Libnet.ro
UNICEF

14:30

Cele mai bune 10 beri din lume

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cele mai bune 10 beri din lume

Intrucat luna august incepe cu Ziua Internationala a Berii va prezentam o selectie a celor mai bune zece beri din lume, clasament realizat pe baza datelor furnizate de site-ul RateBeer , care reuneste peste 3 milioane de recenzii din intreaga lume. continuă pe Wall-Street Ro

Cele mai tari selfie-uri din LUME. Cum reuseste acest PILOT de avion sa faca poza asta?!

Moda selfie-urilor a cuprins intreaga lume, si fiecare posesor de telefon inteligent a fost tentat macar o data sa se fotografieze singur. Fie ca voia sa le arate prietenilor lui locul uimitor in care se afla, f.

Topul celor cele mai frumoase 10 patrimonii UNESCO din lume

Anul trecut, site-ul VeryFirstTo. com a oferit o excursie de lux in valoare de 1. 5 milioane de dolari catre toate cele 962 de locuri apartinand patrimoniului mondial UNESCO. Aceasta excursie a fost declarata cea mai scumpa vacanta din lume. Din moment.

Cele mai bune tratamente pentru arsurile solare, la indemana oricui

Cu toate stim ce trebuie sa facem atunci cand iesim la soare, si anume sa folosim crema de protectie antisolara pentru a evita arsurile. Uneori insa, uitam de acest mic dar important amanunt iar rezultatele nu sunt deloc placute. Poate iesim in graba din casa alergand la un interviu sau avem de rezolvat ceva rapid, uitam de noi la un joc de volei pe plaja sau, o greseala mult mai intalnita, adormim la soare.

Business report: Cele mai mari venituri. Un roman a obtinut 7 milioane euro din dividende in strainatate; Magazinele cu cele mai bune oferte la alimente. La hard discounter este mai scump decat la supermarket; De ce n-au ajuns fructele si legumele moldov

Tot mai putine companii noi: In primele 6 luni, inregistrarile la Recom au scazut cu 23,6% fata de anul trecut. Numarul de firme inregistrate la Registrul Comertului a fost cu 23,6% mai mic, in primele sase luni din 2014, comparativ. Cum gasesti vacante ieftine in varf de sezon. In luna august, este greu de gasit un loc liber in statiunile de pe litoral, la preturi rezonabile. Exista insa si solutii pentru a va relaxa, cu cheltuieli mai mici. Cea de-a opta luna a anului este.

Dakar 2015: Many Gyenes, singurul roman care va reprezenta Romania la cel mai dificil rally- raid din lume

Cel mai bun sportiv de enduro si rally-raid din Romania, Mani Gyenes, va participa la urmatoarea editie a celui mai dificil rally-raid din lume, Raliul Dakar. Satmareanul va reprezenta Romania la prestigiosul raliu, programat pentru 4 ianuarie 2015 in culorile echipei satmarene Autonet Motorcycle Team.

Timis: 18 localitati si doua drumuri judetene, afectate de inundatii. Cele mai mari pagube sunt in Gataia

Optsprezece localitati si doua drumuri judetene din Timis au fost afectate de inundatii, potrivit unui bilant de vineri al ISU Banat, cele mai insemnate pagube fiind la Gataia, unde cele peste 400 de persoane.

Investitii uriase la Botosani. Aici se construieste una dintre cele mai mari baze de agrement din tara:aqua park,snow park,parc de aventura

La Botosani, una dintre cele mai sarace zone ale Romaniei, autoritatile locale construiesc o uriasa baza de agrement pe un camp din apropierea unui cimitir. Cei de la Primaria Botosani spun ca noua atractie va aduce bani din turism si va crea locuri de munca pentru somerii din oras.

Investitii uriase la Botosani. Aici se construieste una dintre cele mai mari baze de agrement din tara: aqua park, snow park, parc de aventura

La Botosani, una dintre cele mai sarace zone ale Romaniei, autoritatile locale construiesc o uriasa baza de agrement pe un camp din apropierea unui cimitir. Cei de la Primaria Botosani spun ca noua atractie va aduce bani din turism si va crea locuri de munca pentru somerii din oras.

FOTO Porti deschise la Sultana-Malu Rosu, unul dintre cele mai mari santiere arheologice

Situl arheologic experimental de la Sultana se deschide din nou pentru public. Unul dintre cele mai spectaculoase situri arheologice din tara, unde au fost scoase la lumina obiecte fascinante de plastica antropomorfa din preistoria Romanieimileniul IV i. Ch. ), va putea fi vizitat de public.

VIDEO Top 10 cantece cu cele mai bizare versuri din lume

Piesa Human a formatiei The Killers s-a situat pe primul loc in topul zece al cantecelor cu cele mai bizare versuri, comandat de publicatia BBC, podiumul fiind completat de I am the walrus, al trupei The Beatles, respectiv Earth Song, al lui Michael Jackson.

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )