Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai bune bancuri cu rusi. Raspunsul la intrebarea Care e cel mai periculos vin din lume?

Adevărul Adevărul,
Cele mai bune bancuri cu rusi. Raspunsul la intrebarea Care e cel mai periculos vin din lume?

Printre cele mai amuzante bancuri care circula pe Internet sunt si cele in care protagonisti sunt rusi. Va prezentam o colectie de glume pe aceasta tema. continuă pe Adevărul

Cele mai bune bancuri cu preoti. Ce-mi bagasi in buzunar, fiule? 50 de lei? Pai de ce crezi ca-i spune sutana

Preotii, despre care se spune ca sunt trimisii lui Dumnezeu pe pamant, nu au scapat de ingeniozitatea romanilor in materie de bancuri, astfel ca acestia fac obiectul multor glume.

FOTO Cum arata in costum de baie cele mai bune opt jucatoare de tenis din lume

Frumoase, celebre, bogate. Jucatoarele din tenis sunt printre cele mai invidiate si ravnite personaje din lumea sportului.

Anuntul surprinzator facut de presedintele ales al SUA, Donald Trump, in primul sau interviu dupa alegere: Obamacare este una dintre prevederile cele mai bune

In primul interviu acordat dupa anuntarea rezultatului cursei pentru Casa Alba, Donald Trump i-a surprins pe toti cu noua sa atitudine. Candidatul vehement din campania electorala a disparut, lasand loc unui politician cu mai mult tact .

Cele mai bune filme pentru copii si tineri la festivalul KINOdiseea 2016 VIDEO

Editia a VIII-a a festivalului KINOdiseea se va desfasura in perioada 10-20 noiembrie si va include pentru prima data o competitie internationala de filme pentru adolescenti: KINOdiseea Youth.

Un an de la atentatele de la Paris: Cele mai sangeroase atacuri teroriste din istorie (VIDEO)

In urma cu un an, pe 13 noiembrie, Parisul era lovit de cele mai sangeroase atacuri din istorie. Cel putin noua jihadisti au fost implicati in atacurile care s-au soldat cu 130 de morti si sute.

Michelle Obama cele mai elegante aparitii de la cinele oficiale

Michelle Obama a impresionat in ultimii ani cu aparitii vestimentare apreciate la cinele oficiale care s-au derulat la Casa Alba. Iata cele mai elegante aparitii si cine a realizat rochiile atat de admirate de public.

Criza refugiatilor in media europeana: Germania, tara cu cele mai multe comentarii negative. Romania, dominata de opinii radicale

OpenLab - Laboratorul de analiza a Datelor din Surse Deschise si Big Data al FSPAC-UBB a publicat un raport ce analizeaza modul in care criza refugiatilor a fost prezentata in media europeana. Daca in Germania au fost inregistrate cele mai numeroase comentarii negative, in Romania, opiniile radical pro si contra au acoperit rapid vocile neutre si echilibrate din media online romaneasca.

Cum sa ne pazim de guturai in sezonul rece. Infuziile si uleiurile volatile din plante, cele mai eficiente remedii

Guturaiul este o raceala care poate fi tratata si cu produse naturiste. Specialistii recomanda pentru combaterea simptomelor neplacute ale guturaiului o varietate de infuzii din plante.

Finlanda face schimbari la nivelul sistemului de educatie: va fi prima tara care renunta la materiile scolare

Sistemul educational din Finlanda este considerat unul dintre cele mai bune din lume. Autoritatiile din aceasta tara cauta noi metode prin care vor sa inoveze in materie de educatie.

Utile:Cinci tratamente care nu iti fac nimic;De ce nu trebuie sa te speli pe cap inainte de culcare;Ce planta medicinala poate cauza cancer

Piele uscata si crapata? Iata cele mai bune solutii. Frigul, aerul uscat si vantul specifice sezonului rece usuca pielea mainilor, care devine aspra si. Totul despre injectiile cu acid hialuronic. Interventiile estetice cu acid hialuronic nu mai sunt o noutate. Pentru ca vrem sa fim.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )