Libnet.ro
UNICEF

01:05

Trailerul cu cele mai bune filme ale anului 2015

Playtech Playtech,
Trailerul cu cele mai bune filme ale anului 2015

Canalul de YouTube JoBlo Movie Trailers a alcatuit un scurt trailer cu imagini din cele mai bune filme ale anului 2015. Anul 2015 a fost un an extrem de bun pentru industria cinematografica. Si va spunem asta in conditiile in care Star Wars nici macar nu a fost lansat inca. Dupa multi ani de zile, [] . continuă pe Playtech

Cele mai bune alimente pentru articulatii

Bunele obiceiuri alimentare reprezinta o modalitate simpla si placuta de a va mentine sanatatea articulatiilor. Va prezentam unele dintre cele mai bune alimente pentru articulatii.

Cele mai in voga nume in 2015. Cum au fost botezati cei mici!

Sophia si Jackson sunt numele cele mai folosite anul acesta de parintii care si-au botezat copiii. Sophia este, de altfel, lider in acest clasament, de sase ani incoace. Iata ce alte nume au fost in voga in 2015.

Program TV. Cele mai interesante filme de actiune

In program TV de azi exista si cateva filme de actiune interesante. Iata cateva recomandari pentru cei care vor sa-si petreaca seara in fata micului ecran:.

Cele mai bune gadgeturi pe care sa le oferi cadou de Mos Nicolae

In cateva zile ar trebui sa vina Mos Nicolae. Si ca sa nu vina cu mana goala, acestea sunt cateva sugestii si recomandari de cadouri numai bune.

111 cele mai frumoase poezii ale generatiei 80

In antologia 111 cele mai frumoase poezii ale generatiei 80, coordonata de criticul Cosmin Ciotlos la Editura Nemira, sunt adunate poezii de poeti talentati, printre care Mircea Cartarescu, Traian T. Cosovei, Bogdan Ghiu, Florin Iaru, Doru Mares, Ion Muresan, Alexandru Musina, Marta Petreu.

Noul trailer Batman v Superman ne arata cine este personajul negativ

Noul trailer pentru Batman v Superman scoate la iveala cateva detalii extrem de importante. Unul dintre cele mai asteptate filme ale anului 2016 are parte de un nou trailer. Din pacate, asa cum ne-au obisnuit producatorii in ultimii ani, acesta scoate la iveala prea multe detalii in legatura cu povestea filmului. Daca pana acum credeam [] Noul trailer Batman v Superman ne arata cine este personajul negativ Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

The Witcher 3 este jocul anului 2015

The Witcher 3 a castigat cel mai important premiu in cadrul evenimentului Game Awards 2015. La final de ani, cu ocazia Game Awards 2015, au fost premiate cele mai bune jocuri lansate pe piata in anul 2015. Ca intotdeauna, cel mai important premiu este Game of the Year 2015, acordat celui mai reusit joc. in [] .

Utile: In cate minute se digera fiecare aliment; Cel mai sanatos suc de slabit, cu efect de accelerare a metabolismului; Cele mai bune metode naturiste sa elimini toxinele din ficat si plamani

Ce spune despre tine partea patului pe care dormi E oficial! Se pare ca partenerul de cuplu care doarme pe partea dreapta a patului are mai multe sanse sa se trezeasca. Conflictul interior si cel exterior in relatiile cu ceilalti Perceptii - Felul in care ii percepem pe cei din jur este o reflexie a modului in care ne privim pe noi insine.

INS: Doar agricultura si administratia publica au franat cresterea economica de 3,7% din primele 9 luni ale anului 2015

Produsul Intern Brut estimat pentru trimestrul al treilea a fost de 195,77 miliarde de lei preturi curente, pe serie bruta, in crestere cu 3,6%, in termeni reali, fata de aceeasi perioada a anului trecut, iar in primele noua luni a urcat cu 3,7%, la aproape 498,5 miliarde de lei, potrivit Institutului National de Statistica INS).

21 de grupari specializate in infractiuni informatice, destructurate in primele 10 luni ale anului

Politia Romana a destructurat 21 de grupari specializate in infractiuni informatice, formate din 715 persoane, dintre care 188 au fost retinute, iar 140 au fost arestate preventiv, in primele 10 luni ale anului, informeaza un comunicat al IGPR.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )