Libnet.ro
UNICEF

11:00

Cele mai bune glume cu Viorica Dancila urmarind meciul tricolorilor: Ne-am calificat la Campionatul European de anul trecut FOTO

Adevărul Adevărul,
Cele mai bune glume cu Viorica Dancila urmarind meciul tricolorilor: Ne-am calificat la Campionatul European de anul trecut FOTO

O fotografie cu fostul premier Viorica Dancila in timp ce priveste meciul de fotbal Romania - Suedia, de vineri seara, alaturi de colegi din PSD, s-a viralizat, ajungand prilej de glume pentru romani. continuă pe Adevărul

Black Friday la eMAG: cele mai bune telefoane Samsung sub 2.000 lei

Samsung continua sa fie lider absolut in piata globala de mobile. De Black Friday la eMAG gasesti la reducere unele dintre cele mai bune telefoane ale sud coreenilor sub pragul psihologic de.

Black Friday la SensoDays - branduri premium la cele mai bune preturi

Pe tot parcursul anului, SensoDays iti aduce mii de produse Home Deco de la cele mai apreciate branduri premium de peste tot din lume. Acum, de Black Friday te poti bucura de aceste produse de 5* la pret de 3*.

Una dintre cele mai bune carti de bucate ale anului 2019: Romaneste. Punct si de la capat.

Bucataria romaneasca este una dintre cele mai gustoase din lume, datorita combinatiilor inedite de i.

BLACK FRIDAY. SITE-URILE CU CELE MAI BUNE OFERTE si cele mai mari REDUCERI de Black Friday 2019

BLACK FRIDAY 2019 eMag Reduceri ALTEX Oferte Flanco BLACK FRIDAY iPhone BLACK FRIDAY Samsung Preturi telefoane Reduceri TV. Black Friday 2019 la eMAG are loc pe 15 noiembrie. Black friday a.

eMAG Black Friday 2019. Cuptoare ca sa gatesti cele mai bune sarmale si fripturi de Craciun

EMAG Black Friday 2019 cuptoare incorporabile. A inceput valul 2 din Vinerea Neagra, iar emag. ro are oferte de zile mari la cuptoare, aragaze si cuptoare cu microunde.

BLACK FRIDAY 2019 eMag Ofertele eMag

BLACK FRIDAY 2019 eMag Reduceri ALTEX Oferte Flanco BLACK FRIDAY iPhone BLACK FRIDAY Samsung Preturi telefoane Reduceri TV. Cele mai bune oferte de le eMag. eMAG este o companie din Romania.

Dancila posteaza pe Facebook o fotografie cu ea urmarind meciul Nationalei. Ironii in comentarii: De asta conduc suedezii

Viorica Dancila, candidata PSD la prezidentiale, a postat vineri seara, pe pagina sa de Facebook, un mesaj in care le ureaza succes tricolorilor in partida cu Suedia, ea postand totodata si o fotografie in care apare uitandu-se la meci. Postarea a starnit numeroase ironii, internautii intreband-o in comentarii pe sefa PSD daca stie care-s ai nostri.

FOTO Viorica Dancila a devenit microbista: Sefa PSD e luata peste picior din cauza unei fotografii

Aflata in plina campanie electorala, Viorica Dancila a profitat de ocazie si si-a asociat imaginea cu cel mai important eveniment al zilei de vineri, meciul de fotbal dintre Romania si Suedia.

Viorica Dancila, intrebata de unde a avut bani pentru cele patru case: Ghinion, eu n-am facut meditatii pentru sase case

Candidatul PSD la prezidentiale Viorica Dancila a fost intrebata joi seara de unde a avut bani pentru cele sase case care apar in declaratia de avere a acesteia, in contextul in care social-democratii l-au atacat de mai multe ori pe Klaus Iohannis pe motiv ca ar detine sase case.

Cate case are Viorica Dancila. Se apropie de numarul locuintelor lui Iohannis. Cu ce bani si le-a luat

Viorica Dancila sustinut, joi, o conferinta de presa in cadrul careia a lansat atacuri la adresa presedintelui Klaus Iohannis si a Guvernului Orban. Candidatul PSD la alegerile prezidentiale a vorbit si despre cele patru case pe care le detine, in contextul in care se leaga frecvent de cele cinci case pe care le are seful .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )