Libnet.ro
UNICEF

20:00

Cele mai bune glume despre copii. Replica primita de o batrana cand ii spune unui copil sa nu mai manance bomboane

Adevărul Adevărul,
Cele mai bune glume despre copii. Replica primita de o batrana cand ii spune unui copil sa nu mai manance bomboane

Glumele despre copii starnesc mereu amuzamentul celor din jur. in cele ce urmeaza, va vom prezenta o selectie de astfel de bancuri. continuă pe Adevărul

Asculta aici! Iata care sunt cele mai bune carti audio din 2019 de pana acum

Daca nu gasesti timp pentru a citi, dar vrei totusi sa te pui la punct cu anumite povesti sau teme care ti-au captat atentia, cartile audio reprezinta o buna alternativa. Le poti asculta in drum spre job, la volan, in metrou sau chiar facand treaba.

Subiectele zilei: Presedintele incepe sa piarda referendumul pe care romanii tocmai l-au castigat; Care sunt cele mai bune universitati din Romania; Limita de poluare, depasita de patru ori la apele de suprafata din Nordul Capitalei, in Otopeni, Tunari s

Devine Romania pubela UE pentru 17 euro pe tona de deseuri arse? Romania este o destinatie ideala pentru incinerarea deseurilor, potrivit. Raport Freedom House: Libertatea presei, in declin in lumea intreaga. Libertatea presei este in declin in lumea intreaga, in contextul in care.

Cele mai bogate cinci femei din lume. Averea cumulata a acestora atinge o cifra uriasa

Sunt bogate, celebre in lumea lor si invidiate, iar averile lor l-ar face invidios pe orice om de afaceri. Este vorba despre cele mai bogate cinci femei din lume, care detin impreuna peste 150 de miliarde de dolari americani.

Unele dintre cele mai mari banci din lume lanseaza criptomonede anul viitor: la ce le vor folosi si cum va functiona sistemul

Treisprezece dintre cele mai mari banci din lume se pregatesc sa lanseze in 2020 versiuni digitale pentru cele mai populare valute la nivel global. Mutarea are loc dupa mai multi ani de studii care i-au convins in legatura cu potentialul pe care il are.

Interzis pentru turisti cu masina pe Transbucegi, unul dintre cele mai frumoase trasee din tara. Care este cauza inchiderii circulatiei FOTO

Chiar daca a venit vara calendaristica, iar zapada s-a topit complet pe DJ 713 Dichiu Piatra Arsa, turistii nu se pot bucura de drumul cunoscut sub numele de Transbucegi, unul dintre cele mai frumoase din tara, pentru este tot inchis circulatiei.

Cum sa folosesti bicarbonatul de sodiu la curatenie. 28 de utilizari pentru eliminarea murdariei din cele mai dificile locuri

Multi specialisti stiu ca bicarbonatul de sodiu are numeroase beneficii. Este extrem de ieftin si poate fi folosit cu succes in numeroase retete, dar si la curatenia casei. iti prezentam, mai jos, mai multe metode prin care poti obtine o casa curata cu ajutorul bicarbonatului de sodiu. Bicarbonatul de sodiu e cunoscut pentru efectele sale [] .

Cum sa folosesti bicarbonatul de sodiu la spalatul rufelor. Asa scoti cele mai dificile pete

Ingredientul minune din bucatarie, bicarbonatul de sodiu, are multe beneficii, unele mai putin cunoscute. Acesta, adaugat in masina de spalat, ]mbunatateste performantele detergentului de rufe, astfel ca le face mai parfumate. Bicarbonatul elimina petele si mirosul din rufe Bicarbonatul de sodiu ajuta hainele sa fie mai parfumate, daca in cuva masinii de spalat pui si [] .

Salariul mediu net a depasit 3.100 lei in aprilie. Cine a avut cele mai mari venituri lunare TABEL

Castigul salarial mediu nominal net a urcat la 3. 115 lei in aprilie, in crestere fata de luna precedenta cu 40 lei +1,3%), cele mai mari castiguri fiind inregistrate in tehnologia informatiei si cele mai mici in fabricarea articolelor de imbracaminte, potrivit datelor Institutului National de Statistica publicate vineri.

Una dintre cele mai profitabile afaceri din agricultura: aproape 2.000 de fermieri au depus cereri pentru cei 3.000 de euro oferiti de stat

Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale MADR) a anuntat joi ca au fost demarate deja platile pentru unul dintre cele mai profitabile afaceri din agricultura, pentru care s-au inscris, deocamdata, aproape 2. 000 de fermieri.

13.000 de romani risca sa-si piarda locurile de munca. in ce situatie se afla una dintre cele mai mari companii de stat

Una dintre cele mai mari companii energetice de stat, cu circa 13. 000 de angajati, se afla in mare dificultate financiara, inregistrand, la finele anului trecut piederi de 1,13 miliarde de lei, ceea ce indica existenta unei incertitudini semnificative cu privire la capacitatea societatii de a-si continua activitatea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )