Libnet.ro
UNICEF

01:05

Una dintre cele mai bune carti de bucate ale anului 2019: Romaneste. Punct si de la capat.

România Liberă România Liberă,
Una dintre cele mai bune carti de bucate ale anului 2019: Romaneste. Punct si de la capat.

Bucataria romaneasca este una dintre cele mai gustoase din lume, datorita combinatiilor inedite de i. continuă pe România Liberă

Vantul a batut cu aproape 180 kmh la varful Omu, una dintre cele mai mari valori inregistrate vreodata acolo

La varful Omu rafalele de vant au atins aproape 180 kmh miercuri seara, fiind printre cele mai mari viteze inregistrate de cand se fac masuratori. Nu exista an in care viteza maxima a vantului sa nu atinga cel putin 120 kmh la cea mai inalta statie meteo din tara, insa 178,2 kmh reprezinta o exceptie. Miercuri a fost o zi speciala si la temperaturi, fiindca cel mai cald a fost la Fagaras, un loc care foarte rar are ocazia sa gazduiasca cea mai ridicata temperatura a zilei.

BLACK FRIDAY 2019 eMag Ofertele eMag

BLACK FRIDAY 2019 eMag Reduceri ALTEX Oferte Flanco BLACK FRIDAY iPhone BLACK FRIDAY Samsung Preturi telefoane Reduceri TV. Cele mai bune oferte de le eMag. eMAG este o companie din Romania.

Cele mai bune sfaturi pentru cresterea masei musculare in culturism

Culturismul este acel sport care presupune cresterea masei musculare cu ajutorul unei serii de exerc.

VIDEO Motorola readuce pe piata RAZR, unul dintre cele mai populare telefoane din anii 2000. Acum are ecran flexibil, ruleaza Android 9 si costa 1700 de euro

Motorola a readus pe piata o versiune ultra-moderna a RAZR, telefon care acum 15 ani era un simbol fashion si a definit o parte din cultura pop. Pentru multi, RAZR a fost primul telefon mobil, dar versiunea de acum nu are cum sa faca volume mari. Noul Motorola RAZR este primul smartphone cu display flexibil, de tip clamshell, care se pliaza complet. Motorola Mobility a fost achizitionata de Lenovo Group Holdings in 2015.

Spionul care a schimbat istoria - Svetlana Lokhova

Autoarea Svetlana Lokhova ii poarta pe cititori pe urmele spionului sovietic Stanislav Sumovski Agent Bleriot), intr-o aventura incitanta despre una dintre cele mai ambitioase operatiuni de informatii ale lui Stalin.

Puterea Dragostei Kanal D. Cum arata Simina de la Puterea Dragostei inainte de operatii! Mai intorceai capul dupa ea?

Simina de la Puterea Dragostei este una dintre cele mai frumoase fete din casa, daca judecam dupa numarul de pretendenti pe care ii are. Bruneta, cu o silueta la care viseaza orice femeie, nas mic si buze.

Ce imens scandal amoros s-a ascuns in spatele uneia dintre cele mai mari fraude electorale din istoria Romaniei

Intrigile politice s-au impletit in mod cat se poate de ciudat cu rivalitatea personala dintre doua personaje de prim-plan. Sotul incornorat a incercat sa falsifice alegerile pentru a-i pune bete in roate amantului sotiei lui.

Stirile ProTV: Romanii renunta la masinile vechi. Topul celor mai cumparate marci

Romania inregistreaza una dintre cele mai mari cresteri ale inmatricularilor de masini noi. in octombrie, numarul lor a crescut cu aproape 60% fata de octombrie 2018 si ar putea creste si mai mult datorita noilor taxe anuntate de autoritati.

Cea mai bogata actrita din Romania, in aventura Asia Express. Ce nu stiai pana acum despre Maria Buza

Multi romani o iubesc datorita felului sau de a fi: expansiv, energic, amuzant si special. Cu toate astea, fanii nu stiu faptul ca ea este una dintre cele mai bine platite actrite din Romania. Maria Buza, cea mai bogata actrita din Romania Maria Buza canta, danseaza, joaca teatru, iar acum a acceptat si provocarea de .

Tragedie in SUA! Una dintre victimele atacului armat din Los Angeles a decedat

Una dintre victime, care a fost atinsa dupa ce un barbat a deschis focul joi dimineata intr-un liceu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )