Libnet.ro
UNICEF

04:40

Irina Begu si Patricia Tig ocupa cele mai bune pozitii ale carierei in topul WTA

Adevărul Adevărul,
Irina Begu si Patricia Tig ocupa cele mai bune pozitii ale carierei in topul WTA

Clasamentul mondial WTA publicat azi nu a adus mari modificari pentru romance. Trebuie remarcat insa salturile facut de Irina Begu si Patricia Tig, care ocupa acum cele mai bune pozitii ale carierei la simplu. continuă pe Adevărul

Cele mai bune odorizante auto. Ce pericole se ascund in bradutii parfumati si care sunt variantele naturale

Cele mai bune odorizante auto sunt cele naturale, pe care oricine le poate face singur si care nu contin ingrediente chimice, care afecteaza sanatatea.

Cristian Rizea (PSD): Romania a ajuns sa aiba cele mai bune perspective din regiune, alaturi de Slovacia

Asteptarile analistilor financiari straini privind evolutia economiei Romaniei au inregistrat in august cea mai puternica imbunatatire in randul tarilor din Europa Centrala si de Est, potrivit.

Una dintre cele mai rare masini din lume s-a vandut pentru 13,75 milioane de dolari

Una dintre cele mai rare masini din lume, un McLaren F1 LM, a fost vanduta recent de casa Sothebys. Cineva a platit 13,75 milioane de dolari pentru bijuteria coroanei dintr-o colectie intreaga de.

Detalii despre viata angajatelor care lucreaza in bordelurile legale din SUA: cele mai scurte partide de sex, regulile pe care le respecta si de ce apeleaza si femeile la serviciile lor

O tanara care lucreaza in industria sexului, pentru unul dintre cele mai cunoscute bordeluri legale din Nevada, SUA, a dezvaluit amanunte despre sumele pe care angajatele reusesc sa le castige practicand cea mai veche meserie din lume, dar si despre regulile pe care trebuie sa le respecte.

Autoritatile chineze au descoperit unul dintre cele mai elaborate falsuri: O banca fantoma

Autoritatile din China au descoperit o sucursala fantoma a uneia dintre cele mai mari banci din lume, China Construction Bank, noul caz intrand intr-un grup select din care fac parte si falsul magazin Apple sau versiunea locala a magazinelor Ikea, scrie Mediafax citand Financial Times.

Raiul studentilor exista. Cum arata cele mai frumoase campusuri universitare

De la marele Ivy Leagues, la micile colegii de arta, cele mai spectaculoase campusuri universitare redefinesc conceptul de studiu intens. Panormele desprinse din povesti si dotarile unice ale unora dintre aceste institutii de invatamant superior din SUA transforma anii de colegiu ai studentilor intr-o perioada de neuitat.

Instagram vedete. Cele mai interesante postari de saptamana aceasta

Fie ca vorbim despre celebritati de la Hollywood, precum Kim Kardashian ori Miley Cyrus, sau despre vedete autohtone, cum ar fi Delia Matache, Adelina Pestritu ori Alina Puscas, iata ce au postat vedetele, saptamana aceasta, pe Instagram! .

Cele mai nesanatoase sucuri

Stiati ca bauturile carbogazoase ne imbatranesc la fel de mult ca fumul de tigara? Este dovedit stiintific acest lucru. Un nou studiu american afirma ca sucurile carbogazoase duc la scurtarea sperantei de viata cu 2 ani. Aflati in continuare care sunt cele mai nesanatoase sucuri.

Cele mai mari descoperiri ale umanitatii

Sunt lucruri pe care le folosim in viata de zi cu zi, descoperite si inventate acum multi ani, fara de care nu ne-am putea imagina existenta. Aceste descoperiri, unele dintre ele catalogate drept cele mai.

Facebook vedete. Cele mai interesante postari de saptamana aceasta!

De la Andreea Marin, Andreea Esca sau Alexandru Ciucu si pana la Andreea Raicu ori Daniel Buzdugan, iata ce au postat vedetele, saptamana aceasta, pe paginile lor oficiale de Facebook! .

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 04:40

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )