Libnet.ro
UNICEF

16:30

Cele mai bune filme cu Omar Sharif

Adevărul Adevărul,
Cele mai bune filme cu Omar Sharif

Legendarul actor egiptean Omar Sharif a murit vineri, 10 iulie, la varsta de 83 de ani, in urma unui infarct. Inegalabilul artist a lasat in urma sa o impresionanta colectie de capodopere cinematografice printre care se regasesc titluri precum Lawrence al Arabiei, Doctor Jivago sau Noaptea generalilor. Adevarul va prezinta astazi cele mai bune filme cu Omar Sharif. continuă pe Adevărul

Cele mai bune jocuri online: de la fantasticul WoW la politica din eRepublik

Cele mai bune jocuri online atrag in fiecare luna zeci de milioane de utilizatori, majoritatea reusind sa genereze venituri uriase. Jocurile de ultima generatie sunt prea scumpe pentru majoritatea jucatorilor. Un calculator, de exemplu, trebuie imbunatatit sau schimbat complet odata la cativa ani pentru a putea rula cele mai noi titluri. Avand in vedere costurile [] Cele mai bune jocuri online: de la fantasticul WoW la politica din eRepublik Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai bune telefoane pana in 1.500 de lei

Cele mai bune telefoane pana in 1. 500 de lei au un raport calitate pret foarte bun si ofera performante suficient de bune pentru majoritatea utilizatorilor, scrie playtech. ro. Daca va doriti un telefon cu.

Cele mai bune universitati tehnice din Romania

Cele mai bune universitati tehice din Romania sunt Universitatea Politehnica din Bucuresti, Universitatea Politehnica din Timisoara si Universitatea Tehnica din Cluj. Ce presupune admiterea la facultatile universitatilor tehnice?.

Cele mai bune sfaturi care iti tin telefonul departe de hackeri

Hackeri si virusi care sa iti exploateze dispozitivele pe care iti tii datele sunt peste tot. Sunt insa cateva masuri de precautie care te ajuta sa fii in siguranta in timpul vacantei si nu numai. in timpul vacantei trebuie sa ai si mai multa grija cum folosesti telefonul. Problemele pot sa apara inca de cand [] Cele mai bune sfaturi care iti tin telefonul departe de hackeri Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai bune solutii cloud romanesti premiate in competitia premiilor EuroCloud Romania 2015

Asociatia EuroCloud Romania a anuntat castigatorii competitiei Premiile EuroCloud Romania 2015. Organizata pentru al treilea an consecutiv, competitia nationala a Premiilor EuroCloud urmareste sa identifice si sa promoveze cele mai bune practici si solutiile cloud de referinta din industria romaneasca de cloud computing.

Cele mai bune aplicatii pentru a asculta muzica pe telefon

Oricat ar fi vremea de prietenoasa, nicio plimbare nu e la fel fara muzica preferata in casti. Pentru ca nu e indicat sa ocupi toata memoria interna a telefonului, am alcatuit o lista cu cele mai bune aplicatii Android pentru muzica, care iti permit sa asculti ce doresti oricand, cu sau fara conexiune la Internet.

Top 10 cele mai bune telefoane care costa pana in 1.500 de lei

Daca va doriti un telefon cu performante foarte bune la un pret accesibil, atunci 1. 500 de lei sunt mai mult decat suficienti pentru a va procura un dispozitiv pe placul vostru.

De ce erau drumurile romane cele mai bune din lume. Unele sunt folosite dupa 2.000 de ani, in timp ce in Romania o autostrada e garantata patru ani

Statul roman cere, in 2015, o garantie de 4 ani pentru tronsoanele de autostrazi scoase la licitatie. Chiar si inainte de acest termen, soferii ajung sa-si strice masinile in gropile din asfaltul turnat de curand. Pe de alta parte,exista drumuri construite de romani acum circa 2. 000 de ani care se mai pastreaza si astazi in stare buna. Adevarul a intrebat istoricii care erau secretele drumarilor romani.

Lumea de dincolo de cer - cele mai bune fotografii astronomice ale anului

In fiecare an se acorda Premiile Fotografiei Astronomice. in 2015, 2. 700 de fotografii au fost inscrise in concurs din peste 60 de tari, cel mai mare numar din ultimii sapte ani.

Cele mai bune romane fantasy pentru vacanta de vara

Avem nevoie de poveste, este concluzia specialistilor atunci cand vine vorba despre preferinta ridicata pentru literatura fantasy in aceasta perioada in care, in ciuda faptului ca nivelul cererii de carte in general scade, de fapt, romanele fantasy reusesc sa impuna vedete si sa jongleze cu sume mari de bani pe piata de carte internationala.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )