Libnet.ro
UNICEF

14:45

Cele mai bune aparitii vestimentare de la Cannes 2017

ADPM ADPM,
Cele mai bune aparitii vestimentare de la Cannes 2017

Festivalul International de Film de la Cannes este aproape de final, astfel ca cei de la TheList au intocmit clasamentul cu cele mai bune aparitii vestimentare din cadrul evenimentului. Iata cine ocupa primele pozitii. continuă pe ADPM

Una dintre cele mai bune balerine ale lumii, Alina Cojocaru, implineste 36 de ani

Balerina Alina Cojocaru, considerata drept una dintre cele mai bune balerine din toate timpurile, implineste astazi 36 de ani.

eMAG reduceri electrocasnice Stock Busters. Cele mai bune oferte

Cel mai mare magazin online din Romania a demarat campania de reduceri Stock Busters. Sunt oferte importante la mai multe categorii de produse, printre care si electrocasnice. intreaga lista de reduceri eMAG masini de spalat si frigidere o gasiti -LA ACEST LINK. Iata cateva dintre cele mai atractive produse:.

Utile: Cele mai bune remedii pentru arsurile solare; Cate calorii sa mananci seara ca sa slabesti; Vitamina D - cat ne trebuie, cum ne ajuta si unde o gasim

Bautura care te ajuta sa slabesti si sa-ti detoxfifici organismul. Alege sa bei acest preparat dimineata, va fi mai eficient, te va ajuta sa. Cum sa combati colesterolul marit cu flori de ventrilica. Alunga simptomele racelilor. Tusea este unul dintre principalele neplaceri din.

indrazneala si eleganta pe covorul rosu de la Cannes 2017: cele mai sexy si cele mai frumoase rochii purtate de vedete GALERIE FOTO

Festivalul de Film de la Cannes nu este un punct de reper doar pentru industria cinematografica, reprezentand si unul dintre cele mai extravagante evenimente din lumea modei. Editia din 2017 nu face exceptie, aparitiile de pe covorul rosu fiind ravasitoare, originale, dar si indraznete si riscante.

Cannes 2017: Ce trebuie sa stii despre festivalul de film

Festivalul Cannes 2017 este in plina desfasurare, iar duminica vom afla care sunt castigatorii competitiilor, inclusiv castigatorul renumitului Palme dOr. Festivalul Cannes 2017 a debutat in acest an in data de 17 mai, iar editia actuala marcheaza un moment important. Anul acesta are loc cea de-a 70-a editie a festivalului, care a avut loc pentru [].

Cannes 2017: Lista filmelor din competitiile festivalului

Festivalul Cannes 2017 mai are foarte putin si se incheie, asa ca este indicat sa aflam care sunt filmele din competitia pentru Palme dOr si nu numai. Festivalul Cannes 2017 a debutat in data de 17 mai 2017, urmand sa se incheie maine, 28 mai. Aceasta este cea de-a saptezecea editie a festivalului, iar presedintele [].

Care sunt cele mai cautate facultati in 2017

Cibernetica, Medicina, Limbile straine si Geografia sunt si anul acesta printre Facultatile cele mai cautate de absolventii de liceu. Adevarul a realizat lista celor mai atractive facultati din Romania si criteriile dupa care acestea isi aleg bobocii.

Chinezii au doborat unul dintre cele mai ravnite recorduri din lumea auto. Aceasta este cea mai rapida masina de serie

Chinezii au reusit sa doboare unul dintre cele mai ravnite recorduri, chiar pe circuitul de viteza pe care zeci de ani s-au luptat cele mai prestigioase marci din industria auto. Chinezii de la NextEV au.

Cele mai frumoase rochii de mireasa de la nuntile regale

Se spune ca nu este nimic mai frumos si mai glam decat o nunta regala, iar la aceste evenimente privirile se indreapta in mod special catre vestimentatia miresei. Iata cateva din cele mai frumoase rochii de mireasa de la nuntile regale din ultimii 60 de ani.

Grecia, Spania, Croatia si Antalya, cele mai cautate destinatii de vara, pana in luna mai

Turistii romani au ales cu precadere Grecia, Spania, Croatia si Antalya, pentru petrecerea vacantei de vara, acestea fiind pana in luna mai cele mai cautate destinatii din oferta turoperatorului Cocktail Holidays, specializat in sejururi de tip charter, circuite si turism individual.

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1979 seconds )