Libnet.ro
UNICEF

12:15

Cele mai mari legume din lume. Cu ce sunt tratate plantele pentru a preveni putrezirea si a le face XXL

Playtech Playtech,
Cele mai mari legume din lume. Cu ce sunt tratate plantele pentru a preveni putrezirea si a le face XXL

Un gradinar german a stabilit un record mondial dupa ce a cultivat cele mai mari legume din lume. Cum ingrijeste tanarul plantele si cu ce sunt tratate pentru a preveni putrezirea? Legume XXL: cu ce sunt tratate plantele pentru a preveni putrezirea si a le face de dimensiuni gigantice Patrick Teichmann, agricultor in varsta de . continuă pe Playtech

FOTO Un nou record mondial pentru cele mai mari legume din lume. Un gradinar german a cultivat in stil mare

Patrick Teichmann, un gradinar din Turingia, un land din estul Germaniei, a stabilit un nou record mondial dupa ce a cultivat cele mai mari legume din lume, informeaza DPA.

FOTO. Cea mai sexy ciclista din lume pozeaza incendiar

Considerata de multi cea mai sexy ciclista din lume, Lucia Javorcekova isi tine cei 1,7 milioane de .

E cel mai inteligent om din lume si n-a muncit o zi in viata lui. Singurul roman in fata caruia Ion Tiriac sta umil

Ion Tiriac si Ilie Nastase sunt doi din cei mai mari sportivi romani. Amandoi cunoscuti pe plan international, de-a lungul timpului, au dezvoltat in timp si un anume gen de prietenie. Relatia dintre cei doi s-a bazat pe respectul reciproc, dar si pe rivalitatea dintre ei. Ion Tiriac, o legenda a tenisului mondial Prin definitie, .

Ion Tiriac, declaratie-surpriza despre un roman celebru: E cel mai inteligent om din lume si n-a muncit o zi in viata lui

Pe Ion Tiriac si Ilie Nastase ii leaga o prietenie intinsa pe un numar foarte mare de ani. Recent, Tiriac a facut o declaratie foarte interesanta despre Ilie Nastase spunand ca fostul mare campion este cel mai inteligent om din lume si nu a muncit o zi in viata sa.

VIDEO Muzeul Copiilor din Bucuresti, una dintre cele mai mari investitii: ce gasesti acolo

Muzeul Copiilor reprezinta o investitie de 1,3 milioane de euro din partea Primariei Capitalei. Deschis in urma cu 10 zile, pare sa fie un succes. Aproximativ 5000 de persoane au calcat in.

O romanca, acuzata de unul dintre cele mai mari jafuri de diamante din Anglia. Valoarea bijuteriilor, ametitoare

O femeie cu dubla cetatenie, romano-franceza, este acuzata ca ar fi furat bijuterii in valoare de 4,2 milioane de lire sterline dintr-un magazin de lux din capitala Marii Britanii.

Unul dintre cele mai mari bordeluri ale Europei, pus pe butuci de pandemie

Pascha, bordelul cu 10 etaje din Cologne, si-a declarat falimentul ca urmare a masurilor anti-COVID-19 impuse de guvernului german.

Cel mai singuratic elefant din lume, salvat dupa 35 de ani

Un elefant care a devenit un simbol pentru activistii pentru drepturile animalelor din toata lumea va putea sa plece din gradina zoologica din Pakistan unde se afla si va fi transferat intr-un loc cu conditii mai bune de trai, scrie Guardian.

CORONAVIRUS |Cele mai afectate judete din Romania in ultimele 24 de ore. Record de infectari in Bucuresti

Potrivit celor mai recente date transmise de GCS, 1. 269 de cazuri noi de persoane infectate cu COVID-19 au fost raportate in ultimele 24 de ore pe teritoriul tarii. Pana in prezent, 93. 864 de persoane au fost.

Legume de cartea recordurilor, cultivate de un gradinar de numai 28 de ani. Cum ingrijeste tanarul plantele

Un gradinar din Turingia, un land din estul Germaniei, a stabilit un nou record mondial dupa ce a cultivat cele mai mari legume din lume.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2337 seconds )