Libnet.ro
UNICEF

10:31

Cele mai bune bancuri cu pisici. De ce se ascund pisicile cand fac sex?

Adevărul Adevărul,
Cele mai bune bancuri cu pisici. De ce se ascund pisicile cand fac sex?

Pisicile, precum cainele sau iepurasul, au devenit vedete in bancuri. in cele ce urmeaza va vom prezenta o serie de bancuri ce au in prim-plan aceste iubite feline. continuă pe Adevărul

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Supozitorul

Mama, intreaba Alinuta, ce e ala un supozitor? E ceva asa, ca un tub micut si care se baga in fundulet atunci cand ai constipatie Da?! raspunse Alinuta, inseamna ca Gheorghita nu .

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: in cui

Alinut si Alinuta se plimbau pe un pod. Podul s-a rupt, Alinut a murit. Alinuta a fost mai noroscoasa si-a prins un ochi in cui.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Bani de buzunar

Bula ii spune tatalui sau: Tata am doua intrebari! Prima: Pot sa primesc mai multi bani de buzunar? Iar a doua: De ce nu? .

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Casetofonul

O blonda, intr-o masina, suparata ca auzea la radio bancuri cu blonde. Opreste masina, smulge casetofonul, se da jos si incepe sa sara pe el. in momentul ala, vede alta blonda intr-un lan de.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Scorbura

In noaptea nuntii, un moldovean: -Marisico, ia scoate fustaaseia di pi tini! -As scoate-o, da tari mi-i rusini! -Marisico, io-s barbat si stiu di.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Foamete

Doi ardeleni stau de vorba. Ion: - Gheo daca te-ar vedea cineva ar zice ca e foamete in tara. Gheorghe: - No, da, dar daca te-ar vedea pe tine ar zice ca tu esti cauza.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: in afara Londrei

- Unde locuiesti? - Undeva in afara Londrei. - Wow! Si unde anume? - Slatina, Olt.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Clatite

Doua clatite in desert, una se impiedica si ii cade gemul.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Nevasta

Un sofer, 150 km/ora. Vede girofarul de politie in oglinda si accelereaza. Dupa o vreme, vede ca nu poate scapa de politist si trage pe dreapta. Politistul: Ce pot sazic, mi-a.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Macaroane cu branza

Bula se intalneste pe strada cu un prieten care il intreaba: - Bula, am auzit ca ti-a murit soacra. Ce-a avut? - Ceva bijuterii, un televizor si putine economii. - Nu asta te-am intrebat. Ce i-a lipsit? -.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2984 seconds )