Libnet.ro
UNICEF

01:05

DUPA CE, IN 2019, A INREGISTRAT CELE MAI BUNE REZULTATE DIN ISTORIA SA DE 200 ANI Wienerberger va propune cresterea dividendelor cu 20%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DUPA CE, IN 2019, A INREGISTRAT CELE MAI BUNE REZULTATE DIN ISTORIA SA DE 200 ANI Wienerberger va propune cresterea dividendelor cu 20%

Grupul Wienerberger a inregistrat, anul trecut, cele mai bune rezultate din istoria sa de 200 ani, arata un comunicat de presa. Acesta arata ca veniturile la nivel de grup au crescut cu 5% pana la nivelul record de 3,5 miliarde euro. EBITDA, in conditii similare, a crescut semnificativ, cu 24%, pana la 587 milioane de euro. Cu o crestere EBITDA de 38%, pana la 610 milioane de euro, Wienerberger a depasit tinta de 600 milioane de euro stabilita pentru 2020. continuă pe Ziarul Bursa

Care sunt cele mai bune ceaiuri pentru a combate stresul

Conform mai multor studii efectuate de universitati din America, un sfert din populatia lumii sufera sau a suferit la un moment dat de stres si anxietate. Mai multe ceaiuri au efecte dovedite impotriva stresului. Va prezentam cele mai bune ceaiuri pentru a combate stresul.

Cele mai tari genti din 2020

Marile case de moda si-au prezentat recent propunerile in materie de accesorii pentru anul acesta. Iata ce genti se poarta in 2020, conform tendintelor respectate de marii designeri.

Indicele Dow Jones a inregistrat cea mai mare scadere din istorie pe fondul temerilor cauzate de coronavirus

Actiunile din SUA au inregistrat noi scaderi, joi, in timp ce Covid-19 continua sa se raspandeasca in zeci de tari. Indicele SP 500 a avut partea de cea mai neagra zi din 18 august, 2011, iar analistii anticipeaza ca bursele vor avea cea mai grea saptamana de la criza financiara.

DIN CAUZA EPIDEMIEI DE CORONAVIRUS: Wall Street a inregistrat cel mai amplu declin din ultimii doi ani

Actiunile de pe Wall Street au inregistrat, luni, cel mai amplu declin din ultimii doi ani, pe fondul cresterii numarul cazurilor de infectare cu coronavir in afara Chinei, care a provocat temeri legale de o incetinire prelungita a economiei mondiale.

Lumea intreaga, amenintata de virusul ucias. Care sunt tarile unde s-au inregistrat cele mai noi cazuri de coronavirus

A fost confirmat primul caz de coronavirus in Grecia, tara in are zeci de mii de romani isi fac vacantele, in fiecare an. Este vorba despre o femeie de 38 de ani din Salonic.

Veniturile la nivel de grup ale Wienerberger au crescut cu 5%

In 2019 Grupul Wienerberger a inregistrat cele mai bune rezultate din istoria de 200 ani. Veniturile la nivel de grup au crescut cu 5% pana la nivelul record de 3,5 miliarde de euro 2018 - 3,3 miliarde de euro), conform unui comunicat remis Redactiei noastre.

Tanara care, la 33 de ani, conduce unul dintre cele mai importante hoteluri din Romania. N-as pleca niciodata din tara

Catalina Iovan are 33 de ani si este nascuta in Herculane Caras-Severin). in momentul de fata, conduce Minerva Grand Resort, un hotel de patru stele, cu cel mai modern centru spa din tara, mentionat de doua ori consecutiv de publicatia The Guardian in topul celor mai bune zece destinatii de relaxare din Europa.

Lumea intreaga, amenintata de virusul ucias. Care sunt tarile unde s-au inregistrat cele mai noi cazuri

A fost confirmat primul caz de coronavirus in Grecia, tara in are zeci de mii de romani isi fac vacantele, in fiecare an. Este vorba despre o femeie de 38 de ani din Salonic.

Romania are cele mai mici preturi din UE la benzina si motorina

Pretul mediu al benzinei din Romania, de 1,07 eurolitru, este cel mai redus din Uniunea Europeana, sub cel din Bulgaria 1,11 eurolitru), Ungaria 1,14 euro) sau Polonia 1,15 euro), conform European Commissions Oil Bulletin.

Indexul Ignorantei: Romania e a doua tara in care se inregistreaza perceptiile cele mai eronate (studiu)

Romania e a doua tara in care s-au inregistrat perceptiile cele mai eronate, conform Indexului Ignorantei. Pentru 2020, Turcia primeste premiul, putin dorit, de tara cu cele mai putin corecte perceptii. Top 3 este completat de Spania. Brazilienii sunt populatia cu estimarile cele mai apropiate de realitate, urmati de sud-coreeni si olandezi. Cea de-a doua editie a studiului Pericolele perceptiei arata estimarile eronate ale oamenilor din 32 de tari cu privire la proportia celor care mor din cauza bolilor, violentei, accidentelor sau din alte cauze.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )