Libnet.ro
UNICEF

07:30

Romania are cele mai scumpe contracte corupte din UE

România Liberă România Liberă,
Romania are cele mai scumpe contracte corupte din UE

Avem autostrazi care se surpa dupa inaugurare si care au costat cu mult mai mult decat cele construite in Germania sau Franta. Expertii au demonstrat ca nivelul ridicat al coruptiei scumpeste contractele atribuite prin procedurile de achizitie publica,sume importante ajungand in anumite buzunare. continuă pe România Liberă

Romania, cele mai scumpe contracte corupte din UE

Avem autostrazi care se surpa dupa inaugurare si care au costat cu mult mai mult decat cele construite in Germania sau Franta. Expertii au demonstrat ca nivelul ridicat al coruptiei scumpeste contractele atribuite prin procedurile de achizitie publica,sume importante ajungand in anumite buzunare.

TripAdvisor: Acestea sunt cele mai bune destinatii turistice din lume in 2016

TripAdvisor a dezvaluit care sunt cele mai iubite destinatii de catre turistii din intreaga lume, intr-un top care cuprinde 25 de orase. Clasamentul a fost alcatuit pe baza recenziilor facute de calatori.

Raport: Bucurestiul, invadat de cladirile de birouri. Care sunt cele mai scumpe zone

Suprafata totala a birourilor din Bucuresti va ajunge la aproape 2,2 milioane metri patrati pana la sfarsitul acestui an, in crestere cu circa 20% fata de nivelul din 2015, estimeaza un raport publicat, joi, de compania de consultanta imobiliara Colliers International si citat de news. ro. La sfarsitul lui 2015, Bucurestiul avea 1,84 milioane de metri patrati mp) de birouri, potrivit raportului Colliers.

Actiunile europene, afectate de atacurile din Bruxelles. Cele mai lovite sunt actiunile din sectoarele turism si petrecerea timpului liber

Actiunile europene au suferit o corectie puternica, cele din sectorele de calatorii si petrecere a timpului liber fiind cele mai afectate, scrie Reuters.

STUDIU Bulgaria, Croatia si Romania, cele mai corupte state din UE

Bulgaria, Croatia si Romania sunt cele mai corupte dintre cele 28 de state europene, potrivit unui studiu intocmit pentru Parlamentul European PE) de catre RAND Europe si alte organizatii si cercetatori.

Madonna l-a depasit pe Bruce Springsteen, devenind artistul solo cu cele mai mari incasari din turnee

Madonna l-a depasit pe Bruce Springsteen, devenind artistul solo cu cele mai mari incasari obtinute din turnee, dupa ce cantareata a vandut bilete la show-urile sale in valoare de 1,31 miliarde de dolari, informeaza nme. com, citat de News. ro.

Cele mai sangeroase atacuri teroriste comise in Europa in ultimii 12 ani

Cele mai sangeroase atacuri teroriste din Europa in ultimii 12 ani. Atacurile de marti de la Bruxelles, revendicate de catre organizatia extremista sunnita Statul Islamic SI), au avut loc dupa o serie de atentate atribuite jihadistilor in Europa, incepand cu exploziile de la Madrid din 2004 si pana la masacrul de la Paris din noiembrie, relateaza AFP, care prezinta aceste atacuri.

Lista completa a aditivilor toxici pentru organism. in ce alimente se gasesc cele mai periculoase E-uri din comert

Organismul uman este bombardat zilnic de un inamic pe cat de viclean, pe atat de greu de identificat. Este vorba despre aditivii alimentari, cunoscuti sub denumirea generica de E-uri, continuti, aproape fara exceptie, de alimentele din comert.

Lista celor mai recente atacuri teroriste din Europa

Atentatele de marti de la Bruxelles se adauga pe o lista din ce in ce mai lunga a atacurilor teroriste care au avut loc de-a lungul ultimilor 15 ani in Europa. Cititi in continuare care au fost acestea.

Cele mai bune combinatii de zodii. Afla ce ti se potriveste!

Atrologii spun ca, daca iti studiezi atent partenerul din punctul de vedere al zodiei, ai toate sansele ca relatia sa fie una de succes. Iata care sunt cele mai bune combinatii de zodii. Afla ce ti se.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )