Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai comentate rochii de mireasa ale anului

ADPM ADPM,
Cele mai comentate rochii de mireasa ale anului

Sunt femei puternice, frumoase, talentate! Ce au in comun Anda Adam, Anca Bucur Miss World Fitness) si solistele trupei Amadeus: Andreea, Patricia, Bianca si Naomi? Toate au ales rochii Bella Sposa pentru proiecte personale sau profesionale. continuă pe ADPM

SUA: Doua femei devin, in premiera, membre Rangers, unul dintre cele mai dure si elitiste corpuri ale US Army (VIDEO)

Doua femei devin, in premiera, membre Rangers, unul dintre cele mai dure si elitiste corpuri ale US Army, informeaza AFP. Capitanul Kristen Griest, in varsta de 26 de ani a invocat faptul ca sefii militari.

Top 10 cele mai vandute masini electrice din lume

Cererea pentru masini electrice este in urcare la nivel global insa piata se mentine la un nivel scazut, primii zece cei mai mari producatori de autovehicule eco au impreuna vanzari in jur de 160. 000 de unitati dupa primele sase luni ale anului.

Topul filmelor cu cele mai mari incasari din aceasta vara VIDEO

Vara anului 2015 a fost una fantastica pentru lungmetrajele SF si pentru animatii, titluri precum Jurassic World, Avengers: Age of Ultron si Minions ocupand primele locuri in topul filmelor cu cele mai mari incasari.

Afectiuni care pot provoca decesul in timpul somnului. Obezitatea si viata sedentara, cele mai frecvente cauze ale unei morti subite

Din ce in ce mai multi oameni sufera de tulburari de somn, se trezesc de multe ori obositi sau solicita ajutorul unor medici pentru a-si trata afectiunile care le tulbura somnul. Printre cele mai grave si intalnite cauze ale tulburarilor de somn se afla obezitatea.

Chic Ville: Cele mai cumparate produse sunt cele destinate bucatariei

Cele mai bine vandute produse de magazin homedeco sunt cele de dimensiuni mici, care se schimba frecvent in functie de sezon si tendinte. Astfel, pe primele locuri se regasesc produse pentru servirea mesei, precum boluri, cesti, cani, farfurii si tavi. Indiferent de sezon, topul celor mai cumparate produse din magazinele Chic Ville este dominat de accesoriile necesare intr-o bucatarie obisnuita, pe care romanii le schima frecvent, urmand tendintele in acest domeniu. Astfel, un client cheltuie, in medie, circa 125 lei / persoana in magazin, iar pe langa produsele din categoria BucatarieMasa, cosul este completat si de decoratiuni interioare precum rame si ghivece.

Cele mai frumoase locuri din Ungaria. Castele medievale, bai termale si un palat care a fost comparat cu Versailles

Cele mai frumoase locuri din Ungaria. Palate elegante, malurile pitoresti ale Dunarii, baile termale si castelele medievale, iata doar cateva dintre obiectivele turistice deosebite, pe care calatorii le pot descoperi in Ungaria.

Topul firmelor private cu cele mai mari datorii. Cine sunt cei care si-au construit afacerile pe credit

Marile companii din Romania sunt ridicate pe datorii uriase. Cele mai mari 50 de societati comerciale au impreuna datorii de peste 60,95 de miliarde de lei, potrivit veniturilor de anul trecut. Iar 39 de miliarde.

Aproape 1.400 de locuri de munca oferite prin reteaua Eures. Cele mai multe in Spania si Germania

Aproape 1. 400 de locuri de munca sunt oferite prin reteaua Eures, cele mai multe oportunitati de angajare fiind in Spania, Germania si Marea Britanie, unde se cauta muncitori necalificati in agricultura, factori postali si personal medical.

Scarile pictate din Romania au fost votate drept cele mai frumoase din lume (FOTO)

Scarile pictate din Romania au fost votate drept cele mai frumoase din lume, intr-un top realizat de un site care promoveaza arta stradala. A doua cea mai votata este strada Xenofon din Bucuresti. Cum pictura.

Statul Islamic a distrus templul Baal Shamin, unul dintre cele mai importante situri din Palmira

Membri ai gruparii jihadiste Stat Islamic au distrus templul Baal Shamin, unul dintre cele mai importante situri din orasul antic Palmira, informeaza Reuters. Templul este prima dintre ruinele din perioada romana.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )