Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai bune bancuri cu extraterestri. Ce pateste un martian care intra intr-un local si cere un whisky

Adevărul Adevărul,
Cele mai bune bancuri cu extraterestri. Ce pateste un martian care intra intr-un local si cere un whisky

Si extraterestrii sunt personaje de bancuri care starnesc amuzamentul. Mai jos va prezentam o selectie de glume despre ei. continuă pe Adevărul

VIDEO Cele mai bune melodii romanesti de Craciun, in opinia Ambasadei Suediei. Cu ce colind a intrat Salam in top 3

Ambasada Suediei din Bucuresti a propus un playlist special de Craciun, care contine piese ca Bulgaras de gheata rece, de la Florin Salam, si Mosule ce tanar esti, de la trupa Andre.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Inelul

Ion ii spune Mariei : - Tu Marie, mai stii inelul ala fain pe care l-am pierdut ? Stii ce-am gasit azi cand veneam spre casa ? - Ai gasit inelul ? - Nu ! Am gasit gaura din buzunar prin care o.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Femeile si halterele

- Am o prietena care a inceput sa faca haltere, ca sa intinereasca. - Si acum pare mai tanara? - Intr-adevar, acum nu mai arata ca o femeie de 40, arata ca un barbat de 38.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Nunta

Imi este cu neputinta sa va casatoresc, explica ofiterul starii civile, moldoveanului. Mireasa nu are decat 17 ani si ai nevoie de consimtamantul tatalui! - Pai cine credeti ca e individul care sta.

CELE MAI TARI BANCURI BULA: Cum va plac ouale?

Era Bula la scoala si intreaba niste colegi: - Ba, voua cum va plac ouale de Pasti? Unu: Rosii Altu: Verzi. La care Bula: -Mie imi plac.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Canarul

O blonda si-a cumparat un canar. Dupa cateva zile, a fost victima mai multor violuri fiindca se lauda peste tot ca ea are cea mai frumoasa pasarica din lume! .

CELE MAI TARI BANCURI SECI: imprumutul

Doua vecine discuta: - De trei zile ti-am dat aspiratorul imprumut si nu l-am primit inapoi, nici pe barbatu-meu care a venit sa ti-l aduca! .

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Cursul de economie

La cursul de Economie: - . Si tineti minte, cu cat facem lucrurile mai prost, cu atat vom deveni mai puternici! zise profesorul studentilor sai. - Cum asa, domnule profesor?! se auzi Alinuta din sala. Glumiti, n.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Sacul suspect

Politistul catre doi indivizi care carau un sac suspect. - Stati asa, v-am prins cu mata-n sac! - N-ai ghicit, noi in sac avem droguri.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Cioaca si filmele

Intrebare: Care e serialul preferat al politistului Cioaca? Raspuns: Neveste disparute.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )