Libnet.ro
UNICEF

16:30

Cele mai bune alegeri in materie de mobila si amenajari interioare pentru anul 2018

România Liberă România Liberă,
Cele mai bune alegeri in materie de mobila si amenajari interioare pentru anul 2018

Inceputul de an ne determina sa ne gandim la schimbare si aceasta poate sa inceapa prin redecorarea . continuă pe România Liberă

Cele mai bune smoothie-uri pentru slabit

Daca ti-ai propus sa slabesti sanatos si repede, nu ai cum sa nu incerci dieta cu smoothie-uri delicioase, care pot fi preparate usor si iti asigura necesarul de vitamine si minerale. Consumul de fructe si legume in stare lichida usureaza digestia si ajuta organismul sa descompuna substantele nutritive. Afla cele mai bune combinatii!.

Idei de city break: cele mai bune tari in care sa-ti planifici o vacanta

Chiar daca suntem in plin sezon rece, nu trebuie sa asteptam vara ca sa plecam in urmatoarea vacanta. City break-urile sunt cea mai buna solutie pentru cei care vor sa isi ia cateva zile libere si sa calatoreasca departe de casa. Iata cateva idei de.

ADHD. Cele mai bune remedii naturale, alternative la tratamentele conventionale

Despre ADHD Hiperactivitate cu deficit de atentie) se vorbeste tot mai mult in ultima vreme. Poate fi o adevarata provocare sa te confrunti cu ADHD. Poti experimenta momente de impulsivitate, neatentie,.

Cele mai bune bancuri cu scotieni. Ce face un scotian cand ii arde casa? Da beep la pompieri

Pe internet circula nenumarate bancuri care au in prim-plan scotienii. Iata aici o selectie a celor mai amuzante glume despre acestia.

Cele mai bune filme indiene care au cucerit Romania

Exista cateva filme indiene pe care le-ai vazut macar o data si te-au marcat, desi nu esti un impatimit al categoriei de film. in orice caz, filmele astea au facut inconjurul lumii, chiar daca nu sunt de la Hollywood, ci de la Bollywood. De-a lungul copilariei tale ai vazut cateva genuri de filme care astazi [].

Laptopuri eMAG. Cele mai mari reduceri: Top 3 oferte

Laptopuri eMAG. Magazinul online pune la bataie astazi numeroase reduceri la laptopuri din toate categoriile de pret si clasa. Astfel, mai jos, aflati care sunt cele mai bune trei afaceri pe care le puteti face.

Cat de bune sunt portocalele, cele mai bogate fructe in vitamina C. De ce sunt interzise reumaticilor, ce contine coaja

Cele mai populare citrice, portocalele sunt o sursa bogata de potasiu, magneziu, acid folic, fibre si vitamine din complexul B, adica tot ce este necesar pentru ca organismul sa aiba energie. Cu toate acestea, exista cateva categorii de persoane care trebuie sa le evite.

Topul celor mai bune restaurante din Bucuresti, in functie de specificul culinar

Restocracy, un site de evaluare si clasificare a restaurantelor, a desemnat premiile pentru rezultatele inregistrate in anul 2017 a celor mai bune restaurante din Bucuresti. Au fost scoase in prim plan cele mai importante bucatarii nationale si cei mai buni bucatari din Capitala.

Apartamentele cu 2 camere au inregistrat cele mai multe anunturi de vanzare si inchiriere in 2017

Cele mai listate tipuri de proprietati in 2017 pe segmentul rezidential au fost apartamentele cu 2 camere, conform datelor Wizmo. ro, platforma imobiliara dedicata atat sectorului rezidential, cat si celui de business.

ALERTA maxima! VIRUSUL folosit de hackeri pentru a afla CELE MAI INTIME secrete

Hackerii au creat un nou virus cu ajutorul caruia pot controla camerele de supraveghere. in acest mod atacatorii cibernetici pot sa puna mana pe cele mai importante secrete ale noastre. Virusul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2421 seconds )