Libnet.ro
UNICEF

12:15

Cele mai bune bancuri cu Chuck Norris: De ce sunt hoti in Romania? Pentru ca Chuck Norris...

Antena3 Antena3,
Cele mai bune bancuri cu Chuck Norris: De ce sunt hoti in Romania? Pentru ca Chuck Norris...

Erou al filmelor de actiune din anii 1980, Chuck Norris, intrat rapid in cultura romaneasca, fiind recunoscut pentru calitatea superioara a tehnicilor de lupta pe care le detine, ceea ce a dus la aparitia. continuă pe Antena3

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Elevii

Profu de fizica o intreaba pe Alinuta: -Stii care sunt cele doua cuvinte pe care le folosesc cu precadere elevii? - Nu stiu. -Exact! Astea sunt! .

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: in vacanta

Blonda revine acasa dupa o vizita la Paris. - Imaginati-va, asa de culti sunt oamenii pe acolo, ca pana si maturatorii stiu franceza! .

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Medic primar

Un politist rural isi pune cascheta alba si iese la sosea. Opreste un automobilist, care depasea vizibil viteza admisa. Acesta incearca sa se justifice. Soferul: - Stiti, eu sunt medic primar si ma grabesc la o.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Copilaria

- Bula, ce a fost cel mai frumos lucru din copilaria ta? - Cel mai frumos lucru din copilarie a fost ca nu eu aveam de platit facturile! .

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Zahar

Alinuta, la scoala: Invatatoarea: - Unde se gaseste cel mai mult zahar din lume, Alinuta? Alinuta: - Pai, in Zahara! Invatatoarea: - Bine, Alinuta! Dar acolo e praf. Alinuta: - Da ce, am zis ca-i.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Parul

Un oltean vine acasa, beat crita, si se culca, cu caciula pe cap. Pe la miezul noptii, se trezeste si-si pune mana in cap. Olteanul, surprins: - Mai, mare minune! M-am culcat chel si m-am trezit cu parul valvoi! .

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Roata

Un civil intreaba un politist de ce face trenul taca-taca. Acesta raspunde ca nu stie si-l trimite la colonel. Colonelul: - Ma, trenul pe ce merge? Civilul: - Pe roti! Colonelul: - Si pe mai ce,.

Amazon.com, FT.com si retaileri locali - cele mai bune carti din 2018

Amazon. com, specialistii consultati de Financial Time dar si doua dintre principalele magazine de carte din Romania, elefant. ro si libris. ro sunt surse de incredere atunci cand vine vorba de lecturi de calitate. ro a consultat sursele.

Cele mai bune telefoane care costa maxim 2.000 de lei: cum arata competitia Samsung si Apple in piata telefoanelor ieftine

Dupa un Black Friday in care varfurile de gama Apple si Samsung au tinut capetele de afis, preturile smartphone-urilor revin la normal, iar telefoanele mai ieftine de 2. 000 de lei 500 dolari) capteaza din nou atentia utilizatorilor care cauta.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: in dulap

Ce fac doi politisti intr-un dulap? Echipa mobila.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )