Libnet.ro
UNICEF

00:06

Cele mai bune bancuri despre casatorie. De ce este refuzat un barbat casatorit la un interviu de angajare?

Adevărul Adevărul,
Cele mai bune bancuri despre casatorie. De ce este refuzat un barbat casatorit la un interviu de angajare?

Cele mai bune bancuri despre casatorie. Printre cele mai populare si amuzante bancuri sunt cele legate de casatorie si de modul in care aceasta relatie schimba viata cuplurilor. continuă pe Adevărul

[P] Programul de Granturi Raiffeisen Comunitati 2015 cele mai bune 10 proiecte din cele 99 finaliste vor primi cate 10.000 de euro finantare

Din cele 134 de proiecte depuse pana la 1 august, au mai ramas 99 pentru finala Programului de Granturi Raiffeisen Comunitati. Proiectele ajunse in aceasta etapa reprezinta urmatoarele domenii astfel: 57% servicii sociale, servicii de sanatate, 14% educatie financiara si 15% ecologie urbana. Incepand cu 17 august, cele 99 de proiecte pot fi votate de publicul larg. Programului de Granturi Raiffeisen Comunitati 2015 are un buget total de 100. 000 euro pentru cele mai bune 10 proiecte. Vezi in articol cum poti vota proiectele din comunitatea ta.

Cele mai bune odorizante auto. Ce pericole se ascund in bradutii parfumati si care sunt variantele naturale

Cele mai bune odorizante auto sunt cele naturale, pe care oricine le poate face singur si care nu contin ingrediente chimice, care afecteaza sanatatea.

Irina Begu si Patricia Tig ocupa cele mai bune pozitii ale carierei in topul WTA

Clasamentul mondial WTA publicat azi nu a adus mari modificari pentru romance. Trebuie remarcat insa salturile facut de Irina Begu si Patricia Tig, care ocupa acum cele mai bune pozitii ale carierei la simplu.

Top 20 cele mai amuzante bancuri seci romanesti. Stiati ce face un melc atunci cand il macina ganduri de sinucidere?

Mai putin gustate de unii, adorate de altii, bancurile seci devin cel mai frecvent clasice reusesc sa concentreze morala in doar cateva fraze, usor de retinut.

Filme de dragoste. Cele mai bune titluri din seara aceasta

Programul TV de azi anunta cateva filme de dragoste care merita urmarite in seara aceasta Iata cateva recomandari pentru dumneavoastra:.

Cele mai noi detalii despre urmatorul sistem de operare Android: cum se va numi, cand va fi lansat si ce noutati va aduce

Android M, asa cum s-a vehiculat pana de curand ca se va numi urmatorul sistem de operare al Google, va purta numele de Android 6. 0 Marsmallow, iar noua mascota a platformei mobile si-a facut deja aparitie in birourile Google din California.

Cele mai ciudate monumente ale Bucurestiului: ce reprezinta cartoful din Piata Revolutiei si aripile de doua milioane de euro care seamana cu niste schele

In Bucuresti sunt o multime de monumente despre care multi sustin ca nu prea inteleg ce inseamna sau ca aspectul lor nu este tocmai placut. Adevarul va prezinta astazi cele mai controversate statui din Bucuresti.

Detalii despre viata angajatelor care lucreaza in bordelurile legale din SUA: cele mai scurte partide de sex, regulile pe care le respecta si de ce apeleaza si femeile la serviciile lor

O tanara care lucreaza in industria sexului, pentru unul dintre cele mai cunoscute bordeluri legale din Nevada, SUA, a dezvaluit amanunte despre sumele pe care angajatele reusesc sa le castige practicand cea mai veche meserie din lume, dar si despre regulile pe care trebuie sa le respecte.

Top 5 cele mai scumpe apartamente din Bucuresti, in luna august

Milioane de euro, pentru un duplex spectaculos sau pentru un penthouse de sute de metri astfel de proprietati se tranzactioneaza si in Bucuresti, nu doar in marile capitale ale lumii. Amenajate cu eleganta, cele mai costisitoare apartamente ale Capitalei vin la pachet cu terase uriase, perfecte pentru petreceri private, pe fundalul unor privelisti unice. Sunt prezenate cateva detalii despre cele mai scumpe apartamente din Bucuresti, listate in luna august, pe portalul imobiliar IMOPEDIA. ro Amplasate de obicei la ultimele niveluri ale unor imobile de lux, apartamentele de milioane de euro ale Bucurestiului au atuuri spectaculoase, inspirate din reviste sau din filme.

Instagram vedete. Cele mai interesante postari de saptamana aceasta

Fie ca vorbim despre celebritati de la Hollywood, precum Kim Kardashian ori Miley Cyrus, sau despre vedete autohtone, cum ar fi Delia Matache, Adelina Pestritu ori Alina Puscas, iata ce au postat vedetele, saptamana aceasta, pe Instagram! .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )