Libnet.ro
UNICEF

23:30

Asculta aici! Iata care sunt cele mai bune carti audio din 2019 de pana acum

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Asculta aici! Iata care sunt cele mai bune carti audio din 2019 de pana acum

Daca nu gasesti timp pentru a citi, dar vrei totusi sa te pui la punct cu anumite povesti sau teme care ti-au captat atentia, cartile audio reprezinta o buna alternativa. Le poti asculta in drum spre job, la volan, in metrou sau chiar facand treaba. continuă pe Wall-Street Ro

Subiectele zilei: Presedintele incepe sa piarda referendumul pe care romanii tocmai l-au castigat; Care sunt cele mai bune universitati din Romania; Limita de poluare, depasita de patru ori la apele de suprafata din Nordul Capitalei, in Otopeni, Tunari s

Devine Romania pubela UE pentru 17 euro pe tona de deseuri arse? Romania este o destinatie ideala pentru incinerarea deseurilor, potrivit. Raport Freedom House: Libertatea presei, in declin in lumea intreaga. Libertatea presei este in declin in lumea intreaga, in contextul in care.

Cele mai bune glume despre copii. Replica primita de o batrana cand ii spune unui copil sa nu mai manance bomboane

Glumele despre copii starnesc mereu amuzamentul celor din jur. in cele ce urmeaza, va vom prezenta o selectie de astfel de bancuri.

HOROSCOP. Acestea sunt cele mai puternice zodii

Unele semne zodiacale sunt mai puternice decat altele. Sunt lideri innascuti in zodiac. HOROSCOPSCORPION: Chiar daca acesti nativi sunt prin definitie incapatanati si au multe de pierdut din aceasta.

De ce se spune ca blondele sunt proaste? Mitul s-a nascut acum cateva secole. Iata care este explicatia

Nu exista om care sa nu fi auzit macar o gluma de-a dreptul delicioasa legate de blonde. Majoritatea dintre acestea sunt legate de faptul ca nu sunt deloc inteligente. Cum a ajuns sa se nasca aceasta preconceptie ? Blondele si inteligenta. Cum s-a nascut mitul? Cine nu a auzit vreodata bancuri despre blonde? Cum s-a [] .

Evaluarea Nationala 2019. Calendarul probelor. Cand incep si care sunt datele examenelor

Evaluarea Nationala 2019. Afla care este calendarul probelor scrise pentru elevii care termina clasa a VIII-a. Tot aici o sa afli si datele exacte ale examenelor. Evaluarea Nationala 2019: de ce sustin elevii aceste examene in fiecare an, are loc Evaluare Nationala a tuturor elevilor de clasa a VIII-a care se inscriu la aceasta examinare [] .

Cele mai bogate cinci femei din lume. Averea cumulata a acestora atinge o cifra uriasa

Sunt bogate, celebre in lumea lor si invidiate, iar averile lor l-ar face invidios pe orice om de afaceri. Este vorba despre cele mai bogate cinci femei din lume, care detin impreuna peste 150 de miliarde de dolari americani.

Topul celor mai putin prietenoase orase din lume

O publicatie americana a realizat un sondaj pentru a afla care sunt cele mai putin primitoare orase din lume. Conform acesteia, capitala Rusiei ocupa un loc fruntas.

Unele dintre cele mai mari banci din lume lanseaza criptomonede anul viitor: la ce le vor folosi si cum va functiona sistemul

Treisprezece dintre cele mai mari banci din lume se pregatesc sa lanseze in 2020 versiuni digitale pentru cele mai populare valute la nivel global. Mutarea are loc dupa mai multi ani de studii care i-au convins in legatura cu potentialul pe care il are.

Interzis pentru turisti cu masina pe Transbucegi, unul dintre cele mai frumoase trasee din tara. Care este cauza inchiderii circulatiei FOTO

Chiar daca a venit vara calendaristica, iar zapada s-a topit complet pe DJ 713 Dichiu Piatra Arsa, turistii nu se pot bucura de drumul cunoscut sub numele de Transbucegi, unul dintre cele mai frumoase din tara, pentru este tot inchis circulatiei.

Cum sa folosesti bicarbonatul de sodiu la curatenie. 28 de utilizari pentru eliminarea murdariei din cele mai dificile locuri

Multi specialisti stiu ca bicarbonatul de sodiu are numeroase beneficii. Este extrem de ieftin si poate fi folosit cu succes in numeroase retete, dar si la curatenia casei. iti prezentam, mai jos, mai multe metode prin care poti obtine o casa curata cu ajutorul bicarbonatului de sodiu. Bicarbonatul de sodiu e cunoscut pentru efectele sale [] .

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )