Libnet.ro
UNICEF

19:15

iOS 8.1.3 rezolva cele mai mari probleme de care s-au plans utilizatorii

Playtech Playtech,
iOS 8.1.3 rezolva cele mai mari probleme de care s-au plans utilizatorii

Cel mai recent update la sistemul de operare pentru iDevice-uri, cu numele iOS 8. 3, reuseste sa remedieze cele mai mari probleme cu care v-ati confruntat recent. Lansarea noului iOS 8 a fost una incarcata de evenimente neplacute pentru compania americana. Posesorii de iDevice-uri, in loc sa se bucure de functiile noi, s-au enervatca au o []. continuă pe Playtech

20 de clienti pe zi si tentatia unui castig de 8.000 de euro: viata in Paradise, unul dintre cele mai mari bordeluri din Germania

Paradise este departe de a fi raiul pe pamant pentru prostituatele care lucreaza in Stuttgart, in mod legal, Germania fiind una dintre tarile europene unde prostitutia a fost legalizata in 2002. Un milion de barbati apeleaza in fiecare an la serviciile bordelurilor inregistrate in Germania, castigurile din industrie fiind estimate la 18 miliarde de euro pe an.

Tipul de vacanta in care ai cele mai mari sanse sa faci sex cu un necunoscut

Sexul occazional este mai placut in concedii decat acasa, iar multi calca stramb chiar sub ochii partenerului. Unele tipuri de vacante starnesc spiritul aventurier mai mult decat altele.

Gardos si Chiriches au gustat din farmecul fotbalului. Cele mai mari surprize din istoria Cupei Angliei

Cei doi fundasi romani, titulari la Southampton, respectiv Tottenham, au fost eliminati din cea mai veche competitie interna din lume, dupa o runda cu surprize uriase, in care au iesit rusinos si Chelsea si Manchester City. Gardos, schimbat la pauza, in meciul cu Crystal Palace 2-3), a fost criticat de catre antrenorul Ronald Koeman, iar Chiriches e tot mai aproape de o despartire de Tottenham.

Creatorul uneia dintre cele mai mari inventii din secolul XX a murit: Cine a fost Charles Townes

Numele Charles Townes poate nu-ti spune multe, dar el este inventatorul uneia dintre minunile tehnicii din istoria omenirii. La mijlocul secolului al XX-lea el a creat laserul, folosit in tot felul de domenii in prezent. Charles Townes a murit recent la varsta de 99 de ani. Charles Townes a castigat in 1964 premiul Nobel in [].

Galati: Angajatii ArcelorMittal vor avea salarii mai mari, dupa negocierile sindicate-administratia

Angajatii Combinatului ArcelorMittal Galati vor avea salarii mai mari in acest an, sindicalistii si administratia companiei siderurgice reusind, miercuri, sa ajunga la un acord si sa incheie noul contract colectiv de munca pe 2015, dupa o serie de.

Cele mai ieftine piete din Bucuresti

Cele mai ieftine piete din Bucuresti nu sunt neaparat si cele mai apropiate de casa pentru bucurestenii aleg care vor sa-si cumpere fructe si legume proaspete la preturi accesibile. Adevarul va prezinta cele mai cunoscute piete din Bucuresti in care va puteti face cumparaturile cu bani putini.

Cele mai bune restaurante din Timisoara

Cunoscut ca un oras multicultural si multietnic, Timisoara se poate lauda si cu potentialul gastronomic pe care il are prin restaurantele care ofera o gama variata de bunatati din bucataria locala sau internationala. Adevarul va prezinta, in cele ce urmeaza, o lista cu cele mai bune restaurante din Timisoara.

Cele mai bune cluburi din Bucuresti

Cele mai bune cluburi din Bucuresti. Amatorii de petreceri nocturne pot gasi in Capitala cluburi pe toate gusturile, dar si pentru toate buzunarele. Adevarul va prezinta cele mai bune cluburi din Bucuresti si adresele la care le gasiti.

Semne ale unui ficat bonav. Cele mai clare simptome

Un ficat bolnav poate face ca organismul sa aiba foarte mult de suferit. Tocmai de aceea este indicat sa stim care sunt cele mai clare simptome, avand in vedere ca ficatul, cel mai mare organ din corp, care cantareste.

Genoveva Hossu ne relateaza de la Paris cele mai calde impresii de la targul MaisonObjet 2015

MaisonObjet este unul dintre cele mai prestigioase manifestari in domeniul homedeco la nivel mondial. Aici este locul de intalnire a designerilor celebri si tot aici sunt trasate tendintele care vor guverna lumea decorului de interior in sezonul urmator. Tema targului, dar si a anului, a fost: MAKE, o tema care readuce in atentia noastra artizanatul, produsele hand-made, si materialele cat mai naturale si mai putin atinse de prelucrarea tehnologica. Tema a fost, la randul ei, divizata in 3 directii: Nature Made, Human Made si Techno Made.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )