Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai bune destinatii turistice pentru gurmanzi

Adevărul Adevărul,
Cele mai bune destinatii turistice pentru gurmanzi

Bangladesh, Japonia, Italia si Filipine sunt patru dintre tarile cu cele mai interesante si bune preparate din lume, acestea fiind puncte de bifat pe harta gurmanzilor. continuă pe Adevărul

Cele mai bune bancuri cu rusi. Raspunsul la intrebarea Care e cel mai periculos vin din lume?

Printre cele mai amuzante bancuri care circula pe Internet sunt si cele in care protagonisti sunt rusi. Va prezentam o colectie de glume pe aceasta tema.

FOTO Cum arata in costum de baie cele mai bune opt jucatoare de tenis din lume

Frumoase, celebre, bogate. Jucatoarele din tenis sunt printre cele mai invidiate si ravnite personaje din lumea sportului.

Anuntul surprinzator facut de presedintele ales al SUA, Donald Trump, in primul sau interviu dupa alegere: Obamacare este una dintre prevederile cele mai bune

In primul interviu acordat dupa anuntarea rezultatului cursei pentru Casa Alba, Donald Trump i-a surprins pe toti cu noua sa atitudine. Candidatul vehement din campania electorala a disparut, lasand loc unui politician cu mai mult tact .

Putin isi trimite cele mai bune avioane de lupta, Suhoi 35, spre vestul Europei

Rusia trimite un prim lot de avioane de lupta Suhoi 35C in dotarea unui regiment al Fortelor Aeriene din Karelia .

Povestea iluministului Vasile Bals, de numele caruia se leaga cele mai bune reforme in Bucovina austro-ungara

Vasile Bals s-a nascut in anul 1756 la Iasi intr-o familie de boieri influenta atat in sistemul autoritatilor moldovene, cat si a celor austriece. El a devenit un om politic important in Bucovina, fiind guvernatorul acestei regiuni in perioada 1792-1808.

Cele mai bune bancuri cu preoti. Ce-mi bagasi in buzunar, fiule? 50 de lei? Pai de ce crezi ca-i spune sutana

Preotii, despre care se spune ca sunt trimisii lui Dumnezeu pe pamant, nu au scapat de ingeniozitatea romanilor in materie de bancuri, astfel ca acestia fac obiectul multor glume.

Cele mai bune ceaiuri pentru digestie. Cum calmezi stomacul suparat dupa o masa copioasa

Nimic nu se compara cu o cana de ceai dupa o zi obositoare. Ceaiul este bautura favorita pentru foarte multe persoane din motive extrem de diverse. Ceaiul te poate mentine la fel de alert ca si cafeau si are in plus multiple beneficii pentru sanatate. Infuziile din plante sunt cunoscute ca fiind foarte eficiente in tratarea problemelor digestive precum indigestia, gazele intestinale, durerile stomacale.

Cele mai eficiente remedii naturiste pentru cumplitele dureri cervicale. Cat de importanta este alimentatia adecvata

Durerile cervicale sau durerile resimtite la nivelul gatului afecteaza un procent din ce in ce mai ridicat din populatia planetei la ora actuala. Iar printre motivele acestei afectiuni se numara sedentarismul si statul excesiv pe scaun la birou. Iata in continuare cateva remedii naturiste pentru durerile cervicale si ce recomanda un specialist in domeniu.

Cele mai vestite femei fatale. Personajele care au cutremurat lumea antica prin dezastrele si tragediile provocate

Elena din Troia, tanara pentru care s-a purtat un razboi nimicitor, Medeea, vrajitoarea care si-a ucis fratele si copiii, si Salome, printesa care a cerut pe tava capul lui Ioan Botezatorul, se numara printre femeile fatale amintite in marturiile pastrate din cele mai vechi timpuri. Si alte personaje feminine au devenit legendare pentru tragediile pe care le-au provocat.

Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio, test drive cu unul dintre cele mai puternice sedanuri din lume

Alfa Romeo Giulia, inlocuitorul fostului 159 a fost adus pe circuitul de viteza de la Motorpark Adancata pentru a putea fi condus sportiv, intrucat acesta reprezinta cel mai bun mod de a face cunostiinta cu unul dintre cele mai rapide sedanuri din lume.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )