Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai bune bancuri cu vanatori si pescari. Un politist, catre singurul peste pe care l-a prins: Spune unde sunt ceilalti!

Adevărul Adevărul,
Cele mai bune bancuri cu vanatori si pescari. Un politist, catre singurul peste pe care l-a prins: Spune unde sunt ceilalti!

Printre cele mai amuzante bancuri care circula in mediul online se numara si cele care au ca personaje principale vanatorii si pescarii. Va prezentam mai jos un top al celor mai bune asemenea bancuri. continuă pe Adevărul

TOP 10 cele mai bune universitati din Romania pentru anul 2019

Clasamentul Quacquarelli Symonds QS) 2019 evalueaza cele mai bune institutii de invatamant superior din lume si prezinta cele mai bune 1. 000 de universitati din peste 85 de tari. Vezi in continuare care sunt cele mai bune zece universitati din Romania.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Copilul

Copilul unui politist isi roaga tatal: - Tata, tata, ma inveti sa numar pana la 100? Politistul raspunde iritat: - Bai, ia mai du-te! Eu sunt politist, nu profesor la.

Reduceri eMAG. TOP cele mai bune oferte la centrale termice

Cei care cauta o centrala termica in aceasta perioada, trebuie sa studieze oferte celui mai mare magazin electronic. Iata cateva dintre cele mai tari reduceri eMAG centrale termice de astazi:.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Omul beat

Un cetatean beat se duce la un politist si ii spune: - Sefu, vreau sa-ti zic un banc. - Nu vezi, omule, ca sunt politist? - Nu-i nimiiiic! Ti-l spun pana-l pricepi.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Guvernul

Bula beat, noaptea, pe strada Victoriei. Se opreste in fata Guvernului. Vine la el un politist: - Circulati, nu aveti voie sa stationati. - De ce, domnule politist? - Deoarece este sediul.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Oglinda

Doi politisti merg pe un drum ingust la marginea unui sat prapadit. Merg ei ce merg si zaresc o oglinda. Unul din ei o ia in mana, se uita in ea si zice catre celalalt: -Ia uite ba. poza mea! -Fugi ma deici ca nu.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Rosiile

Doi ardeleni converseaza la un pahar de palinca. - Mai Ioane tie-ti plac rosiile? Dupa o jumatate de ora de gandire intensa si profunda Ion raspunde: - De mancat da, insa asa.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Pompierii

Alinuta: - Alo, pompierii? Casa mea a luat foc! - Spuneti-ne cum sa ajungem la dumneavoastra. - Pai nu mai aveti masinile alea mari si rosii? .

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Caciula

Iarna, doi moldoveni taie lemne: - Mai Ioane, de ce nu ti-ai luat caciula cu urechi? - Gata, nu mai port caciula de cand am avut incidentul! - Dar ce incident? - Mi s-a oferit un pahar de vin si nu am.

MOL are cele mai bune rezultate trimestriale din ultimii trei ani

Profitul operational al grupului a crescut cu 23%, la 708 milioane de dolari Grupul petrolier maghiar MOL a anuntat ieri, pentru trimestrul al treilea din 2018, un profit operational Clean CCS EBITDA) de 708 milioane de dolari, mai mare cu 23% fata de intervalul similar din 2017. Castigul de pe segmentul Upstream a inregistrat un salt de 70% fata de anul trecut, la 319 milioane de dolari, datorita avansului preturilor petrolului si gazelor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )