapp, Facebook Messenger), pentru ca aceasta modalitate de a trimite mesaje pe telefonul mobil si pe internet este mai comoda si mai ieftina. Cele mai frumoase 15 urari, mesaje, SMS- uri si felicitari virtuale deosebite de .

Mesaje de Paste. Cele mai frumoase urari, mesaje, sms-uri si felicitari de Sfintele Pasti

MESAJE de PASTE invierea Domnului aduce bucurie in sufletele tuturor, cel mai raspandit obicei fiind vopsirea oualor rosii, a caror prezenta este obligatorie pe masa de Pasti. 40 de zile dupa invierea Domnului crestinii isi spun Hristos A inviat si raspund Adevarat a inviat! Fii primul care trimite un mesaj de Pasti prietenilor si ureaza-le sarbatori fericite!.

ANUL TRECUT Regiunea Vest a avut unul dintre cele mai rapide ritmuri de crestere de dupa criza

Regiunea Vest a inregistrat, in 2019 - an care a consemnat si la nivel global o intensificare notabila a activitatii economice - unul dintre cele mai rapide ritmuri de crestere din perioada ulterioara declansarii crizei financiare globale in jurul a 6,5%), ne-a transmis Sorin Maxim, directorul general al Agentiei de Dezvoltare Regionala Vest ADR V).

Cele mai scumpe 10 case din lume pe timp de Pandemie!

Faptul ca traversam o perioada nefasta si ca stam in casa mai mult decat ne-am dori nu inseamna ca nu ne putem clati ochii cu niste locuinte de lux. Cele mai scumpe din lume la momentul actual! .

Acestea sunt cele mai bune site-uri cu retete. De la drobul de miel al lui Chef Adi Hadean la specialitatile de Paste de la Jamila

Internetul este plin de site-uri de gatit detinute de bucatari recunoscuti sau mai putini cunoscuti, dar celebri in online. Astfel, internautii isi pot alege varianta de reteta de drob de miel care le place mai mult, indiferent ca este vorba despre chef Adi Hadean sau de Jamila. Acestea sunt cele mai bune site-uri cu retete.

Medic roman renumit din SUA: Acesta este medicamentul care a dat cele mai bune rezultate impotriva COVID-19

Medicul Ion Alexie, specialist in boli infectioase intr-un spital din Nevada, SUA, a vorbit, vineri, la Antena 3, despre cele mai noi date pe care le-au adunat medicii si oamenii de stiinta despre noul coronavirus.

Top 10 cele mai lungi seriale din istorie: pe primul loc nu se afla cine te-ai fi asteptat

Unele seriale dureaza doar un sezon, altele se intind pe decenii intregi. Unele dintre cele mai lungi seriale din istorie dureaza cat o viata de om. Cand te gandesti la cele mai lungi.

Horoscop. Zodiile de la ingeri la demoni. Taurii au o inima iertatoare, Berbecii au cele mai multe vicii

Horoscop. Toate zodiile au punctele lor forte si punctele lor slabe. Iata care sunt zodiile cu fete angelice si care sunt cele mai intunecate. Tu din care tabara faci parte?.

Cele mai scumpe masini de politie din lume

Cele mai scumpe masini de politie din lume. Pentru a controla infractionalitatea politia rutiera din intreaga lume a incercat sa se adapteze mediului de lucru. Marketing sau necesitate? Fie ca vorbim de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )