Libnet.ro
UNICEF

06:30

VIDEO Top 10 cantece cu cele mai bizare versuri din lume

Adevărul Adevărul,
VIDEO Top 10 cantece cu cele mai bizare versuri din lume

Piesa Human a formatiei The Killers s-a situat pe primul loc in topul zece al cantecelor cu cele mai bizare versuri, comandat de publicatia BBC, podiumul fiind completat de I am the walrus, al trupei The Beatles, respectiv Earth Song, al lui Michael Jackson. continuă pe Adevărul

Top zece cantece cu cele mai bizare versuri

Piesa Human a formatiei The Killers s-a situat pe primul loc intr-un top al cantecelor cu cele mai bizare versuri, intocmit de serviciul de streaming Blonkbox Music.

Timis: 18 localitati si doua drumuri judetene, afectate de inundatii. Cele mai mari pagube sunt in Gataia

Optsprezece localitati si doua drumuri judetene din Timis au fost afectate de inundatii, potrivit unui bilant de vineri al ISU Banat, cele mai insemnate pagube fiind la Gataia, unde cele peste 400 de persoane.

Top 10: cele mai puternice marci auto dupa cota de piata

Piata auto da semne de revenire, dar nu pentru toate marcile auto, trei dintre cele mai vandute zece branduri in 2013 au inregistrat o cota de piata mai mica anul acesta. Dintre brandurile auto premium, Mercedes-Benz este singura marca care a intrat in.

Cele mai frumoase 10 locuri din Romania. Nu trebuie sa le ratezi

Va prezentam cele mai frumoase locuri din Romania, locuri pe care nu trebuie sa le ratezi. Platoul carstic salin meledic Platoul Meledic este o arie protejata de interes national ce corespunde categoriei a.

Cele mai scumpe 7 domenii vandute vreodata: sexul si jocurile de noroc, in prim-plan

Se estimeaza ca peste 500 de URL-uri au fost achizitionate de-a lungul timpului pentru peste 1 milion de dolari. DNJournal. com realizeaza frecvent liste cu cele mai valoroase domenii vandute, chiar si la nivel saptamanal iata cele mai scumpe.

Cele mai apreciate scurtmetraje sunt proiectate la Teatrul de Vara Herastrau

Pe 30 august, la Teatrul de Vara din Herastrau, se desfasoara ShortsUP in Parc, o retrospectiva ce aduce la un loc cele mai populare filme scurte incluse in selectiile ShortsUP din 2013 - 2014. inainte sa se intoarca in spatii conventionale de proiectie, scurtmetrajele fac o ultima evadare de vacanta intr-un loc de poveste.

Investitii uriase la Botosani. Aici se construieste una dintre cele mai mari baze de agrement din tara:aqua park,snow park,parc de aventura

La Botosani, una dintre cele mai sarace zone ale Romaniei, autoritatile locale construiesc o uriasa baza de agrement pe un camp din apropierea unui cimitir. Cei de la Primaria Botosani spun ca noua atractie va aduce bani din turism si va crea locuri de munca pentru somerii din oras.

Investitii uriase la Botosani. Aici se construieste una dintre cele mai mari baze de agrement din tara: aqua park, snow park, parc de aventura

La Botosani, una dintre cele mai sarace zone ale Romaniei, autoritatile locale construiesc o uriasa baza de agrement pe un camp din apropierea unui cimitir. Cei de la Primaria Botosani spun ca noua atractie va aduce bani din turism si va crea locuri de munca pentru somerii din oras.

FOTO Porti deschise la Sultana-Malu Rosu, unul dintre cele mai mari santiere arheologice

Situl arheologic experimental de la Sultana se deschide din nou pentru public. Unul dintre cele mai spectaculoase situri arheologice din tara, unde au fost scoase la lumina obiecte fascinante de plastica antropomorfa din preistoria Romanieimileniul IV i. Ch. ), va putea fi vizitat de public.

Unde plecam in vacanta la shopping. Italia, Spania si UK - cele mai multe produse contrafacute

Italia, Spania si Marea Britanie sunt tarile UE in care autoritatile vamale au descoperit cele mai multe prduse contrafacute, iar in Estonia, Danemarca si Lituania au fost gasite cele mai putine fake-uri, in anul 2013, potrivit unui raport prezentat joi de Comisia Europeana.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )