Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai bune 20 de bancuri de Craciun. De ce ii face Bulisor cadou bunicii sale o minge de fotbal

Adevărul Adevărul,
Cele mai bune 20 de bancuri de Craciun. De ce ii face Bulisor cadou bunicii sale o minge de fotbal

Sarbatoarea Craciunului este asteptata de toata lumea cu multa nerabdare. Cum in casele romanilor este multa veselie, la masa se fac si numeroase glume. Adevarul. ro a ales cateva bancuri reusite. continuă pe Adevărul

SARBATORI FERICITE! Cele mai utile MESAJE DE CRACIUN 2015 pe care poti sa le trimiti

SARBATORI FERICITE! Google sarbatoreste CRACIUNUL 2015 cu un doodle special. Prilej numai bun pentru a va aminti care sunt cele mai bune MESAJE DE CRACIUN in 2015. Va doresc ca s.

Cele mai bune smartphone-uri din 2015

Daca iti doresti sa cumperi, de Craciun, un nou telefon mobil inteligent, poate te va ajuta urmatorul clasament in a lua cea mai buna decizie. Iata cele mai bune smartphone-uri din 2015.

SARBATORI FERICITE! Google sarbatoreste Craciunul cu un nou DOODLE. Cele mai calde MESAJE DE CRACIUN

SARBATORI FERICITE de la Google. Google sarbatoreste Craciunul in aceste zile cu un nou Doodle special de Sarbatori. E timpul pentru cele mai nobile MESAJE DE CRACIUN. Trimite un gand bun.

MESAJE DE CRACIUN. Cele mai bune URARI pentru telefonul mobil. Scurte si concise

Va doresc ca sarbatorile de iarna sa va aduca sanatate si fericire, implinirea tuturor dorintelor si sanatate celor dragi. La multi ani!Liniste interioara, speranta si.

Top 10 cele mai induiosatoare reclame de Craciun in 2015. Le stiai? VIDEO

Clipurile pregatite de campanile publicitare pentru Craciun sunt, de cele mai multe ori, cele mai emotionante reclame din timpul anului, scrie europafm. ro. Brandurile din intreaga lume mizeaza pe faptul ca.

Care sunt cele mai MODERNE cadouri de Craciun

Cadourile de Craciun, desi traditionale, pot fi astfel alese incat sa fie pe gustul tuturor, inclusiv al unor persoane pasionate de tehnologie.

SARBATORI FERICITE! Google sarbatoreste Craciunul cu un Doodle special. Cele mai calde MESAJE DE CRACIUN

SARBATORI FERICITE de la Google. Google sarbatoreste Craciunul cu un Doodle special de Sarbatori fericite. E vremea pentru cele mai calde MESAJE DE CRACIUN. Trimite un gand bun celor pe care.

REVELION 2016. Cele mai bune exercitii pentru a arata trasnet in rochie, la petrecerea dintre ani

De Revelion orice femeie vrea sa arate perfect in tinuta aleasa. Pentru a atinge acest tel, poate efectua aceste patru exercitii simple pentru a-si recapata tonusul si a arata trasnet la petrecere. Desi a trecut sezonul.

Fotograful oficial al lui Barack Obama iti arata cele mai bune poze de anul acesta

La final de an se fac topuri, iar cel de azi este al fotografului oficial pe care il are Barack Obama. El ne arata pozele publicate pe Instagram in 2015.

La pedale: Cele mai tari 10 biciclete din lume

Putine lucruri sunt pe lume mai frumoase decat mersul pe bicicleta. Chiar si in era cailor putere, bicicleta ramane un instrument la indemana oricui pentru a merge liber, pe propriile puteri. An de an se lanseaza zeci de modele, de la cele simple si usoare la cele electrice care costa si merg mai repede decat o masina. Iata cele mai tari 10 biciclete din lume.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )