Libnet.ro
UNICEF

22:30

Cele mai bune bancuri cu soacre. De ce-i propune Ionel soacrei sale sa mearga la un pictor chinez

Adevărul Adevărul,
Cele mai bune bancuri cu soacre. De ce-i propune Ionel soacrei sale sa mearga la un pictor chinez

Soacrele sunt adesea invocate in bancurile care circula pe internet. Va prezentam astazi o selectie de glume amuzante care au in prim-plan acest personaj,surprins in diverse ipostaze, in relatia cu nurorile sau ginerii lui. continuă pe Adevărul

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Elevul etern

La sfarsitul anului scolar Bula ii spune mamei sale: - Mama, esti o femeie norocoasa! Dupa care maica-sa il intreaba: - De ce, fiule? Bula ii raspunde: - Nu trebuie sa-mi mai cumperi.

Cele mai bune casti wireless pentru vacanta

Castile au fost si vor fi intotdeauna accesoriul indispensabil in materie de tehnologie, care evolueaza pe zi ce trece din ce in ce mai mult. Fie ca te afli undeva unde nu este agreat zgomotul, fie ca vrei sa treaca timpul mai repede si alegi sa asculti melodia preferata, sau doar participi la o convorbire telefonica, toate aceste actiuni necesita folosirea unor casti wireless.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Caii

Ion si Gheorghe si-au cumparat fiecare cate un cal. Ion ii zice lui Gheorghe: - Ba, Gheorghe, eu ii tai la calu meu o ureche, sa-i putem deosebi. Zis si facut. in toiul noptii Gheorghe se.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Iarna

Intr-o dimineata geroasa de iarna, tatal Alinutei o dadea pe respectiva cu capul de bordura. La un moment dat, o vecina care n-avea ce face: - Aveti grija sa nu ii cada fesul din cap si sa raceasca. - Nu va.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Masina

Doi ardeleni: No, ce masina ti-ai luat? Nokia No, da asta-i telefon! No, ca esti prost! Ii Kia.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Vopseaua

Intr-o noapte pe la ora doua, Ion aude pe cineva strigand: - Ioane, Ioane! Se scoala Ion, merge la usa si o deschide: - Cine ma striga, intreaba Ion. - Gheorghe, vine raspunsul. - Pai, ce vrei ma, la ora asta?.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Inecul

Nimeni si Prostu erau pe o barca. Nimeni se ineaca, iar Prostu striga la salvamar si ii zice: - Ba, s-a inecat Nimeni! -Tu esti prost? - Da eu sunt! .

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Operatiunea

Seful plutonului de politisti: La dracu, cum a putut sa ne scape infractorul? Nu au fost pazite toate iesirile? Ba da, dar probabil ca a scapat pe usa de.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Memorie

O tipa in drumul ei spre casa, in avion,se intalneste cu o blonda, o bruneta si o roscata. Se gandeste tipa ce se gandeste si ajunge la o concluzie pe care o spune si celor trei tipe: M-am hotarat. am sa-i spun.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Luna sau Londra?

Doua blonde stau de vorba - Prima blonda o intreaba pe cea de-a doua blonda. - Auzi fata , care crezi tu ca e mai departe : Luna sau Londra ? - Da proasta mai esti, femeie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )