Libnet.ro
UNICEF

20:30

Cele mai bune bancuri cu studenti. De ce lucrarea de diploma trebuie sa fie lunga ca rochia unei femei

Adevărul Adevărul,
Cele mai bune bancuri cu studenti. De ce lucrarea de diploma trebuie sa fie lunga ca rochia unei femei

Pe internet circula multe bancuri si glume pe seama studentilor. in cele ce urmeaza va vom prezenta o colectie cu 10 dintre cele mai inspirate bancuri care au in prim-plan studentii. continuă pe Adevărul

Cele mai bune bancuri cu iepuri. Cum ii scapa trifoiul cu patru foi de frica de vanatori

Iepurii sunt printre cele mai iubite animale, insa de-a lungul timpului oamenii au facut tot felul de bancuri si glume pe seama lor.

Cele mai bune bancuri cu pescari. Cum sa faci puscarie 25 de ani pentru pescuit

Glumele au intotdeauna darul de a ne descreti fruntile. Va prezentam mai jos o colectie de bancuri cu pescari, tematica inepuizabila de glume.

Premii de 100.000 Euro pentru cele mai bune idei de afaceri din domeniul industriilor creative

S-a dat startul inscrierilor pentru Creative Business Cup 2018, cea mai mare competitie internationala dedicata sectorului industriilor creative. Cele mai bune idei din domenii precum: design, arhitectura, arte si mestesuguri, publicitate, film, video si fotografie, artele spectacolului, muzica, moda, gastronomie, edituri si presa, radio si televiziune, software, aplicatii pe computer si publicatii virtuale, jucarii si jocuri pot castiga premii si servicii in valoare de peste 100. 000 de Euro.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Soacra la coasa

Un ardelean merge cu soacra-sa la coasa. Ajung pe camp si la un moment dat incepe sa ploua si sa fulgere. Primul fulger cade langa ei. - No. Mai fulgera odata intre ei. - No, no. Fulgera inca.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Aparatul de taxat

Un oltean coboara o panta intr-un taxi, masina avand o viteza destul de mare. Deodata, soferul exclama: - Suntem pierduti! - De ce? intreaba olteanul. - Nu mai functioneaza franele si nu pot.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Fosta sotie

Sotia lui Bula incepuse sa se ingrase atat de rau incat acesta nu a mai rezistat si i-a spus: B: - incepi sa semeni cu fosta mea sotie. Sotia: - Dar tu nu ai mai fost casatorit inainte de.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Concursul

Se face concurs de prins melci, la care participa un oltean, un moldovean si un ardelean. La sfarsitul concursului, olteanul are o plasa plina, moldoveanul jumate iar ardeleanul nici unul. Juriul il intreaba: - Mai.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Copilaria

- Bula, ce a fost cel mai frumos lucru din copilaria ta? - Cel mai frumos lucru din copilarie a fost ca nu eu aveam de platit facturile! .

CELE MAI TARI BANCURI CI ALINUTA: Apa

Seara vine Alinuta la parinti in sufragerie: - Tata, mai primesc inca un pahar cu apa? - inca un pahar? Dar ti-am dat deja sase pina acum! - Da, dar patutul meu arde inca.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Frumusetea si prostia

Moldoveanul soseste cu intarziere la impartirea darurilor, iar Dumnezeu ii spune dezamagit: - imi pare rau de tine, nu mi-a ramas decat frumusetea si prostia. Fiule, alege-ti. - Apoi Doamne, frumuse.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2188 seconds )