Libnet.ro
UNICEF

09:31

Cele mai bune bancuri cu ciobani. Cum se cheama un cioban caruia lupul i-a mancat o oaie? Oaierless

Adevărul Adevărul,
Cele mai bune bancuri cu ciobani. Cum se cheama un cioban caruia lupul i-a mancat o oaie? Oaierless

Pe seama ciobanilor, care isi petrec mult timp pe munte, departe de lumea satului, s-au facut intotdeauna glume. Adevarul va propune astazi o selectie cu cele mai bune bancuri pe aceasta tema. continuă pe Adevărul

DUPA CE, IN 2019, A INREGISTRAT CELE MAI BUNE REZULTATE DIN ISTORIA SA DE 200 ANI Wienerberger va propune cresterea dividendelor cu 20%

Grupul Wienerberger a inregistrat, anul trecut, cele mai bune rezultate din istoria sa de 200 ani, arata un comunicat de presa. Acesta arata ca veniturile la nivel de grup au crescut cu 5% pana la nivelul record de 3,5 miliarde euro. EBITDA, in conditii similare, a crescut semnificativ, cu 24%, pana la 587 milioane de euro. Cu o crestere EBITDA de 38%, pana la 610 milioane de euro, Wienerberger a depasit tinta de 600 milioane de euro stabilita pentru 2020.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Plec la Italia

Doua blonde stau de vorba: Luna viitoare plec la Venetia. Pai, la ce mai mergi ca doar ai fost si anul trecut? Da, dar atunci strazile erau inundate.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Nimeni si Prost

Nimeni si Prost au ajuns la mare. Se duc sa faca baie: Nimeni se inneaca! Prost suna la Salvamar: -Ba, se inneaca Nimeni! -Ba, tu esti prost? -Da ma, eu sunt! .

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: in lanul de porumb

O blonda si o bruneta se plimbau pe o ulita intre lanuri de porumb. La un moment dat, trec pe langa un lan care avea un metru patrat culcat la pamant. Blonda zice: Aici m-am tavalit eu cu Vasile acum.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: De ce cumpara oltenii carti de la anticariat?

De ce cumpara oltenii carti de la anticariat? Raspuns: Pentru a fi deja gata citite!.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Explicatie

Eu si sora mea imparteam o prajitura: -Nu e corect, ai luat o bucata mai mare! imi zice sora mea -Tu ce ai fi facut in locul meu? intreb eu -As fi luat o bucata mai mica! -Vezi,de-aia ti-am lasat-o pe aceea mai mica!.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: La medic

Ardeleanul se duce la doctor deoarece tusea foarte tare. Doctorul il consulta si il intreaba cu o voce grava: - Fumati? Dupa cateva momente de ezitare, ardeleanul raspunde: - Mai bine as bea ceva.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Painea

Merge Bula la un magazin alimentar. Bula: - Buna ziua! Fiti amabila, aveti paine? Vanzatoarea: - Da, avem! De care doriti? Bula: - Pai, aveti mai multe modele? Vanzatoarea: - Da! De azi, de ieri si de.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Furt

Bula suna la politie: - Mi s-a furat masina. Dimineata, cand m-am trezit, nu mi-am mai gasit Trabantul, ci numai husa. La care, politistii: - Ati scuturat bine husa? .

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Moldovenii si canibalii

Un canibal a prins un moldovean si fugea cu el in spinare. se intalneste cu un alt cannibal: Ooo, azi o sa aveti ce manca, da ce natie e? E moldovean. Ooooo, dai mai bine drumul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2649 seconds )