Libnet.ro
UNICEF

19:15

Cele mai bune carti ale lui Osho

Adevărul Adevărul,
Cele mai bune carti ale lui Osho

Bhagwan Sri Rajneesh, cunoscut sub numele de Osho, este figura reprezentativa a spiritualitatii indiene. La varsta de 21 de ani sustine ca a avut o revelatie care i-a iluminat viata, ajutandu-l sa atinga apogeul existentei spirituale. adevarul. ro trece in revista cateva dintre cele mai bune carti ale lui Osho. continuă pe Adevărul

Ce nu trebuie sa ratezi daca vizitezi India. Ghidul inedit facut de o clujeanca: locul secret de unde sa iti iei cele mai bune dulciuri

O tara atat de colorata si controversata ca India fie iti place, fie nu. Nu exista cale de mijloc. Asta crede clujeanca Mihaela Gligor, care a scris mai multe carti inedite despre Mircea Eliade, si care s-a intalnit cu India de mai multe ori. impreuna cu ea am intocmit un mic ghid al acelor locuri mai putin cunoscute, care insa sunt o experienta interesanta pentru orice turist. Alaturi si cateva recomandari culinare.

TOP UNIVERSITATI Londra este paradisul studentilor modisti. Marea Britanie gazduieste unele dintre cele mai bune universitati din lume

Marea Britanie este destinatia de top pentru studentii modisti din intreaga lume, potrivit clasamentului international in domeniu, Business of Fashion. Mai exact, universitatile britanice ocupa cinci din cele zece pozitii ale celor mai bune universitati de moda de pe mapamond.

Afectiuni care pot provoca decesul in timpul somnului. Obezitatea si viata sedentara, cele mai frecvente cauze ale unei morti subite

Din ce in ce mai multi oameni sufera de tulburari de somn, se trezesc de multe ori obositi sau solicita ajutorul unor medici pentru a-si trata afectiunile care le tulbura somnul. Printre cele mai grave si intalnite cauze ale tulburarilor de somn se afla obezitatea.

Cele mai frumoase reveniri din fotbal. Steaua are motive sa spere

Cele mai frumoase reveniri din fotbal. Steaua a pierdut cu 3-0 pe propriul teren prima mansa a disputei cu Rosenborg din play-off-ul Ligii Europa. Calificarea in grupe pare compromisa, desi exista cazuri in care echipele romanesti au reusit sa remonteze o diferenta de trei goluri in cupele europene. Va prezentam in continuare cele mai spectaculoase reveniri ale echipelor din Liga I.

Topul placerii sexuale: care sunt cele mai excitante zone ale trupului feminin

Fiecare parte a corpului feminin raspunde mai intens sau mai putin intens stimularii sexuale. O cercetare a fost desfasurata tocmai pentru a identifica si a ordona zonele erogene in functie de cat este de puternica reactia sexuala, pentru a stabili o categorie a celor mai sensibile astfel de puncte cheie.

Nikolai Beckers, Telekom: Preturile mici si competitia pentru retele mai bune vor duce la consolidari in piata

Preturile mici practicate de operatori, poate cele mai mici la nivel european, dar mai ales competitia in privinta constructiei de retele vor duce la consolidari pe piata locala de telecomunicatii, a declarat pentru Wall-Street. ro, Nikolai Beckers,.

Cele mai comentate rochii de mireasa ale anului

Sunt femei puternice, frumoase, talentate! Ce au in comun Anda Adam, Anca Bucur Miss World Fitness) si solistele trupei Amadeus: Andreea, Patricia, Bianca si Naomi? Toate au ales rochii Bella Sposa pentru proiecte personale sau profesionale.

Dialog pentru gasirea celor mai bune masuri de absorbtie a fondurilor europene

Ministrul Economiei, Comertului si Turismului, Mihai Tudose, a avut astazi o intalnire cu reprezentantii Coalitiei Nationale pentru Absorbtia Fondurilor Structurale CNAFS). Dialogul a avut loc pe fondul interesului comun privind identificarea celor mai bune masuri pentru absorbtia fondurilor europene, arata un comunicat al ministerului.

Cele mai inventive intrebari ale barbatilor pentru prima intalnire

Psihiatrul Carole Lieberman recomanda sa iti intrebi partenera ce face la job, astfel va simti ca o tratezi cu seriozitate, informeaza menshealth. com.

Cele mai mari gradini zoologice din Europa

Una dintre cele mai mari gradini zoologice din Europa este situata in capitala Germaniei, Berlin. intinsa pe 340. 000 de metri patrati, aceasta adaposteste nu mai putin de 1. 500 de specii de animale. Pe batranul continent exista insa si alte gradini zoologice unde pot fi admirate zeci de mii de animale din toate colturile lumii.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )