Libnet.ro
UNICEF

17:15

MESAJE DE CRACIUN. Cele mai bune URARI pentru telefonul mobil. Scurte si concise

Antena3 Antena3,
MESAJE DE CRACIUN. Cele mai bune URARI pentru telefonul mobil. Scurte si concise

Va doresc ca sarbatorile de iarna sa va aduca sanatate si fericire, implinirea tuturor dorintelor si sanatate celor dragi. La multi ani!Liniste interioara, speranta si. continuă pe Antena3

Mesaje de Craciun: cele mai frumoase urari pentru cei dragi

Traficul prin mesageria scrisa se supraaglomereaza in aceste zile, casuta de mesaje de pe adresa personala sau de serviciu de email se umple de mesaje, iar pe retelele de socializare abunda poze dintre cele mai diverse cu urari si imagini de sezon.

Cele mai bune smartphone-uri din 2015

Daca iti doresti sa cumperi, de Craciun, un nou telefon mobil inteligent, poate te va ajuta urmatorul clasament in a lua cea mai buna decizie. Iata cele mai bune smartphone-uri din 2015.

Oscar 2016: Lista scurta a filmelor care pot primi o nominalizare pentru cele mai bune efecte speciale VIDEO

Mad Max, Star Wars 7 si The Martian se numara printre productiile incluse pe lista scurta a lungmetrajelor care au sansa de a primi o nominalizare la premiile Oscar pentru Cele mai bune efecte speciale.

Cele mai bune cadouri de Craciun sunt gratis

Sa zambesti cuiva, sa-ti ceri iertare, sa dai un telefon mult asteptat sunt doar cateva cadouri de Craciun care sunt gratis, dar atat de frumoase! Prietena mea din copilarie se lupta cu o boala grea. Nu mai tinusem de cativa ani legatura, insa cand am aflat de la ai mei inca locuieste in acelasi bloc in care ne-am petrecut copilaria) ca trece prin clipe grele, am facut rost de telefonul ei si am sunat-o. Am intrebat-o daca pot s-o vizitez si iata-ne din nou impreuna.

Fotograful oficial al lui Barack Obama iti arata cele mai bune poze de anul acesta

La final de an se fac topuri, iar cel de azi este al fotografului oficial pe care il are Barack Obama. El ne arata pozele publicate pe Instagram in 2015.

SARBATORI FERICITE! Cele mai utile MESAJE DE CRACIUN 2015 pe care poti sa le trimiti

SARBATORI FERICITE! Google sarbatoreste CRACIUNUL 2015 cu un doodle special. Prilej numai bun pentru a va aminti care sunt cele mai bune MESAJE DE CRACIUN in 2015. Va doresc ca s.

Top cele mai anticipate jocuri video in 2016

Dupa retrospectiva celor mai bune titluridin acest an, este timpul sa ne uitam peste cele mai anticipate jocuri video in 2016. Va spuneam ca anul 2015 a fost unul extrem de bun pentru fanii jocurilor video. Acestia au avut parte de continuari ale unor serii extrem de cunoscute, dar si de unele titluri originale. Multi [].

Trei romance nominalizate pe lista celor mai bune handbaliste ale lumii: cine sunt si cum pot fi votate de fani

Dupa terminarea Campionatului Mondial se va alcatui un Dream Team al turneului, iar rezultatul va fi anuntat la data de 6 ianuarie.

Cele mai comune probleme medicale in perioada Sarbatorilor

Ne aflam intr-o perioada a exceselor culinare si pentru a ne bucura sanatosi de magia Craciunului, medicii ne recomanda sa mancam si sa bem inteligent, cu masura. Cateva sugestii pentru cititorii Romania Libera de la medicul de familie Rodica Sava, care ne prezinta si cele mai comune probleme medicale din aceasta perioada.

Harta partiilor de schi: care sunt cele mai lungi partii din Romania

Partieee. in Romania se poate schia pe 146 de km de partii, in 20 de judete. Asa ca pregatiti-va schiurile pentru cele 164 de partii omologate. Aflati care sunt cele mai lungi partii din tara.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )