Libnet.ro
UNICEF

16:30

Cele mai bune glume cu Donald Trump. Top 18 bancuri cu presedintele american

Playtech Playtech,
Cele mai bune glume cu Donald Trump. Top 18 bancuri cu presedintele american

Donald John Trump s-a nascut pe data de 14 iunie 1946. Este un miliardar american, vedeta de televiziune, politician si actualul presedinte al Statelor Unite ale Americii. El a fost a fost ales al 45-lea presedinte al Statelor Unite in alegerile din 8 noiembrie 2016. Este cel mai in varsta presedinte al Statelor Unite. Donald . continuă pe Playtech

Cele mai bune alimente, in caz ca esti constipat. Scapi imediat de probleme

Constipatia nu este o boala in sine, ci un simptom. Foarte multi oameni, insa, trateaza aceasta problema ca pe o indispozitie de moment si, de multe ori, jena ii determina sa se trateze acasa, in loc sa mearga la medic. Cand vei ajunge in cabinetul unui doctor, vei auzi mai mult ca sigur ca alimentatia .

Ce se intampla daca Donald Trump nu se poate prezenta la alegerile prezidentiale din 3 noiembrie?

Internat dupa ce a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, presedintele american Donald Trump da asigurari ca se va insanatosi in cateva zile. in caz contrar, Statele Unite intra intr-o situatie foarte delicata, cu aspecte nemaiintalnite.

Twitter va suspenda utilizatorii care ii doresc prin mesaje moartea presedintelui Donald Trump

Twitter a anuntat ca ii va suspenda pe utilizatorii platformei care isi exprima dorinta ca presedintele american Donald Trump sa moara de Covid-19, scrie News. ro citand revista Variety.

Kim Jong Un ii doreste lui Donald Trump o recuperare cat mai rapida

Liderul nord-coreean Kim Jong Un i-a transmis recuperare cat mai rapida lui Donald Trump, infectat cu Covid-19, scrie news. ro.

Kim Jong Un ii doreste lui Donald Trump o recuperare cat mai rapida

Liderul nord-coreean Kim Jong Un i-a transmis recuperare cat mai rapida lui Donald Trump, infectat cu Covid-19.

Donald Trump prezinta simptome de raceala, dupa ce s-a infectat cu COVID-19

Donald Trump prezinta simptome de raceala dupa ce a fost testat pozitiv pentru coronavirus, sustin doua surse apropiate citate de The New Tork Times.

Ce mesaj i-a transmis Iohannis lui Donald Trump dupa ce a aflat ca presedintele SUA este infectat cu COVID-19

Presedintele Klaus Iohannis le-a transmis un mesaj de insanatosire lui Donald Trump si sotiei acestuia, Melania, dupa ce au anuntat ca au COVID-19.

Cati bani a castigat Simona Halep pentru optimile de finala de la Roland Garros. Printre cele mai mari premii din acest an

Simona Halep a fost eliminata in optimile de finala de la Roland Garros 2020, dupa ce a pierdut partida cu Iga Swiatek. Jucatoarea din Polonia, locul 54 in clasamentul WTA, s-a impus in doar 69 de minute, scor 6-1, 6-2. Cu siguranta o uriasa dezamagire pentru Halep, care era favorita numarul 1 a competitiei. Iar .

Donald Trump si Melania au intrat in carantina! Presedintele Americii este suspect de coronavirus

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, este in carantina dupa ce una dintre colaboratoarele sale a fost depistata cu COVID 18.

Presedintele SUA ar putea fi externat chiar luni. Cum se mai simte Donald Trump, potrivit medicului sau

Presedintele american Donald Trump ar putea fi externat din spital chiar luni, pe masura ce continua sa se recupereze din COVID-19, sustin doctorii sai, potrivit Sky News. Donald Trump, presedintele SUA, ar.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )