Libnet.ro
UNICEF

01:05

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Foamete

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Foamete

Doi ardeleni stau de vorba. Ion: - Gheo daca te-ar vedea cineva ar zice ca e foamete in tara. Gheorghe: - No, da, dar daca te-ar vedea pe tine ar zice ca tu esti cauza. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Strada

Doi ardeleni pe marginea unei strazi. Unul zice: - Vrei sa-ti arat ca eu pot trece strada asta in 10 minute. - Dar ce, ma, esti fulger? .

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Fumatul

Doi ardeleni intr-un bar. Cum sa fac sa ma las de fumat? Eu incerc de doua luni. Cu pastile ai incercat? Da, dar nu pot sa le aprind! .

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: in tren

Doi politisti intra intr-un compartiment al trenului unde pe canapea statea tolanit Bula: - Arme? Bani? Droguri? - Nu, multumesc. O cafea, va rog.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Bocancii

Doi olteni intr-o camera de hotel. Unul observa ca celalalt isi baga sireturile de la bocanci in priza si il intreaba: Ce faci, ba, acolo? La care acesta mirat ii raspunde: imi.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Telefoanele publice

De ce sunt ardelenii ca telefoanele publice? Pentru ca trebuie sa le dai un pumn ca sa le pice fisa .

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Testul negativ

Doi politisti se intalnesc pe strada: - De unde vii, Gica? - De la policlinica. Tocmai ce am facut un test de inteligenta. - Si cum a iesit? - Slava Domnului,.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Scorbura

In noaptea nuntii, un moldovean: -Marisico, ia scoate fustaaseia di pi tini! -As scoate-o, da tari mi-i rusini! -Marisico, io-s barbat si stiu di.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Casetofonul

O blonda, intr-o masina, suparata ca auzea la radio bancuri cu blonde. Opreste masina, smulge casetofonul, se da jos si incepe sa sara pe el. in momentul ala, vede alta blonda intr-un lan de.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: in cui

Alinut si Alinuta se plimbau pe un pod. Podul s-a rupt, Alinut a murit. Alinuta a fost mai noroscoasa si-a prins un ochi in cui.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Bani de buzunar

Bula ii spune tatalui sau: Tata am doua intrebari! Prima: Pot sa primesc mai multi bani de buzunar? Iar a doua: De ce nu? .

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2109 seconds )