Libnet.ro
UNICEF

11:45

Cele mai bune 13 filme care nu s-au facut niciodata (partea I)

România Liberă România Liberă,
Cele mai bune 13 filme care nu s-au facut niciodata (partea I)

In istoria cinematografiei au existat superproductii anuntate, dar care, din varii motive, nu au fost realizate. Stiati, de pilda, ca Stanley Kubrick trebuia sa turneze in tara noastra un film despre Napoleon, cu participarea a 50. 000 de soldati romani? . continuă pe România Liberă

Cele mai bune combinatii de zodii. Afla ce ti se potriveste!

Atrologii spun ca, daca iti studiezi atent partenerul din punctul de vedere al zodiei, ai toate sansele ca relatia sa fie una de succes. Iata care sunt cele mai bune combinatii de zodii. Afla ce ti se.

TripAdvisor: Acestea sunt cele mai bune destinatii turistice din lume in 2016

TripAdvisor a dezvaluit care sunt cele mai iubite destinatii de catre turistii din intreaga lume, intr-un top care cuprinde 25 de orase. Clasamentul a fost alcatuit pe baza recenziilor facute de calatori.

Cele mai bune retete de post din Tara Oasului. Cum se prepara delicioasele boace cu pasat, o raritate in Romania

In orice parte ai calatori in zona Oasului iti vine sa spui ca te afli pe-un picior de plai/ pe-o gura de rai. Pentru ca padurea are o frumusete nasemuita, portul popular mostenit de la strabuni este de departe plin de semnificatii, iar bucataria si retetele traditionale osenesti nu pot fi nici ele ignorate. Chiar si in perioada postului, gospodinele gatesc tot felul de bunatati de iti ploua in gura.

Numele care nu-ti permite sa efectuezi cele mai simple activitati online

O persoana al carei nume de familie este Null are mari probleme in a folosi servicii online de baza. Conform unui reportaj al celor de la BBC, unele persoane ar trebui sa fie atente inainte de a adopta numele sotului in urma unei casatorii. Publicatia britanica ofera exemplul lui Jennifer Null, o femeie care a [].

Cele mai frumoase femei ale lumii antice: Cleopatra nici nu figureaza in clasament

Femeile din lumea antica au fost considerate foarte frumoase, iar istoricii sustin ca acestea ar fi avut o putere sexuala incontestabila asupra barbatilor. Iata un top al celor mai frumoase femei din antichitate, luand in considerare exclusiv calitatile fizice ale acestora.

Casa Darvas la Roche, una dintre cele mai reprezentative cladiri in stil Art Nouveau din Romania,si-a deschis portile pentru vizitatori

Casa Darva La Roche s-a deschis publicului si ascunde intre peretii ei povesti cutremuratoare, ce vor fi spuse turistilor chiar de urmasa familiei care la finele anilor 20 a secolului trecut a cumparat acest imobil, unul dintre cele mai reprezentative cladiri in stil Art Nouveau. Lunar, fosta proprietara, Judit Simon va face turul casei, va servi ceaiul si un biscuite cu cei care vor trece pragul imobilului situat pe strada Iosif Vulcan.

Cele mai importante sase proiecte derulate de Symmetrica anul trecut au totalizat 2,8 mil euro

Producatorul Symmetrica a livrat anul trecut circa 179. 000 mp de pavele si 149. 000 ml de borduri pentru cele mai importante sase proiecte derulate de companie, valoarea totala a acestora ridicandu-se la aproximativ 2,8 milioane euro, informeaza un comunicat de presa remis redactiei.

Kylie Jenner, Sofia Vergara si Hailey Baldwin sunt cele mai sexi vedete din SUA

Kylie Jenner, Sofia Vergara si Hailey Baldwin sunt cele mai sexi vedete din SUA, conform unui sondaj realizat de celebra casa de lenjerie intima Victorias Secret. Ceie trei au castigat cu un numar impresionant de voturi primele trei locuri, fiind urmate de Demi Lovato, Maria Menounos, Priyanka Chopra, Kerry Washington, Alicia Vikander si Selena Gomez.

Romania are cele mai scumpe contracte corupte din UE

Avem autostrazi care se surpa dupa inaugurare si care au costat cu mult mai mult decat cele construite in Germania sau Franta. Expertii au demonstrat ca nivelul ridicat al coruptiei scumpeste contractele atribuite prin procedurile de achizitie publica,sume importante ajungand in anumite buzunare.

FOTO. Cele mai interesante editii print ale ziarului The Independent

Ziarul britanic The Independent si-a incetat, sambata, aparitia in varianta tiparita. Pe ultima sa prima pagina, a publicat exclusivitati despre o implicare britanica intr-un complot pentru uciderea unui rege saudit si o imagine in care pasagerii unui tren sunt evacuati in timpul unei operatiuni antiteroriste in Bruxelles.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )