Libnet.ro
UNICEF

00:06

Cele mai bune emisiuni TV: Profesionistii care aduc carti, gadgeturi dar si Pastila de limba

Adevărul Adevărul,
Cele mai bune emisiuni TV: Profesionistii care aduc carti, gadgeturi dar si Pastila de limba

Cele mai bune emisiuni TV. Succesul unui show se masoara de cele mai multe ori in puncte de rating, chiar daca emisiunea respectiva este, de multe ori, comentata si contestata. Pentru multi, insa, cele mai bune emisiuni TV nu sunt cele de divertisment, ci productiile cu un caracter educativ sau informativ. continuă pe Adevărul

Intensa activitate judiciara a procurorilor anticoruptie i-a facut pe unii romani sa se amuze copios. Vezi care sunt cele mai bune bancuri cu DNA

Intensa activitate judiciara a procurorilor anticoruptie i-a facut pe unii romani sa se amuze copios, astfel luand nastere cele mai bune bancuri despre DNA, scrie Adevarul. La momentul actual, Directia.

Aplicatii de chat pentru telefon: Cum sa comunici rapid si gratuit prin cele mai bune servicii

Aplicatii de chat pentru telefoanele mobile sunt o multime si iti ofera posibilitatea de a comunica in timp real cu oricine doresti, prin text, fotografii si apeluri video. Iata care sunt cele mai populare si utile, fara sa iau in calcul Facebook Messenger pe care o poti avea doar cu un cont de Facebook. Mesajele [].

iPhone se misca greu? Cele mai bune sfaturi ca sa accelerezi dispozitivele cu iOS 8

In mod normal, dispozitivele iPhone sau iPad cu iOS incep sa dea semne de incetinire dupa cativa ani de utilizare. Totusi, chiar daca ai un gadget nou si observi ca se misca mai lent decat ar trebui, poti incerca unul dintre trucurile urmatoare. Repornirea sau reboot) se numara printre cele mai simple si eficiente metode [].

VIDEO Moartea, personaj intr-un videoclip realizat de elevii uneia dintre cele mai bune scoli din Valcea

Elevii au incercat astfel sa atraga atentia asupra pericolelor la care sunt supusi participantii la trafic din cauza soferilor teribilisti, care circula cu viteza ori care consuma alcool inainte de a pleca la drum.

Popcorn Time, locul cu cele mai bune filme gratis pe care le vezi online, spune ca nu poate fi inchisa

Popcorn Time foloseste ca infrastructura o pagina web si o baza de date aflata pe un server pentru a functiona. Si asa crede ca nu poate fi inchisa niciodata.

Popcorn Time, locul cu cele mai bune filme gratis pe care le vezi online, spune ca nu poate fi inchis

Popcorn Time foloseste ca infrastructura o pagina web si o baza de date aflata pe un server pentru a functiona. Si asa crede ca nu poate fi inchisa niciodata.

Cele mai bune bancuri ale romanilor despre DNA - Cum beau cafeaua procurorii Directiei Nationale Anticoruptie? Cu lacrimi de corupt!

Intensa activitate judiciara a procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie a starnit nenumarate controverse atat in anturajele personajelor anchetate, cat si in viata de zi cu zi. Mai multi romani pusi pe sotii au postat pe internet bancuri despre DNA.

Sfaturi pentru idei de afaceri din cele mai bune carti de business publicate in ultimii 30 de ani

In fiecare an, exista o avalansa de carti de business pline de secrete publicate peste tot in lume. Fii cel mai bun la locul de munca! sau Incepe o companie de milioane de dolari! ne sfatuiesc autorii acestora. Chiar.

Hackerii au spart cele mai bune browsere si au castigat sute de mii de dolari

Fie ca folosestiMozilla Firefox, Google Chrome sau Safari, fie ca ai ales Internet Explorer, niciun browser n-a fost iertat la o conventie pentru descoperirea vulnerabilitatilor din ele.

Ce-a facut moldoveanul cand a vazut prima data trenul? S-a bagat dedesubt sa vada daca e baiat sau fata! - cele mai bune bancuri cu moldoveni

Moldovenii sunt o sursa de inspiratie inepuizabila in materie de bancuri: este drept, pornind de la portretul moldoveanului, aceste bancuri nu sunt deloc prietenoase.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )