Libnet.ro
UNICEF

06:15

Kim Jong Un ii doreste lui Donald Trump o recuperare cat mai rapida

Adevărul Adevărul,
Kim Jong Un ii doreste lui Donald Trump o recuperare cat mai rapida

Liderul nord-coreean Kim Jong Un i-a transmis recuperare cat mai rapida lui Donald Trump, infectat cu Covid-19, scrie news. ro. continuă pe Adevărul

Kim Jong Un ii doreste lui Donald Trump o recuperare cat mai rapida

Liderul nord-coreean Kim Jong Un i-a transmis recuperare cat mai rapida lui Donald Trump, infectat cu Covid-19.

Klaus Iohannis, mesaj de ultima ora pentru Donald Trump. Ce i-a transmis presedintelui SUA

Vineri dimineata, Donald Trump a anuntat pe Twitter ca, atat el, cat si sotia lui Melania Trump, au fost testati pozitiv pentru coronavirus. Presedintele Romaniei i-a trimis un mesaj lui Donald Trump. Klaus Iohannis mesaj de ultima ora pentru Donald Trump Dupa ce Donald Trump a facut public faptul ca atat el, cat si Melania .

in ce stare se afla, de fapt, Donald Trump. Rasturnare de situatie: vestea terifianta venita din SUA

Dr. Sean P. Conley, medicul lui Donald Trump, a anuntat intr-o declaratie de presa pe care a tinut-o in fata Centrului Medical Militar Walter Reed din Bethesda, Maryland, ca presedintele SUA se simte bine, chiar daca a avut un pic de febra si stare de oboseala. UPDATE 22:00 Chiar daca medicul lui Donald Trump .

Ce mesaj a avut Xi Jinping pentru Donald Trump si Melania Trump, dupa diagnosticarea cuplului prezidential american cu COVID-19

Xi Jinping, presedintele Chinei, le-a transmis un mesaj de simpatie omologului sau din SUA, Donald Trump, si primei doamne Melania, sambata, in contextul in care cuplul prezidential american a fost.

Alegeri prezidentiale in SUA. Schimb de replici dure in prima dezbatere dintre Donald Trump si Joe Biden. Trump:Nu este nimic inteligent la tine, Joe Biden: E greu sa vorbesti peste clovnul asta (VIDEO)

Presedintele american Donald Trump si contracandidatul sau democrat, Joe Biden, s-au confruntat in prima dezbatere televizata in cursa pentru Casa Alba, care a avut loc la Cleveland. Discutiile s-au centrat pe ec.

MEDICII, DESPRE STAREA DE SANATATE A LUI DONALD TRUMP: Presedintele se simte foarte bine

Medicii de la spitalul militar Walter Reed, unde a fost internat, vineri, presedintele Donald Trump, diagnosticat cu COVID, au anuntat astazi ca seful Casei Albe se simte foarte bine si nu are nevoie de oxigen, avand o saturatie de 96 la suta.

Bill Stepien, managerul de campanie al presedintelui Donald Trump, depistat pozitiv pentru coronavirus

Un nou caz de Covid-19 a fost confirmat, dupa cepresedintele american, Donald Trump, a fost testat pozitiv pentru Covid-19. Bill Stepien, managerul de campanie al lui Donald Trump, a fost depistat cu.

Casa Alba: Donald Trump va fi spitalizat pentru cateva zile

Presedintele american Donald Trump, testat pozitiv cu coronavirus, va fi internat intr-un spital militar de la periferia Washingtonului pentru cateva zile, a anuntat vineri Casa Alba. Potrivit Casei Albe, Trump 74 de ani) va fi spitalizat in urmatoarele cateva zile ca masura de precautie.

Ce le-a transmis presedintele Klaus Iohannis omologului sau din SUA, Donald Trump, si primei doamne Melania, dupa ce au fost depistati cu COVID-19

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, le-a transmis un mesaj omologului sau american, Donald Trump, si primei doamne a SUA, Melania Trump, care au fost testati pozitiv pentru infectia cu SARS-CoV-2. Mesajul.

DUPA CE DONALD TRUMP A FOST TESTAT POZITIV CU COVID-19 Dolarul si yenul s-au apreciat

Dolarul american s-a apreciat, iar yenul japonez, o valoare de refugiu, a inregistrat astazi cel mai puternic salt din ultima luna, dupa ce presedintele SUA, Donald Trump, a anuntat ca a fost testat pozitiv cu Covid-19, cu o luna inaintea alegerilor prezidentiale din 3 noiembrie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )