Libnet.ro
UNICEF

10:30

Cele mai bune alternative la Skype. Aplicatii pentru apeluri video

Playtech Playtech,
Cele mai bune alternative la Skype. Aplicatii pentru apeluri video

Skype este cea mai populara aplicatie pentru apeluri video, dar performantele uneori slabe i-au determinat pe utilizatori sa apeleze la solutii alternative. Skype a ajuns sa fie similar cu apelurile video online, fiind una dintre putinele companii ale caror nume au ajuns sa fie folosite in limba engleza drept verbe. in anul 2011, serviciul a []. continuă pe Playtech

Aplicatii pentru apeluri video: cele mai bune alternative la Skype

Skype este cea mai populara aplicatie pentru apeluri video, dar performantele uneori slabe i-au determinat pe utilizatori sa apeleze la solutii alternative. Skype a ajuns sa fie similar cu apelurile video online, fiind una dintre putinele companii ale caror nume au ajuns sa fie folosite in limba engleza drept verbe. in anul 2011, serviciul a [].

Browsere mai putin cunoscute: cele mai bune alternative la Google Chrome si Mozilla Firefox

In ziua de astazi, sunt cateva browsere extrem de populare care domina piata.

Cele mai bune restaurante din Timisoara

Cunoscut ca un oras multicultural si multietnic, Timisoara se poate lauda si cu potentialul gastronomic pe care il are prin restaurantele care ofera o gama variata de bunatati din bucataria locala sau internationala. Adevarul va prezinta, in cele ce urmeaza, o lista cu cele mai bune restaurante din Timisoara.

Cele mai bune filme horror din toate timpurile

Cele mai bune filme horror includ titluri precum Halloween, Alien, Psycho, The Shining si The Exorcist, genul horror fiind dintotdeauna o atractie pentru publicul dornic sa vada povesti brute, cu elemente de necrezut, unele chiar inspirate din realitate sau duse la extrem.

Cele mai bune vinuri din Republica Moldova

Cele mai bune vinuri din Republica Moldova reprezinta cartea de vizita a tarii, o spun majoritatea cetatenilor care cred cu tarie ca bautura lui Bahus, daca e consumata in cantitati moderate, ii uneste pe moldoveni.

Cele mai bune restaurante din Chisinau

Mancare traditionala, italiana, greceasca, ruseasca sau orientala. De toate pot fi gasite in restaurantele din Chisinau. Din lista - neoficiala - a celor mai bune restaurante din Chisinau fac parte localuri pentru toate buzunarele.

Cele mai bune cluburi din Bucuresti

Cele mai bune cluburi din Bucuresti. Amatorii de petreceri nocturne pot gasi in Capitala cluburi pe toate gusturile, dar si pentru toate buzunarele. Adevarul va prezinta cele mai bune cluburi din Bucuresti si adresele la care le gasiti.

Cele mai bune glume despre caderea serverelor Facebook

Caderea serverelor Facebook, indiferent din ce motiv, a devenit o sarbatoare internationala a glumelor. in momentul in care utilizatorii nu au mai putut accesa reteaua, ei au intrat pe Twitter si au glumit.

Cele mai ieftine piete din Bucuresti

Cele mai ieftine piete din Bucuresti nu sunt neaparat si cele mai apropiate de casa pentru bucurestenii aleg care vor sa-si cumpere fructe si legume proaspete la preturi accesibile. Adevarul va prezinta cele mai cunoscute piete din Bucuresti in care va puteti face cumparaturile cu bani putini.

iOS 8.1.3 rezolva cele mai mari probleme de care s-au plans utilizatorii

Cel mai recent update la sistemul de operare pentru iDevice-uri, cu numele iOS 8. 3, reuseste sa remedieze cele mai mari probleme cu care v-ati confruntat recent. Lansarea noului iOS 8 a fost una incarcata de evenimente neplacute pentru compania americana. Posesorii de iDevice-uri, in loc sa se bucure de functiile noi, s-au enervatca au o [].

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )