Libnet.ro
UNICEF

22:30

Cele mai bune solutii cloud romanesti premiate in competitia premiilor EuroCloud Romania 2015

Adevărul Adevărul,
Cele mai bune solutii cloud romanesti premiate in competitia premiilor EuroCloud Romania 2015

Asociatia EuroCloud Romania a anuntat castigatorii competitiei Premiile EuroCloud Romania 2015. Organizata pentru al treilea an consecutiv, competitia nationala a Premiilor EuroCloud urmareste sa identifice si sa promoveze cele mai bune practici si solutiile cloud de referinta din industria romaneasca de cloud computing. continuă pe Adevărul

Basescu: Stiu ca a venit vacanta, dar liderii partidelor, Parlamentul, Guvernul si Presedintele trebuie sa gaseasca urgent cele mai bune solutii pentru tara

Fostul presedinte Traian Basescu atrage atentia, printr-un mesaj postat luni pe Facebook, ca in acest moment Romania se confrunta cu trei mari probleme. Atentie !!!!!!!!!!!Romania se confrunta astazi cu.

Cele mai bune telefoane pana in 1.500 de lei

Cele mai bune telefoane pana in 1. 500 de lei au un raport calitate pret foarte bun si ofera performante suficient de bune pentru majoritatea utilizatorilor. Daca va doriti un telefon cu performante foarte bune la un pret accesibil, atunci 1. 500 de lei sunt mai mult decat suficienti pentru a va procura un dispozitiv pe [] Cele mai bune telefoane pana in 1. 500 de lei Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai bune telefoane pana in 1.500 de lei

Cele mai bune telefoane pana in 1. 500 de lei au un raport calitate pret foarte bun si ofera performante suficient de bune pentru majoritatea utilizatorilor, scrie playtech. ro. Daca va doriti un telefon cu.

Cele mai bune orchestre ale lumii vin la Festivalul Enescu

Primele cele mai bune patru orchestre ale lumii vor putea fi ascultate la Festivalul Enescu 2015, potrivit unui top realizat de prestigioasa publicatie britanica Gramophone, iar in total sapte orchestre care se regasesc in top 20 cele mai bune ale lumii se vor afla in acest an la Bucuresti pe scena Festivalului care se va desfasura intre 30 august si 20 septembrie.

Cele mai bune aplicatii pentru a asculta muzica pe telefon

Oricat ar fi vremea de prietenoasa, nicio plimbare nu e la fel fara muzica preferata in casti. Pentru ca nu e indicat sa ocupi toata memoria interna a telefonului, am alcatuit o lista cu cele mai bune aplicatii Android pentru muzica, care iti permit sa asculti ce doresti oricand, cu sau fara conexiune la Internet.

Cele mai bune patru orchestre ale lumii, la Festivalul Enescu 2015

In total, sapte orchestre din top 20 cele mai bune ale lumii in acest an vor concerta pe scena editiei 2015 a Festivalului International George Enescu 30 august - 20 septembrie, Bucuresti). Astfel, publicul.

Cele mai bune telefoane cu baterii mari

Daca te miri ca telefonul tau foarte scump si foarte inteligent nu are o autonomie prea mare, trebuie sa stii ca ea este dependenta de capacitatea bateriei. Daca vrei o autonomie cat mai mare, exista telefoane pe care sa le alegi si care sa te multumeasca. Telefoanele cu baterii mari sunt mai populare ca niciodata, [] Cele mai bune telefoane cu baterii mari Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Rezultate Bacalaureat 2015 Bistrita-Nasaud. Analiza- care sunt cele mai bune si cele mai slabe licee din judet

Singura medie de 10 de la examenul de Bacalaureat din acest an a venit cu o surpriza. Elevul de 10 nu provine de la colegiile nationale Liviu Rebreanu din Bistrita sau George Cosbuc din Nasaud, ci de la INFOEL. Cu toate acestea, Colegiul National Liviu Rebreanu ramane cel mai performant liceu, cu rata cea mai mare de promovabilitate si cele mai multe note in top 20.

Top 10 cele mai bune telefoane care costa pana in 1.500 de lei

Daca va doriti un telefon cu performante foarte bune la un pret accesibil, atunci 1. 500 de lei sunt mai mult decat suficienti pentru a va procura un dispozitiv pe placul vostru.

Lumea de dincolo de cer - cele mai bune fotografii astronomice ale anului

In fiecare an se acorda Premiile Fotografiei Astronomice. in 2015, 2. 700 de fotografii au fost inscrise in concurs din peste 60 de tari, cel mai mare numar din ultimii sapte ani.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )