Libnet.ro
UNICEF

10:30

Cele mai bune 3 feluri de mancare din lume. Specialistii au facut topul spectaculos

Playtech Playtech,
Cele mai bune 3 feluri de mancare din lume. Specialistii au facut topul spectaculos

Cu atat de multe bucatarii, arome, gusturi si traditii diferite, nu este de mirare ca se pune des intrebarea: Care este cea mai buna mancare din lume? Evindet ca nu este o chestiune la care se poate raspunde usor, mai ales ca fiecare dintre noi are propriile preferinte. Cu toate acestea, CNN Travel s-a incumetat . continuă pe Playtech

Ce noutati gasesti in catalogul LIDL din septembrie 2020. Cele mai bune promotii

Cunoscutul lant de magazine a anuntat ce noutati gasesti in catalogul LIDL din septembrie 2020. Care sunt cele mai bune promotii ale celebrului retailer german. Catalog LIDL septembrie 2020: Ce noutati gasesti LIDL a lansat o serie de oferte promotionale in catalogul LIDL pentru luna septembrie 2020. Acesta poate fi consultat atat fizic, in magazine, .

Cele mai bune spaghete carbonara. Asta este reteta originala, secretul pastelor cu sos alb

Sigur cei mai multi dintre romani au gustat deja renumita reteta de paste carbonara. Unii au si abordat acest preparat acasa, in bucataria proprie, dar au uitat cateva detalii. Cum se face corect aceasta reteta si de care doi pasi extrem de importanti trebuie sa tii cont? Reteta originala pentru spaghete carbonara Romanii s-au indragostit .

Cea mai mare camera din lume face poze la 3.200 megapixeli, dar scopul ei e mai important de atat

Cercetatorii de la Stanford au facut fotografii de 3. 200 de megapixeli, cele mai mari din toate timpurile, folosind senzori care vor face parte din cea mai mare camera digitala din lume. Odata.

Avertisment pentru parinti. Care sunt cele mai intalnite simptome ale infectiei cu coronavirus la copii

Cele mai frecvente simptome ale infectiei cu coronavirus la copii sunt oboseala, durerile de cap si febra. Specialistii ii atentioneaza pe parinti ca unii copii pot avea si simptome precumtuse.

Orasul din Romania care e asaltat de turisti, zilnic. E pe lista celor mai bune destinatii din Europa in 2020

Un oras din Romania se numara printre cele mai frumoase 20 de destinatii din Europa pentru anul 2020, potrivit Forbes. Jurnalistii americani il considera urmatoare destinatie trendy, fiind laudat pentru cultura si gastronomie. Despre ce oras este vorba, afati in randurile de mai jos. Orasul din Romania care a intrat pe lista celor mai bune .

Cele mai mari legume din lume. Cu ce sunt tratate plantele pentru a preveni putrezirea si a le face XXL

Un gradinar german a stabilit un record mondial dupa ce a cultivat cele mai mari legume din lume. Cum ingrijeste tanarul plantele si cu ce sunt tratate pentru a preveni putrezirea? Legume XXL: cu ce sunt tratate plantele pentru a preveni putrezirea si a le face de dimensiuni gigantice Patrick Teichmann, agricultor in varsta de .

Cel mai bun drum din lume a fost in Romania. Ne-am batut joc de el: e in paragina

Romania este tara cu unele dintre cele mai proaste drumuri din Uniunea Europeana, si cu doar cateva sute de kilometri de autostrada. in schimb, au fost si vremuri cand pe actualul teritoriu al tarii noastre trecea cel mai bun drum din lume. Cel mai bun drum din lume a fost in Romania intorcandu-ne in timp, .

E cel mai inteligent om din lume si n-a muncit o zi in viata lui. Singurul roman in fata caruia Ion Tiriac sta umil

Ion Tiriac si Ilie Nastase sunt doi din cei mai mari sportivi romani. Amandoi cunoscuti pe plan international, de-a lungul timpului, au dezvoltat in timp si un anume gen de prietenie. Relatia dintre cei doi s-a bazat pe respectul reciproc, dar si pe rivalitatea dintre ei. Ion Tiriac, o legenda a tenisului mondial Prin definitie, .

Fabulos! Cel mai lung concert din lume, inceput de 19 ani, continua si in pandemie. in ce an ar urma sa se incheie

Cel mai lung concert din lume,inceput in anul 2001, se desfasoara in Germania. Nici macar pandemia de COVID-19 nu i-a pus bete in roate. 639 de ani ar urma sa tina concertul, deci cortina ar urma s.

AURELIAN DOCHIA, ANALIST ECONOMIC: Contractia economiei noastre - in linie cu multe economii din lume

Statistica a confirmat faptul ca in prima jumatate a anului economia s-a contractat puternic, o contractie in linie cu multe economii europene si chiar economii din alte tari din lume, apreciaza economistul Aurelian Dochia. Specialistul apreciaza ca, desi scadera noastra economica este mai mica decat media europeana, nu putem spune ca exista o distinctie intre noi si alte tari.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )