Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai bune alimente pentru articulatii

Adevărul Adevărul,
Cele mai bune alimente pentru articulatii

Bunele obiceiuri alimentare reprezinta o modalitate simpla si placuta de a va mentine sanatatea articulatiilor. Va prezentam unele dintre cele mai bune alimente pentru articulatii. continuă pe Adevărul

Trailerul cu cele mai bune filme ale anului 2015

Canalul de YouTube JoBlo Movie Trailers a alcatuit un scurt trailer cu imagini din cele mai bune filme ale anului 2015. Anul 2015 a fost un an extrem de bun pentru industria cinematografica. Si va spunem asta in conditiile in care Star Wars nici macar nu a fost lansat inca. Dupa multi ani de zile, [] .

Cele mai bune gadgeturi pe care sa le oferi cadou de Mos Nicolae

In cateva zile ar trebui sa vina Mos Nicolae. Si ca sa nu vina cu mana goala, acestea sunt cateva sugestii si recomandari de cadouri numai bune.

Utile: In cate minute se digera fiecare aliment; Cel mai sanatos suc de slabit, cu efect de accelerare a metabolismului; Cele mai bune metode naturiste sa elimini toxinele din ficat si plamani

Ce spune despre tine partea patului pe care dormi E oficial! Se pare ca partenerul de cuplu care doarme pe partea dreapta a patului are mai multe sanse sa se trezeasca. Conflictul interior si cel exterior in relatiile cu ceilalti Perceptii - Felul in care ii percepem pe cei din jur este o reflexie a modului in care ne privim pe noi insine.

GiftBooks.ro Care sunt cele mai potrivite cadouri de Craciun pentru copii?

Cel mai pretios cadou pentru copiii de toate varstele este cunoasterea si de aceea am selectat, in cele ce urmeaza, 10 titluri din lecturile adresate copiilor de la 8 ani in sus, potrivite pentru a le mentine pofta de lectura pe perioada vacantei de iarna.

Care sunt cele mai potrivite cadouri de Craciun pentru copii?

Cel mai pretios cadou pentru copiii de toate varstele este cunoasterea si de aceea am selectat, in cele ce urmeaza, 10 titluri din lecturile adresate copiilor de la 8 ani in sus, potrivite pentru a le mentine pofta de lectura pe perioada vacantei de iarna.

Apple are cele mai performante procesoare de pe piata in prezent

Un test efectuat pe AnTuTu ne arata ca Apple produce cele mai performante procesoare de pe piata. Piata procesoarelor a devenit un extrem de competitiva in ultimul timp. Pe langaSamsung, care a reusit sa le dea o lovitura importanta celor de la Qualcomm odata cu lansarea chip-uli Exynos 7420, un impact mare l-au avut si [] .

Cele mai in voga nume in 2015. Cum au fost botezati cei mici!

Sophia si Jackson sunt numele cele mai folosite anul acesta de parintii care si-au botezat copiii. Sophia este, de altfel, lider in acest clasament, de sase ani incoace. Iata ce alte nume au fost in voga in 2015.

Cele mai ciudate obiceiuri din lume. Un obicei romanesc, intre primele zece, alaturi de mutilarea genitala si de pilirea dintilor

Fiecare popor are cultura si credintele proprii legate de sexualitate, inmormantare, viata de dincolo sau casatorie. Obiceiurile se transmit de cele mai multe ori prin viu grai si se pastreaza mai ales in zonele unde inca civilizatia nu si-a pus inca amprenta asupra mentalitatii oamenilor. inca din cele mai vechi timpuri si pana azi se pastreaza chiar si cele mai bizare ritualuri.

DOCUMENT Eurostat: Populatia Romaniei sta in cele mai mici case din UE si imbatraneste galopant

Populatia Romaniei cunoaste una dintre cele mai bruste rate de imbatranire, pe fondul migratiei si a prabusirii natalitatii, in conditiile in care romanii traiesc in cele mai mici locuinte din Uniunea Europeana - releva un raport emis recent de Biroul European de Statistica Eurostat.

Cele mai influente femei din toate timpurile

In urma unui sondaj realizat de compania Scottish Widows, a fost intocmit un clasament cu cele mai influente femei din toate timpurile. Iata cine domina topul si ce personalitati figureaza in acest clasament.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )